vippi_blogi.jpg

Blogikirjoitukset

Matkabudjetti kannattaa aina tehdä oli suunnitelmissa vain pidennetty viikonloppu tai pidempi reissu. Lomabudjetti tekee matkasta huolettomamman eikä kaada taloutta reissun jälkeenkään.
Lue lisää

Helsingin parhaat ravintolat 2019

Vippi.fi | 24.08.2018 15:09

Helsingin parhaat ravintolat on vaikea, ellei mahdotonta, laittaa minkäänlaiseen paremmuusjärjestykseen. Fine dining Helsingissä on käynyt helpoksi, sillä kaupunki on täynnä toinen toistaan upeampia makuelämyksiä jokaiseen makuun.
Lue lisää

Suomen parhaat matkatoimistot

Vippi.fi | 22.08.2018 16:39

Suomen suurimmat matkatoimistot siirtyneet sujuvasti nettiin ja useimmat matkat voi ostaa muutamalla klikkauksella ihan kotisohvalta käsin.
Lue lisää
Kannettavan tietokoneen valinta on vaikeaa, varsinkin jos aiheeseen ei ole perehtynyt. Millä perusteilla kannettava tietokone kannattaa valita?
Lue lisää
Syyslomaa vietetään Suomen kouluissa lokakuun lopussa. Paikkakunnasta riippuen loma on joko kokonaisen viikon mittainen tai pidennetty viikonloppu.
Lue lisää
Vuokravakuus on tavallinen käytäntö, jolla turvataan vuokrasopimuksen ehtojen täyttäminen.
Lue lisää
Virtuaalilasit ovat tulleet markkinoille rytinällä ja niistä povataan samanlaista menestystarinaa kuin älypuhelimista konsanaan.
Lue lisää

Turun parhaat ravintolat 2018

Vippi.fi | 24.07.2018 16:14

Turun ravintolat ovat kokeneet huikean nousukauden viime vuosien aikana. Turun ruokapaikat tarjoilevat upeita makuelämyksiä niin perinteisistä kuin eksoottisistakin raaka-aineista.
Lue lisää