vippi.fi

Lainaa jopa 10 000 euroa!

  • Hakemuksen täyttäminen kestää vain 5 minuuttia
  • Lainapäätöksen saat heti
  • 14 päivän peruutusoikeus

Sinut ohjataan tuotevalintaan

Suosituin laina

Suomen suosituin Vippi

euro_symbol

Aina edullinen Vippi

Saat henkilökohtaisen hinnoittelun.

alarm

Avoinna 24/7

Hae Vippi heti tilille - palvelumme on avoinna joka päivä 24 h/vrk.

sentiment_very_satisfied

Nopea Vippi

Saat rahat tilillesi jopa 5 minuutissa.

check_circle

Luotettava

14 vuorokauden peruutusoikeus.

Hae Vipit näin

1. Valitse lainatuote

Valitse tarpeisiisi sopiva lainatuote. Joustoluotto on laina, jota nostat pienissä erissä tilillesi. Kulutusluotto maksetaan tilillesi kerralla kokonaan.

2. Täytä hakemus

Lainahakemuksen täyttämiseen kuluu vain muutama hetki. Henkilökohtaisen ja aina edullisen lainatarjouksen saat heti lainahakemuksen täytettyäsi.

3. Rahat tilille

Ensimmäinen nosto joustoluotolta ja kulutusluotto maksetaan heti tilillesi klo 7 - 23 välisenä aikana.

vippi.jpg
Suomen suosituin Vippi nyt jopa 10 000€ asti
Hae lainaa

Vippi jo vuodesta 2006

Valitse Suomen paras vippi 100% suomalaiselta Vipiltä, joka on palvellut tyytyväisiä asiakkaita jo vuodesta 2006. Vippi on palvellut tyytyväisiä asiakkaita jo yli 10 vuotta tarjoten erilaisia rahoituspalveluita arjen tueksi. Nopeat vipit saat aina Vippi.fi -lainapalvelusta, kun tarvitset lainaa heti tilille.

Kulutusluotto 1 000 - 10 000 €

Vipin kulutusluotto on aina nopea ja edullinen laina. Kulutusluottoa voit hakea 1000 - 10 000 € lainasummille, joten voit rahoittaa sillä isommankin kertahankinnan. Kulutusluoton kuukausierät ovat alkaen vain 29€ / kk ja luotolle saat maksuaikaa jopa 88 kuukautta. Tutustu ja valitse sinulle sopiva lainasumma.

Joustoluotto jopa 2 000 €

Vipin joustoluotto on kätevä lainatuote, josta voit nostaa vippiä yksi pieni laina kerrallaan. Joustoluotolta voit nostaa vippiä 100 - 2000 €. Uudet Vipit nostat helposti MySaldosta tai tekstiviestillä, silloin kuin tarvitset lisärahoitusta.

Kun sinulla on joustoluotto

Lainapalvelumme on käytössäsi 24 tuntia vuorokaudessa, kun sinulla on avoinna oleva joustoluottotili. Nosta nopea pikavippi tekstiviestillä tai MySaldossa omalta Vipiltäsi 24/7. Saat aina lainaa nopeasti käyttöösi, ja vippi on tililläsi alle 5 minuutissa.

Blogi

Talvirenkaat on vaihdettava joka vuosi, mutta silti renkaiden vaihtaminen yllättää autoilijat yhä uudestaan ja aina on tarkistettava erikseen, milloin talvirengaspakko alkaakaan.
Lue lisää
Voiko joulun tunnelma saavuttaa, jos ulkona ei kimaltelekaan nietos vaan sinisenä hohtava meri ja valkea hietikko?
Lue lisää
Haluaisitko itse sanella työaikasi, saada vapautuksen kellokorttikoneesta ja tehdä töitä kotoa käsin? Näillä vinkeillä voit ansaita elantosi omalla kotisohvalla työskennellen.
Lue lisää
Arkisto

Ajankohtaista

Asiakaspalvelumme aukioloajat muuttuvat! 3.12. lähtien tavoitat asiakaspalvelumme 24h/vrk! Sekä puhelinpalvelumme että chat-palvelumme on avoinna ympäri vuorokauden ja asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan sinua.

Sähköposteihin vastaamme edelleen arkisin klo 7 - 21 välisenä aikana j…

Vippi oli mukana tämän vuoden Porisperessä, minkä aikana festareilla juhlivat pääsivät osallistumaan ensi vuoden Porisperen VIP-lippujen arvontaan. Huikea määrä festaroivista osallistui, mutta vain yksi selvisi voittajana:

Onnea Henna H.!

Hennalle ilmoitetaan voitos…

Vipin lainapalvelu on avoinna juhannuksen yöttömässä yössä täysin normaalisti.

Asiakaspalvelummekin palvelee juhannuksesta huolimatta seuraavasti:

22.6. Perjantaina klo 10 - 18

23.6. Lauantaina klo 10 - 18

24.6. Sunnuntaina klo 10 - 18

Oikein hauskaa juhannusta…

Tietoomme on tullut, että osa asiakkaistamme on vastaanottanut tekstiviestejä, joissa mainitaan ”vippi” sekä laskunomaiset maksutiedot. Nämä viestit eivät ole Vippi.fin lähettämiä eikä niihin pidä reagoida. Vippi.fi lähettää kaikki viestinsä numerosta 16520.

Mikäli saat hämmentävän …

Arkisto
vipit.jpg

Vippi heti apunasi elämän hankinnoissa

Vippi on vakuudeton laina, jonka voit saada tilillesi juuri niin nopeasti kuin tarvitset. Hae Vippi heti tilille helpolla verkkohakemuksella, jonka täyttäminen vie sinulta vain 5 minuuttia. Tarjoamme sinulle kerralla tilille maksettavaa 1000 - 10 000 € kulutusluottoa sekä jopa 2000 € joustoluottoa, joka aiemmin tunnettiin nimellä tililuotto.

Vippiä voit maksaa takaisin joustavasti osamaksulla kuukausierissä eivätkä edulliset kuukausierät horjuta talouttasi. Kun olet asiakkaamme saat käyttöösi MySaldo -verkkopalvelumme, josta löydät kaikki lainaasi koskevat tiedot ja hallinnoit Vippiä milloin ja millä laitteella vain.

Lisää tietoa Vipistä saat myös ottamalla yhteyttä iloiseen asiakaspalveluumme, jonka yhteystiedot löydät sivun alalaidasta tai käytä apunasi chat-palveluamme, jolla saat heti yhdeyden asiakaspalveluumme.

Voit myös lukea asiakkaidemme kokemuksia Vippi.fi -palvelusta, sillä keräämme säännöllisesti asiakkaiden kokemuksia lainapalvelustamme.

Suomen suosituin Vippi nyt jopa 10 000€ asti
Hae lainaa