vippi_blogi.jpg

Blogikirjoitukset

Miten se lomaraha taas laskettiinkaan?

Vippi.fi | 05.03.2019 12:00

Lomaraha, lomaltapaluuraha eli se mukava lisä, joka maksetaan suomalaiselle työntekijälle kesällä ja loma-aikaan. Joka vuosi mietimme, miten se lomaraha taas laskettiinkaan ja koska se maksetaan.
Lue lisää
Milloin tippaus on kohteliasta ja milloin se koetaan loukkaavaksi? Matkusteleva joutuu usein miettimään maan tapaa hotellissa, ravintolassa, kahvilassa ja taksissa.
Lue lisää
Lähes jokaisella aikuisella suomalaisella on todennäköisesti kukkarossaan kortti jos toinenkin. Moni pitää sitä lähes välttämättömänä paheena, mutta onko kortti tarpeen oikeastaan muuhun kuin hotellivarauksen yhteydessä?
Lue lisää
Budjettimatkailu ei ole suinkaan häpeä, vaan ahkerasti matkailevan fiksu tapa järjestää asiat ennen matkaa ja matkan aikana parhain päin.
Lue lisää

Kaupan peruminen

Vippi.fi | 28.01.2019 10:00

Kaupan peruminen ei olekaan ihan itsestäänselvyys eikä suinkaan ensimmäinen vaihtoehto, jos ostaja tuleekin katumapäälle. Kaupan peruminen ja tuotteen palauttaminen onnistuu vain joissakin tapauksissa ja omista oikeuksistaan kannattaakin ottaa selvää ennen kaupan tekemistä.
Lue lisää
Onko hirveät paineet järjestää unohtumattoman uuden vuoden vastaanotto? Ei hätää me kokosimme muistamisen arvoiset seikat ja vinkit, jotka auttavat aaton valmisteluissa.
Lue lisää

Parhaat joululahjaideat

Toimitus | 13.12.2018 08:00

Joulu on TAAS ovella. Fiksu on tietenkin kerännyt oivallisia lahjoja ja lahjaideoita jo viime joulusta lähtien, mutta mitkä ovat parhaat joululahjaideat juuri nyt vuodelle 2018?
Lue lisää
Osamaksu on monelle hyvä ja kenties ainoa vaihtoehto isompiin kertahankintoihin, mutta kannattaako osamaksulla ostaminen koskaan?
Lue lisää