vippi_blogi.jpg

Blogikirjoitukset

Suomen parhaat matkatoimistot

Vippi.fi | 22.08.2018 16:39

Suomen suurimmat matkatoimistot siirtyneet sujuvasti nettiin ja useimmat matkat voi ostaa muutamalla klikkauksella ihan kotisohvalta käsin.
Lue lisää
Kannettavan tietokoneen valinta on vaikeaa, varsinkin jos aiheeseen ei ole perehtynyt. Millä perusteilla kannettava tietokone kannattaa valita?
Lue lisää
Syyslomaa vietetään Suomen kouluissa lokakuun lopussa. Paikkakunnasta riippuen loma on joko kokonaisen viikon mittainen tai pidennetty viikonloppu.
Lue lisää
Vuokravakuus on tavallinen käytäntö, jolla turvataan vuokrasopimuksen ehtojen täyttäminen.
Lue lisää
Virtuaalilasit ovat tulleet markkinoille rytinällä ja niistä povataan samanlaista menestystarinaa kuin älypuhelimista konsanaan.
Lue lisää

Turun parhaat ravintolat 2018

Vippi.fi | 24.07.2018 16:14

Turun ravintolat ovat kokeneet huikean nousukauden viime vuosien aikana. Turun ruokapaikat tarjoilevat upeita makuelämyksiä niin perinteisistä kuin eksoottisistakin raaka-aineista.
Lue lisää

Hae lomalainaa helposti reissuun

Vippi.fi | 19.07.2018 14:37

Suomalaisten lomabudjetti on minimaalinen verrattuna naapurimaiden vastaavaan. Millaisella budjetilla sinä lomailet? Säästätkö, luotatko lomarahaan vai onko apunasi lomalaina?
Lue lisää

Top 10 matkakohteet vuonna 2018!

Vippi.fi | 17.07.2018 13:13

Millä perusteilla valitset matkakohteet elämäsi parhaita reissuja varten? Onko valintasi edullinen rantaloma, kulturellit Euroopan matkakohteet vai kalliimpi kaukomatka? Tutustu Vipin top 10 matkakohteet -listaan!
Lue lisää