vippi_blogi.jpg

Blogikirjoitukset

Rahankäyttö ja sen hallitseminen järkevässä tasapainossa on yksi aikuisuuden suurimmista haasteista. Kaikki, mikä tulee, ei voi mennä viheltäen, sillä pakollisiin menoihin ja yllätyksiin on varauduttava.
Lue lisää
Rahan säästäminen on todennäköisesti yksi haastavimmista tavoitteista, joita ihminen voi itselleen asettaa. Peruspalkansaaja tuppaa usein säätämään menonsa tulojen mukaan, joten säästöön ei helposti jää lanttiakaan.
Lue lisää
Eurooppa on täynnä upeita ja edullisia matkakohteita, joista tähän listasimme kaikkiaan 10 reissun arvoista paikkaa: 5 kaupunkikohdetta ja 5 rantalomakohdetta. Mukana on myös pari jokeria, joista et välttämättä ole vielä kuullut.
Lue lisää
Onko kaikki kesälomahaaveet jo toteutettu? Tai saatko perheeltä nyrpeitä ynähdyksiä ehdotuksillesi? Laita seikkailuhattu päähän ja tee tänä kesänä seikkauluhattu päähän ja suunnittele kesälomaksi jotain aivan uutta!
Lue lisää
Käsiraha vaadita joihinkin suurempiin hankintoihin, kun koko kauppahintaa ei makseta kerralla vaan se pilkotaan esimerkiksi kuukausieriin. Käsiraha voi toimia osoituksena ostajan maksukyvystä ja kaupankohteen luovuttamisen ehto.
Lue lisää
Ajokortti on monelle välttämätön arjessa. Unelmien työ- tai opiskelupaikka voi olla matkan päässä kotoa ja helpommin matka taittuu omalla autolla. Ja auton ajamiseen tarvitaan itse menopelin lisäksi ajokortti.
Lue lisää
Verkkokauppojen maailma on avannut meille globaalin shoppailuareenan, jolla ostoksia voi tehdä kotisohvalta käsin mistä päin maailmaa tahansa, jopa Kiinasta. Näinä päivinä Kiinasta tilaaminen on kohtuullisen helppoa ja usein käsittämättömän halpaa.
Lue lisää
Suomalaiset ovat innokkaita matkailijoita, jopa yksi maailman innokkaimmista matkustajakansoista. Ja miksipä ei, matkailu on mukavaa!
Lue lisää