www.vippi.fi

Vippi.fi on Suomen suosituin vippi jo yli 10 vuoden ajan

euro_symbol

Aina edullinen vippi

Vippi.fi on takuulla halvin pikavippi. Saat lainallesi henkilökohtaisen hinnoittelun.

alarm

Lainapalvelu avoinna 24/7

Lainapalvelumme on avoinna joka päivä 24 h/vrk tarpeesi mukaan.

sentiment_very_satisfied

Nopea Vippi

Saat rahat tilillesi aina jopa 5 minuutissa, jos niin haluat.

MySaldo - Miten Vipin MySaldo-palvelu toimii?

Vippi-asiakkaana käyttöösi avataan MySaldo-palvelu, jonka avulla laina-asioiden hoitaminen on yksinkertaista ja helppoa. Katso video MySaldon ominaisuuksista ja ota palvelu haltuun!

Hae lainaa näin

1. Valitse lainatuote

Valitse tarpeisiisi sopiva lainatuote. Joustoluotto on laina, jota nostat pienissä erissä tilillesi. Kulutusluotto maksetaan tilillesi kerralla kokonaan.

2. Täytä hakemus

Lainahakemuksen täyttämiseen kuluu vain muutama hetki. Henkilökohtaisen ja aina edullisen lainatarjouksen saat heti lainahakemuksen täytettyäsi.

3. Rahat tilille

Saat tarvittaessa rahaa heti tilillesi. Pikanostona haettu kulutusluotto ja nostot joustoluotolta maksetaan noin 5 minuutin kuluessa.

Nopeat vipit suomalaiseen arkeen

Vippi on palvellut tyytyväisiä asiakkaita jo yli 10 vuotta tarjoten erilaisia rahoituspalveluita arjen tueksi. Vippi on aina panostanut yksinkertaisuuteen ja nopeuteen. Nopea vipit saat aina Vippi.fi -lainapalvelusta.

Nopea laina on tililläsi keskimäärin 5 minuutissa. Koska palvelumme on avoinna ympäri vuorokauden sinulla on aina mahdollisuus saada pikavippiä heti tilille 24h vuoden jokaisena päivänä.

Kun valitset joustoluoton saat tekstiviestillä aina rahaa heti tilillesi ja MySaldossa voit ajastaa nostosi tarvittaessa. Meiltä sinulla on mahdollisuus saada markkinoiden halvin laina pitkällä maksuajalla.

Kulutusluotto 1000 - 10 000 €

Vippi.fi kulutusluotto on aina nopea ja edullinen laina, jonka valitsemalla saat rahaa heti tilillesi.

Joustoluotto 500 € tai 2000 €

Joustoluotolta voit nostaa rahaa yksi pieni laina kerrallaan luottorajasi puitteissa. Uudet Vipit nostat kätevästi MySaldosta tai tekstiviestillä.

Kun sinulla on joustoluotto

Nosta pikavippi tekstiviestillä tai MySaldossa omalta Vipiltäsi 24/7, saat aina lainaa nopeasti käyttöösi.

Vippi jo vuodesta 2006

Valitse Suomen paras vippi 100% suomalaiselta Vipiltä, joka on palvellut tyytyväisiä asiakkaita jo vuodesta 2006.

Blogi

Urheilun hittilajit 2018

Vippi.fi | 16.02.2018 10:23

Nyt kaikki ovat innoissaan urheilusta, tai no penkkiurheilusta ainakin, sillä kaikkihan nyt käynnissä olevia olympialaisia seuraavat. Talviolympialaisissa kisataan laudoilla, suksilla, luistimilla ja kelkoilla niin että heikkohermoisella tekee tiukkaa jo ihan katsoessa.

Lue lisää

Talviolympialaiset 2018 alkavat tänään 9.2. ja suurin osa meistä liimautuu televisioiden, radioiden ja muiden mahdollisten vastaanottimien lähettyville seuraamaan suomalaisten tähtien menestymistä.

Lue lisää

Ystävänpäivä on ihana tekosyy pieneen juhlaan keskellä pimeintä talvea. Ystävänpäivänä voi muistaa ihanaa sydänystävää, jota ilman ei tulisi toimeen.

Lue lisää
Arkisto

Ajankohtaista

Uudistunut Vippi tarjoaa nyt myös edullisen kulutusluoton. Voit hakea 1000 - 10 000 € kulutusluottoa ja saat meiltä henkilökohtaisen lainatarjouksen. Voit valita sinulle sopivan kuukausierän ja laina-ajan.

Vippi on päivittänyt ulkoasunsa, tervetuloa tutustumaan uuteen Vippiin! Palvelu on tuttu ja turvallinen 100 % suomalainen Vippi.fi, mutta vain päivitettynä ja entistä ehompana.

Verkkopalvelumme MySaldo on aina avoinna ja voit hallinnoida kaikkia laina-asioitasi sen kautta juuri sinulle sopivalla hetkellä. Kirjaudu palveluun henkilötunnuksella ja varmistuskoodilla tai verkkopankkitunnuksillasi.

Asiakaspalvelumme palvelee jatkossa entistä joustavammin:

arkisin klo 7 - 21

lauantaisin klo 10 - 18

sunnuntaisin klo 10 - 18

Lainapalvelumme on avoinna 24/7 vuoden jokaisena päivänä!

Vippi heti apunasi elämän hankinnoissa

Vippi on vakuudeton pikalaina, jonka voit saada tilillesi juuri niin nopeasti kuin tarvitset. Tarjoamme sinulle kerralla tilille maksettavaa 2500 - 10 000 € kulutusluottoa sekä 500 € tai 2000 € joustoluottoa, joka aiemmin tunnettiin nimellä tililuotto. Halutessasi on Vippi heti tililläsi riippumatta siitä, kumpi laina palvelee tarpeitasi paremmin.

Vippiä voit maksaa takaisin joustavasti osamaksulla kuukausierissä eivätkä edulliset kuukausierät horjuta talouttasi. Kun olet asiakkaamme saat käyttöösi MySaldo verkkopalvelumme, josta löydät kaikki lainaasi koskevat tiedot ja hallinnoit lainaasi milloin ja millä laitteella vain.

Lisää tietoa Vipistä saat myös ottamalla yhteyttä iloiseen asiakaspalveluumme, jonka yhteystiedot löydät sivun alalaidasta tai käytä apunasi chat-palveluamme, jolla saat heti yhdeyden asiakaspalveluumme.