Vippi.fi
Email: asiakaspalvelu@vippi.fi
Phone: 010 219 5500
Url:
Lemminkäisenkatu 46
Turku, 20520

Vippi.fi – Pikalainaa kätevästi netistä

badge

Miten haen vippiä?

Pikalainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Valitse ensimmäisen noston suuruus ja täytä hakemus. Me hoidamme rahat tilillesi! Hae pikavippi heti tilille tästä!

Valitse haluamasi summa

Valitse haluamasi summa

Valitse haluamasi noston määrä etusivun lainalaskurista, ja saat arvion lainan kuluista ja takaisinmaksuerän suuruudesta.

Täytä hakemus

Täytä hakemus

Seuraavaksi sinulta kysytään henkilötiedot sekä tehdään luottotarkistus pankkisi kautta. Saat luottopäätöksen heti.

Saat rahat tilillesi heti

Saat rahat tilillesi heti

Kun sinulle on myönnetty myönteinen luottopäätös, saat rahat heti tilillesi. Rahasiirtoja tehdään 24h vuorokauden ympäri.

NÄIN TEET NOSTON VIPPITILILTÄSI

Kun sinulla on voimassa oleva lainasopimus, voit vapaasti nostaa rahaa tilillesi. Nostoja voit tehdä verkkosivuillamme seuraavasti:

Kirjaudu omille sivuille

Kirjaudu omille sivuille

Omilta sivuilta voit nostaa juuri sen verran pikalainaa tilillesi kuin tarvitset. Kirjaudu sisään palveluun henkilötunnuksella ja PIN-koodilla, jonka sait lainahakemuksen yhteydessä. Mikäli olet unohtanut PIN-koodisi voit tilata uuden PIN-koodin sisään kirjautumissivulta.

Valitse nostettava summa

Valitse nostettava summa

Valitse haluamasi pikalainasumma Omien sivujen "Tee nosto" -sivun lainalaskurista. Näet lainalaskurista kuinka paljon voit nostaa pikalainaa tilillesi luottorajasi puitteissa. Valittuasi haluamasi summan hyväksy nosto sivuilta.

Rahat maksetaan tilillesi

Rahat maksetaan tilillesi

Maksamme rahat tilillesi viipymättä. Saat tekstiviestivahvistuksen kun rahanostosi on lähtenyt käsittelyyn ja rahat näkyvät tililläsi muutamissa minuuteissa vahvistusviestin saatuasi. Voit tämän jälkeen taas tehdä lisänostoja luottorajasi puitteissa.


&

TAI VAIHTOEHTOISESTI TEKSTIVIESTITSE

Lähetä tekstiviesti

Lähetä tekstiviesti

Lähetä tekstiviesti muodossa “VIPPI SUMMA PIN”.

Esimerkiksi: “VIPPI 200 1234” numeroon 16520.

Saat kuittauksen

Saat kuittauksen nostosta.

Tämän jälkeen rahat maksetaan tilillesi.

Maksut joka päivä 24h.

Kun sinulla on käytössäsi Vippi.fi-tililuotto voit nostaa pikavippiä tilillesi puhelimella. Vippi.fi-tililuotto kulkee mukanasi ja voit nostaa pikavippiä tilillesi missä ja milloin vain. Viestin lähettäminen on täysin ilmaista ja emme peri ylimääräisiä kuluja tekstivipin käytöstä. Sinun tarvitsee vain lähettää viesti "VIPPI nostosumma ja PIN-koodi" numeroon 16520 ja rahat siirretään tilillesi välittömästi. Saat vahvistusviestin puhelimeesi, kun olemme käsitelleet nostosi.


phone2
phone

Asiakaspalvelu

avoinna arkisin klo 8–20, la klo 10–18, su klo 12–18

010 219 5500

email

Sähköposti

Vastaamme sähköposteihimme asiakaspalvelun aukioloaikojen mukaisesti

asiakaspalvelu@vippi.fi

facebook twitter
instagram youtube

Käytämme näillä sivuilla evästeitä, joiden tarkoituksena on parantaa sivujemme käyttökokemusta. Jatkamalla sivujemme selaamista hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoa saat tutustumalla yksityisyydensuojaan sekä sivujemme käyttöehtoihin.

OK