Vippi.fi
Email: asiakaspalvelu@vippi.fi
Phone: 010 219 5500
Url:
Lemminkäisenkatu 46
Turku, 20520

Vippi.fi - täysin uudistunut vippi!

Parhaat joululahjaideat 2017

Joulu on taas ovella. Enää muutama hetki ennen jouluaattoa, ja lahjapussien pitäisi täyttyä pikkuhiljaa. Mutta mitkä ovat parhaat joululahjaideat vuodelle 2017?

Innokkaimmat jouluihmiset ovat varmasti hankkineet ensimmäiset lahjat jo alkusyksystä, mutta me muut ryntäilemme tässä vaiheessa hiki hatussa pitkin kauppakeskuksia ja päivittelemme jouluun kuluvia euroja.

Mitkä ovat joulun 2017 parhaat lahjaideat?

Moni suomalainen on odottanut veronpalautuksia, jotka täydentävät mukavasti joululahjakassaa. Mutta myös nopea pikalaina on monelle suomalaiselle joulunaikaan tuki ja oiva kumppani lahjaostoksilla.

Luotolla tehtyjen ostosten kustannukset on helppo jakaa muutaman kuukauden maksuajalle, jolloin ne eivät jää kuormittamaan vuodenvaihteen menoja.

Olemme koonneet muita mattimyöhäisiä varten parhaat joululahjaideat vuodelle 2017 Kynä ja paperi esille  ja nappaamaan parhaat vinkit!

Miehille elektroniikkaa ja vaatteita

Miehille on helpoin hankkia jotain konkreettista ja käytännöllistä. Muistelepa, onko hän valittanut partakoneensa tylsyyttä, nenätrimmerin puutetta tai hyvän repun tarvetta? Suurin osa miehistä arvostaa kaikkea elektroniikkaan tai omiin harrastuksiinsa liittyvää.

Jos et ole aivan varma, minkä vimpain olisi tänä jouluna se kaikkein paras ja teknisin, hanki lahjakortti. Lahjakortilla hän voi hankkia juuri sen laitteen, minkä itse haluaa tai rahoittaa isommasta ostoksesta osan.

Hiukan persoonatonhan lahjakortti voi olla, mutta jos haluat pelata varman päälle ja lahjansaaja on tarkka vekottimistaan, et ainakaan osta mitään, minkä hän sitten joutuu joulun jälkeen nolona vaihtamaan tai palauttamaan.

Jos elämäsi miehellä on oikein rakas ja tärkeä harrastus, parhaat joululahjat miehelle löytyvät juuri tämän harrastuksen piiristä. Varsinkin jos et itse varsinaisesti perusta kyseisestä harrasteesta, sen tiimoilta hankittu lahja osoittaa sellaista välittämistä, mikä on mieltä lämmittävä lisä itse lahjan kylkeen. Lahjansaaja osaa arvostaa ajatusta lahjan takana.

Hyvästä huumorista tunnetulle miehelle voit hankkia hupaisan lahjan verkkokauppojen tarjonnasta. Miehelle, jolla on jo kaikkea, voit hankkia myös hauskan elämyslahjan, jolla voit tarjota hänelle kokemuksen ja elämyksen, jollaisesta hän on aina haaveillut.

Top 3 lahjat miehille:

  1. Elektroniikka
  2. Lahjakortti suosikkiliikkeeseen
  3. Miehen harrastukseen liittyvä lahja

Itsetehdyt joululahjat osoittavat huomaavaisuutta

Oletko kätevä käsistäsi? Itsetehdyt joululahjat voivat olla lahjansaajalle paljon arvokkaampia kuin kaupasta valmiina hankitut.

Vielä ei ole liian myöhäistä esimerkiksi leipoa makoisa joulukakku, askarrella kaverille yhteisistä kuvista taulu tai tehdä seuraavia jouluja varten kaunis koriste.

Ihan mahtava joululahjaidea on tarjota vanhemmalle sukulaiselle tai kiireiselle perheenäidille lahjaksi joulusiivous!

itsetehdyt joululahjat

Itsetehdyt joululahjat osoittavat huomaavaisuutta.

Itsetehdyt joululahjat on helppo tuunata juuri saajansa näköiseksi ja sujauttaa mukaan jotain todella persoonallista. Aina lahjan merkitystä ei voi punnita euroissa eikä hintalapun mukaan, vaan erityisen koskettava lahja syntyy ajatuksesta ja vaivannäöstä.

Oikein henkilökohtaisen lahjan voi antaa tarjoamalla omaa aikaansa. Voit antaa yksinäiselle vanhukselle tai seuraa kaipaavalle ystävälle omaa aikaasi lahjoittamalla esimerkiksi yhteisen leffaillan tai lupauksen yhteisen illallisen kokkauksesta.

Parhaat diy (=do it yourself) joululahjaideat löydät monista blogeista, joista löytyy kekseliäitä ratkaisuja pieneen budjettiin tai kun haluat antaa lahjaksi jotain erikoista.

Suosittu lahjaidea on täyttää kaunis lasipurkki herkullisen leivonnaisen aineksilla. Sitoa purnukka kauniisti kiinni ja askarrella purkin kylkeen herkun resepti. Näin lahjansaaja saa ihanan herkun ja kaupan leipomisen ilon! Herkun voit tarjoutua leipomaan yhdessä saajan kanssa, jolloin voitte viettää mukavan hetken yhdessä.

Jos olet oikein näppärä käsistäsi ja osaat kutoa nopeasti, ehdit vielä kutomaan vaikka heijastavasta langasta kauniin heijastimen tai pipon.

Tällaisen lahjan antaminen kertoo lahjansaajalle kuinka tärkeä hän sinulle on.

Naiselle lahja ajatuksella ja tunteella

Nainen arvostaa lahjaa, joka on hankittu ajatuksella juuri hänelle. Vaikka lahjakortti olisi se helppo ja turvallinen ratkaisu, kannattaa kuitenkin ainakin ensin miettiä jotain muuta ratkaisua.

Ihan viime tipassa eivät joululahjat rakkaalle naiselle välttämättä löydy, sillä saatat joutua käyttämään hiukan pohdintaa, mikäli haluat onnistua hankinnassasi hyvin.

Salapoliisityö kannattaa aloittaa ajoissa. Nopeasti ja pelkän hinnan tai myyjän suosittelun perusteella ostetun lahjan kuitti kannattaa säilyttää, sillä se saattaa päätyä vaihtoon joulun välipäivinä.

Jos olet ostamassa lahjaa rakkaimmallesi, suuntaa kultasepänliikkeeseen, sillä koru on aina persoonallinen hankinta. Vakoile millaisiin koruihin hän on klikannut somessa tykkäyksiä tai millaisia korusuunnittelijoita hän seuraa. Somesta selviää aika helposti sopivan korun tyyli.

Samalla tonttuperiaatteella voit selvittää, mikä olisi mahdollisesti täydellinen käsilaukku, mikäli haluat yllättää merkkilaukulla.

Jos budjettisi ei anna myöten korun tai muun toivetavaran hankintaan, voit antaa lahjaksi aikaa. Anna äidille lahjaksi siivous tai kauppareissu.

Jos siskollasi on lapsia, anna lahjaksi lapsenvahti-lahjakortti, jolla lupaudut päästämään väsyneen äidin vaikka kampaajalle. Tyttöystävä tai vaimo voi arvostaa yhteistä illallista, jonka lupaat itse valmistaa.

Lähes varmana vinkkinä voi antaa, mitä ei kannata hankkia. Älä osta kodinkonetta, jätä kauppaan vatkaimet, imurit, monitoimilaitteet ja varsinkin henkilövaa’at!

Vinkit joululahjan hankintaan naiselle:

  1. Keskity käytännöllisyyden sijaan ajatukseen ja tunteeseen lahjan takana
  2. Korut ja merkkilaukut ovat aina mukavia yllätyksiä
  3. Hemmottelureissut, kuten kylpyläreissut ja lomamatkat toimivat takuuvarmasti

Joululahjat lapsille kaikista haastavinta

Kaikista haastavinta lasten joululahjarumbassa on löytää pienokaisen tarkasti piilottama lahjalista. Joulupunkin kun on tietenkin tiedettävä, missä lista luuraa ja löydettävä se ennen kuin lapsonen käy tarkistamassa, onko lista jo viety kohti Korvatunturia.

Jos lista jää piilopaikkaansa, on se tietenkin epäluottamuslause joulupukin pätevyydestä. Ja kotona voidaan joutua puimaan joulupukin olemassa oloa pitkään…

joululahjat lapsille

Joululahjat lapsille aiheuttavat päänvaivaa monille vanhemmille.

Monen kontissa on tänä vuonna hittilahja Ryhmä Hau, jonka ympärille on koostettu tuotesarja, josta löytyy erilaisia leluja, reppuja, vaatteita ja vaikka mitä. Jos perheessä on tarha- tai esikouluikäisiä pienokaisia, mikä tahansa Ryhmä Hau lienee lahjamenestys.

Parhaimmat joululahjat lapsille löytyvätkin kotiin tupsahtavista lelukauppojen esitteistä, joista näppärimmät nappulat käyvät ympyröimässä suosikkinsa tai täyttävät katalogin takaa löytyvän valmiin lahjalistan.

Pelit kuuluvat ehdottomasti jouluun. Eikä siis tietokone- tai pleikkaripelit, vaan perinteiset lautapelit, joita koko perhe voi pelata yhdessä vaikka yömyöhään. Perinteistä Cluedoa, Muuttuvaa labyrinttiä tai Monopolyä pelatessa aika kuluu siivillä! Saatat jopa saada teininkin irrottamaan otteensa puhelimesta hetkeksi.

Mitä vanhemmaksi lapset tulevat, sitä kalliimmaksi lahjat tulevat. Monen esiteinin ja teinin lahjalistalta löytyy merkkivaatteita, iPhonea, iPadia ja muita muutaman sadan euron lahjatoiveita.

Vaihtoehtoisesti voit antaa nuorelle lahjaksi rahaa pesämunaksi sekä mahdollisuuden tienata loput toivomansa tuotteen hinnasta esimerkiksi kotitöillä. Ei ehkä kovin suosittu lahja, mutta sitäkin opettavaisempi.

Mitkä ovat joulun hittilahjat 2017?

Lapsille tämän vuoden hittilahjoja ovat jo aiemmin mainitut Ryhmä Hau -tuotteet, mutta muitakin suosikkilahjoja löytyy. Lumisurffilauta olisi kova sana, jos lunta vielä tälle vuodelle tulee.

Erilaiset interaktiiviset lelut ovat teknologia-aikakautena oikein suosittuja. Tällaisia ovat esimerkiksi robotit ja pehmolelujen näköiset otukset, jotka reagoivat leikkijän liikkeisiin tai käskyihin. FurReal-pehmotiikeri ja FurReal-jääkarhu on monen pikkunassikan lahjalistalla tänä vuonna.

Isommille lapsille ja nuorille erilaiset äänentoistolaitteet ovat suosikkilahjoja. Hyvät kuulokkeet antavat sekä muulle perheelle rauhan että musiikinkuuntelijalle vapauden kuunnella mielimusiikkiaan juuri sellaisella volyymilla kuin halua.

Naiselle vuoden hittilahja voi olla Suomi100-aiheiset korut tai sisustustuotteet. Arabian Suomi100-mukeja keräilee jo moni, joten sellaisen paketoiminen voi osua nappiin tänä vuonna.

Miehille suunnatut hittilahjat ovat tänäkin vuonna erilaisia teknisiä härpäkkeitä. Kaikenikäisille miespuolisille kelpaisi tänä vuonna varmasti uusin pleikkari ja sen kylkeen sopiva peli. Ilkka Remeksen uusin kirja löytynee useamman miespuolisen paketista.

Ja joka vuosi kestohittinä aivan jokaisesta kontista on löydyttävä jokaiselle perheenjäsenelle ainakin yksi yöpaita ja villasukat!

Lahjakortit toimivat vuodesta toiseen

Lahjakorttiin on helppo päätyä siinä vaiheessa, kun kaikki liikkeet on kierretty eikä mikään oikein miellytä silmää. Tai jos kaikki lahjalistan toiveet on jo ruksittu etkä halua kuluttaa rahaa joululahjoihin, joiden vastaanotosta et ole varma.

Lahjakortilla voit ostaa lahjaksi illallisen lempiravintolassa. Tai voit avustaa hiukan kalliimman toivelahjan hankinnassa kustantamalla lahjakortin avulla siitä osan. Lahjakortti antaa lahjansaajalle vapauden valita juuri se mieluisin tuote tai elämys!

Voit myös osallistua Vipin jouluarvontaan, jossa voit voittaa 1000 € arvoisen SuperLahjakortin! SuperLahjakortilla voit lunastaa minkä tahansa lahjakortin haluat, tai vaikka useamman lahjakortin, GoGift-palvelun tarjonnasta.

GoGift tarjoaa matkalahjakortteja, lahjakortteja vaateliikkeisiin, elämyksiin, ravintoloihin, hotelleihin, kylpylöihin ja melkein vaikka minne! Älä odota, osallistu vaikka heti!


Muita julkaisuja