credit-24.jpg

Vippi ja Credit 24 lainavertailu

Credit24 tarjoaa lainaa 4000€ asti, kun taas Vipiltä saat lainaa nyt jopa 10 000€ asti! Kumpi on halvempi laina, Credit24 vai Vippi.fi? Seuraavassa vertailemme Credit 24:n ja Vipin lainakustannukset.

(Tiedot tarkistettu Credit24-lainapalvelun sivuilta 28.11.2018.)

Vippi.fi 2000€

Lainasumma: 2 000 €

Todellinen vuosikorko: 29,6 %

Nimelliskorko: 19,9 %

Laina-aika: ei kiinteää laina-aikaa

Takaisinmaksuerä: 49 – 99 € / kk

Credit24.fi 2000€

Lainasumma: 2 000 €

Todellinen vuosikorko: 49,85 % – 153,63 %

Nimelliskorko: 40,56 % – 95,4 %

Laina-aika: 3 – 36 kk

Takaisinmaksuerä: 97,74 – 711,98 € / kk

Hae edullista lainaa Vipiltä 100 - 10 000 €
Hae nyt

Vippi.fi kannattaa valita koska:

  • Vippi.fi-lainapalvelu palvelee 24/7 - saat lainapäätöksen aina heti
  • Joustoluotto-asiakkaan etu: pikavippi heti tilille vuorokauden jokaisena tuntina ensimmäisen nostosi jälkeen
  • Se on pikavippivertailun mukaan halvempi laina
  • Pienempi kuukausierä
  • Vippi-asiakkaana saat selvästi joustavamman maksuajan lainallesi
  • Lainapalvelumme on taatusti suomalainen

Joustava laina- tai jatkuvan laina -nimikkeen alla palvelee nykyään monenlaisia palveluntarjoajia. Vippi.fi on aidosti joustava ja jatkuva laina, sillä saat käyttöösi luottorajan, jolta voit jo ensimmäisen noston yhteydessä nostaa vain sen summan, jonka sillä hetkellä tarvitset.

Vipillä ei ole kiinteää maksuaikaa, vaan voit käyttää sitä kuin luottokorttiasi. Lainan takaisinmaksun yhteydessä saat uutta lainapääomaa nostettavaksi tarpeen tullen.

Toisinaan lainapalveluiden tarjoajien sivuilta on vaikea löytää haluamiaan tietoja. Jos tietoja on vaikea saada itse selville, kannattaa soittaa asiakaspalveluun ja tarkistaa mieltä vaivanneet puuttuvat tiedot suoraan henkilökunnalta.

Tällaisia tietoja voivat olla esimerkiksi lainan maksuohjelma, voiko lainan maksaa kerralla halutessaan tai miten lainaa voi nostaa lisää tarvittaessa.

Credit 24 yrityksenä

Credit24 on IPF Digital Finland Oyn lainatuote. Yritys on osa suurempaa kansainvälistä International Personal Finance Plc -konsernia, joka on listautunut Lontoon pörssiin. Suomessa yritys on rekisteröitynyt Etelä-Suomen aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin vuonna 2011. Aikaisemmin yritys on toiminut nimellä MCB Finance Finland Oy, joka perustettiin vuonna 2005.

Koko konserni työllistää 13 maassa noin 7000 henkeä, joista Suomessa työskentelee noin 20 henkeä. Konserni myöntää lainoja muun muassa Australiassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Suomessa yritys on palvellut yli 700 000 asiakasta rahoitusasioissa.

Credit24.fi tarjoamat lainatuotteet

Credit24 tarjoaa jatkuva lainaa 100 – 4000 € luottorajalla. Laina on käytännössä joustoluotto ja voit hakiessasi lainaa ottaa käyttöön tarvitsemasi luottorajan. Rahaa voit nostaa hakemasi luottorajan puitteissa lisää, kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen. Luottorajaa on mahdollista korottaa tietyin ehdoin myöhemmin.

Credit 24 arvioi asiakkaan maksukyvyn tapauskohtaisesti ja luottokartoituksen jälkeen saat oman henkilökohtaisen koron hinnan lainallesi.

Lainaehdot

Credit24 myöntää lainaa 19 vuotta täyttäneille. Voidaksesi hakea lainaa sinulla on oltava henkilökohtainen mobiililiittymä käytössäsi ja osoitteesi tulee olla Väestötietorekisteristä saatavissa. Mikäli sinulla on maksuhäiriömerkintä, ei lainaa voi saada.

Palveluun tunnistaudutaan verkkopankkitunnuksilla, joten ilman tunnuksia lainaa ei voi hakea. Varaudu myös siihen, että joissakin tapauksissa voit joutua lähettämään lainapalveluun liitteitä. Joissakin tapauksissa Credit 24 pyytää vahvistamaan tulotiedot.

Hakemuksen voit täyttää milloin vain, mutta rahat siirtyvät tilillesi vain klo 8 – 22 välisenä aikana.

Lainan takaisinmaksu

Voit maksaa Credit24:n joustolimiitit 3 – 36 kk maksuajalla. Kuukausieräsi määrä riippuu lainaamastasi summasta sekä valitsemastasi maksuajasta. Jopa 200 € laina on palvelun sivujen mukaan mahdollista maksaa 36 kk maksuajalla. Mutta mitä lyhyempi maksuaikasi on, sitä pienemmäksi käyvät lainan kokonaiskustannukset. Laskutuksen eräpäivän voit valita lainahakemuksen yhteydessä tai myöhemmin verkkopalvelussa.

Hae lainatarjous 2000€ joustoluotolle nyt
Hae lainaa