vippi.fi

Lainaa jopa 10 000 euroa!

  • Hakemuksen täyttäminen kestää vain 5 minuuttia
  • Lainapäätöksen saat heti
  • 14 päivän peruutusoikeus

Sinut ohjataan tuotevalintaan

Vippi.fi on Suomen suosituin vippi jo yli 10 vuoden ajan

euro_symbol

Aina edullinen vippi

Vippi.fi on takuulla halvin pikavippi. Saat lainallesi henkilökohtaisen hinnoittelun.

alarm

Lainapalvelu avoinna 24/7

Lainapalvelumme on avoinna joka päivä 24 h/vrk tarpeesi mukaan.

sentiment_very_satisfied

Nopea Vippi

Saat nopeat vipit tilillesi aina jopa 5 minuutissa, jos niin haluat.

check_circle

Luotettava Vippi

Vippi.fi kulutusluotolla ja joustoluotolla on 14 vuorokauden peruutusoikeus.

Suomen suosituin vippi nyt jopa 10 000€ asti
Hae lainaa

Hae vipit näin

1. Valitse lainatuote

Valitse tarpeisiisi sopiva lainatuote. Joustoluotto on laina, jota nostat pienissä erissä tilillesi. Kulutusluotto maksetaan tilillesi kerralla kokonaan.

2. Täytä hakemus

Lainahakemuksen täyttämiseen kuluu vain muutama hetki. Henkilökohtaisen ja aina edullisen lainatarjouksen saat heti lainahakemuksen täytettyäsi.

3. Rahat tilille

Saat tarvittaessa rahaa heti tilillesi. Vipit saat tilille pikanostona jo 5 minuutin kuluessa.

MySaldo - Miten Vipin MySaldo-palvelu toimii?

Vippi-asiakkaana käyttöösi avataan MySaldo-verkkopalvelu, jonka avulla laina-asioiden hoitaminen on yksinkertaista ja helppoa. Katso video MySaldon ominaisuuksista ja ota palvelu haltuun!

Nopeat vipit suomalaiseen arkeen

Vippi on palvellut tyytyväisiä asiakkaita jo yli 10 vuotta tarjoten erilaisia rahoituspalveluita arjen tueksi. Vippi on aina panostanut yksinkertaisuuteen ja nopeuteen. Nopeat vipit saat aina Vippi.fi -lainapalvelusta.

Nopea laina on tililläsi keskimäärin 5 minuutissa. Koska palvelumme on avoinna ympäri vuorokauden sinulla on aina mahdollisuus saada pikavippiä heti tilille 24h vuoden jokaisena päivänä.

Kun valitset joustoluoton saat tekstiviestillä aina rahaa heti tilillesi ja MySaldossa voit ajastaa nostosi tarvittaessa. Meiltä sinulla on mahdollisuus saada markkinoiden halvin laina pitkällä maksuajalla.

nopeat_vipit.jpg

Kulutusluotto 1000 - 10 000 €

Vippi.fi kulutusluotto on aina nopea ja edullinen laina, jonka valitsemalla saat rahaa heti tilillesi.

Joustoluotto 500 € tai 2000 €

Vippi.fi joustoluotto on kätevä lainatuote, voit nostaa rahaa yksi pieni laina kerrallaan. Uudet Vipit nostat helposti MySaldosta tai tekstiviestillä.

Kun sinulla on joustoluotto

Nosta pikavippi tekstiviestillä tai MySaldossa omalta Vipiltäsi 24/7, saat aina lainaa nopeasti käyttöösi.

Vippi jo vuodesta 2006

Valitse Suomen paras vippi 100% suomalaiselta Vipiltä, joka on palvellut tyytyväisiä asiakkaita jo vuodesta 2006.

Blogi

Jalkapallon MM-kisat tulossa ja töllötin näyttää suhrua? Olisiko aika päivittää vastaanotin HD- ja Smart TV -aikakaudelle?
Lue lisää
Suomalaiset ovat innokkaita matkailijoita, jopa yksi maailman innokkaimmista matkustajakansoista. Ja miksipä ei, matkailu on mukavaa!
Lue lisää
Älypuhelimen valinta vaatii nykyään aikamoista vertailua ja tietopohjaa erilaisista puhelimista. Puhelinvertailu kärsii runsauden pulasta, sillä puhelimia on jokaiseen lähtöön, tarpeeseen ja hintaluokkaan.
Lue lisää
Arkisto

Ajankohtaista

Tietoomme on tullut, että osa asiakkaistamme on vastaanottanut tekstiviestejä, joissa mainitaan ”vippi” sekä laskunomaiset maksutiedot. Nämä viestit eivät ole Vippi.fin lähettämiä eikä niihin pidä reagoida. Vippi.fi lähettää kaikki viestinsä numerosta 16520.

Mikäli saat hämmentävän …

Asiakaspalvelumme palvelee sinua helatorstainakin! Tavoitat meidät helatorstaina 10.5. klo 10 - 18 välisenä aikana.

Lainapalvelumme palvelee normaalisti pyhäpäivinäkin. Voit hakea Vippiä milloin vain ja saat aina lainapäätöksen viipymättä. Myös joustoluoto…

Asiakaspalvelumme palvelee vapunpäivänä poikkeuksellisin aukioloajoin kello 10 - 18. Vappuaattona asiakaspalvelumme on avoinna 7 - 21. Lainapalvelu on toiminnassa normaalisti koko vapun ajan, joten voit hakea lainaa tai tehdä nostoja joustoluotoltasi myös vappurientojen keskellä.

Vippi.fi…

Pääsiäisenä lainapalvelumme palvelee sinua normaalisti eli voit tehdä joustoluotoltasi nostoja koska vain kaikkiin pääsiäisen menoihin. Voit myös hakea Vippiä pääsiäisen aikana, saada lainapäätöksen heti ja Vipin käyttöösi viipymättä.

Asiakaspalvelumme palvelee sinua pääsiäisenä 30.3. - 2…

Arkisto
vippi_heti.jpg

Vippi heti apunasi elämän hankinnoissa

Vippi on vakuudeton pikalaina, jonka voit saada tilillesi juuri niin nopeasti kuin tarvitset. Tarjoamme sinulle kerralla tilille maksettavaa 1000 - 10 000 € kulutusluottoa sekä 500 € tai 2000 € joustoluottoa, joka aiemmin tunnettiin nimellä tililuotto. Halutessasi on Vippi heti tililläsi riippumatta siitä, kumpi laina palvelee tarpeitasi paremmin.

Vippiä voit maksaa takaisin joustavasti osamaksulla kuukausierissä eivätkä edulliset kuukausierät horjuta talouttasi. Kun olet asiakkaamme saat käyttöösi MySaldo -verkkopalvelumme, josta löydät kaikki lainaasi koskevat tiedot ja hallinnoit lainaasi milloin ja millä laitteella vain.

Lisää tietoa Vipistä saat myös ottamalla yhteyttä iloiseen asiakaspalveluumme, jonka yhteystiedot löydät sivun alalaidasta tai käytä apunasi chat-palveluamme, jolla saat heti yhdeyden asiakaspalveluumme.