vippi_blogi.jpg

Blogikirjoitukset

Talvirenkaat on vaihdettava joka vuosi, mutta silti se yllättää autoilijat yhä uudestaan ja aina on tarkistettava erikseen, milloin talvirengaspakko alkaakaan.
Lue lisää
Tuleeko joulu lainkaan, jos ulkona tuulessa keinahtelee palmu eikä lumen peittämä kuusi?
Lue lisää
Turkkiin matkustaminen onnistuu aikaisesta keväästä aina myöhäiseen syksyyn saakka. Helteet alkavat jo huhti-toukokuussa ja auringossa paistattelu on mahdollista syys-lokakuulle asti.
Lue lisää
Aina kaikki ei suju lomallakaan kuin tanssi, joten kun jotain menee pieleen, tunnistatko esimerkiksi lentomatkustajan oikeudet?
Lue lisää
Nyt on todella trendikästä mitata älylaitteilla lähes kaikkea, mikä mitattavissa on. Erilaisilla sovelluksilla, älykelloilla, rannekkeilla ja jopa älyvaatteilla voi mitata kulutetut kalorit, liikutut metrit ja ruokien ravintoarvot.
Lue lisää
Halpalennot kiinnostavat aktiivisia reissaajia, jotka mielellään kilpailuttavat lennot ja etsivät edullisimman tien maailmalle. Valitettavasti halpalentoyhtiöt ovat vielä tähän asti lennelleet Suomeen ja Suomesta vain harvakseltaan.
Lue lisää
Mikä neuvoksi, kun lomat on pidetty, mutta mieli tekee lämpöön? Meillä on vastaus: KYLPYLÄ!
Lue lisää
Verkkokauppojen suosio kasvaa vuosi vuodelta, mutta kuinka varmistua siitä, että netissä ostaminen on varmasti turvallista?
Lue lisää