vippi_blogi.jpg

Blogikirjoitukset

Kaupan peruminen

Vippi.fi | 28.01.2019 10:00

Kaupan peruminen ei olekaan ihan itsestäänselvyys eikä suinkaan ensimmäinen vaihtoehto, jos ostaja tuleekin katumapäälle. Kaupan peruminen ja tuotteen palauttaminen onnistuu vain joissakin tapauksissa ja omista oikeuksistaan kannattaakin ottaa selvää ennen kaupan tekemistä.
Lue lisää
Onko hirveät paineet järjestää unohtumattoman uuden vuoden vastaanotto? Ei hätää me kokosimme muistamisen arvoiset seikat ja vinkit, jotka auttavat aaton valmisteluissa.
Lue lisää

Parhaat joululahjaideat

Toimitus | 13.12.2018 08:00

Joulu on TAAS ovella. Fiksu on tietenkin kerännyt oivallisia lahjoja ja lahjaideoita jo viime joulusta lähtien, mutta mitkä ovat parhaat joululahjaideat juuri nyt vuodelle 2018?
Lue lisää
Pikkujoulut vietetään virallisesti ensimmäisenä adventtina, joka ajoittuu yleensä marras-joulukuun vaihteeseen. Tämä tarkoittaa sitä, että viimeistään marraskuun puolen välin tienoilla kaupat täyttyvät paljettimekoista ja pikkumustista.
Lue lisää
Osamaksu on monelle hyvä ja kenties ainoa vaihtoehto isompiin kertahankintoihin, mutta kannattaako osamaksulla ostaminen koskaan?
Lue lisää
Bruttopalkka ja nettopalkka menevät etenkin työuraansa aloittelevilla usein sekaisin. Mikä bruttopalkan ja nettopalkan ero oikeastaan onkaan?
Lue lisää
Onko käynyt kutsu kummiksi, mutta perinteiset kastelahjat eivät oikein sytytä? Vaihtoehtoja hopealusikoille, kynttilänjaloille ja kehyksille on vaikka kuinka paljon!
Lue lisää
Muuttaminen on rinnastettavissa sellaisiin äärimmäisiin stressitekijöihin kuin esimerkiksi avioero. Sata muistettavaa asiaa ja silti muutama jää tekemättä.
Lue lisää