Vippi.fi
Email: asiakaspalvelu@vippi.fi
Phone: 010 219 5500
Url:
Lemminkäisenkatu 46
Turku, 20520

Vippi.fi - Ota käyttöösi
kätevä tililuotto!

badge

Tact Finance Oyj:N YLEISET ENNAKKOTIEDOT

Alla on koottuna tietoa etämyyntiä koskevista kuluttajansuojalain säännöksistä sekä tietoa palveluntarjoaja Tact Finance Oyj:stä.

Lainanhakijalle lähetetään sähköisesti "Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajalainatiedot" –lomaketta käyttäen kuluttajansuojalain edellyttämät tiedot lainanmyöntäjästä ja lainasta ennen lainasopimuksen solmimista.

Etämyynnistä on kyse silloin, kun sopimus palvelusta tehdään etäviestintä, kuten internet tai mobiiliväline, käyttäen siten, että asiakas ei henkilökohtaisesti tapaa palvelujen tarjoajan edustajaa. Etämyynnistä ei ole kyse silloin, kun asiointi verkko- tai puhelinpalvelussa liittyy jo olemassa olevaan sopimukseen.

Tiedot palveluntarjoajasta:

   Tact Finance Oyj, Y-tunnus 2340614-4
   Lemminkäisenkatu 46
   20520 TURKU

Pääsääntöinen asiointi tapahtuu verkkopalvelun kautta tai puhelimitse. Verkkosivujemme kautta voi myös hakea lainaa ja tutustua lainaehtoihimme sekä Usein kysyttyä -osioomme, josta löytyvät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.

Tact Finance Oyj on rekisteröity Patentti- ja rekisterihallituksen ylläpitämään kaupparekisteriin. Tact Finance Oyj:n toimintaa valvoo kuluttaja-asiamies, Kilpailu- ja kuluttajavirasto sekä Etelä-Suomen aluehallintovirasto.

Tact Finance Oyj:n laina on vähintään 2.000 euron suuruinen vakuudeton kuluttajalaina. Tact Finance Oyj:n lainaa koskevat tiedot löytyvät sivulta lainaehdot. Tact Finance Oyj perii lainasta lainasopimuksen mukaisen koron sekä palkkiot. Tarkemmin maksuihin liittyvät tiedot ovat yksilöity luoton ennakkotiedoissa ja lainasopimuksessa.

Peruuttamisoikeus

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tekemänsä lainasopimus 14 päivän kuluessa sopimuksen syntymisestä tai siitä myöhemmästä ajankohdasta, jona luotonsaaja on saanut pysyvällä tavalla lainaa koskevat ennakkotiedot ja sopimusehdot käyttöönsä.

Peruuttamisilmoitus on tehtävä kirjallisesti ja siinä tulee olla vähintään seuraavat tiedot:

 • asiakkaan nimi ja henkilötunnus
 • ilmoitus peruuttamisesta
 • peruutettavan lainan määrä
 • paikka ja päiväys
 • asiakkaan omakätinen allekirjoitus.

Lisäksi tulisi ilmoittaa se päivä, jolloin varat palautetaan, jolloin asiakaspalvelumme voi laskea valmiiksi palautettavan summa. Ennen palautuksen maksamista Tact Finance Oyj:n pankkitilille on palautettava määrä tarkistettava asiakaspalvelustamme (010 219 5500) koron laskemiseksi.

Peruuttamisilmoitukset lähetetään osoitteeseen:

   Tact Finance Oyj
   Peruuttamisilmoitus
   Lemminkäisenkatu 46
   20520 TURKU

tai sähköpostilla asiakaspalvelu@vippi.fi

Asiakkaan on palautettava viivytyksettä ja viimeistään 30 vuorokauden kuluessa peruuttamisilmoituksen lähettämisestä luotonantajalle saamansa varat. Mikäli varoja ei palauteta, peruutus raukeaa. Tarvittavat tiedot lainavarojen palauttamiseen saa asiakaspalvelustamme.

Sen jälkeen kun lainasopimuksen solmimisesta on kulunut enemmän kuin 14 vuorokautta, yksittäistä rahavarojen nostoa lainatililtä ei voi enää peruuttaa tämän ehdon mukaan.

Oikeussuoja

Palveluun ja sitä koskevaan lainasopimukseen liittyvissä kysymyksissä tulee asiakkaan olla ensisijaisesti yhteydessä Tact Finance Oyj:n asiakaspalveluun, puh. 010 219 5500 (vain operaattorikohtainen puhelumaksu) (Kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min ja matkapuhelinverkosta 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min) tai sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@vippi.fi.

Palveluun liittyvistä virheistä ja virheisiin liittyvistä mahdollisista vaatimuksista on ilmoitettava viipymättä Tact Finance Oyj:lle. Mikäli asiakkaan ja Tact Finance Oyj:n ei päästä neuvotteluratkaisuun, voi asiakas ottaa yhteyttä oman asuinalueensa kuluttajaneuvontaan. Jos lainasopimusta koskeva erimielisyys halutaan saattaa käräjäoikeuden ratkaistavaksi, kanne on nostettava Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa. Velkomusta koskeva kanne käsitellään Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa tai vastaajan kotipaikan tai todellisen oleskelupaikan mukaisessa alioikeudessa.

Kuluttajariitalautakunta

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn, lainansaajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi). Mikäli asia viedään suoraan kuluttajariitalautakuntaan, voidaan asia jättää käsittelemättä kuluttajariitalautakunnasta annetun lain 14§:n 2 momentin perusteella. Kuluttajariitalautakunta voi antaa ratkaisusuosituksen kuluttajan ja elinkeinonharjoittajan välisestä erimielisyydestä, joka koskee mm. rahoituspalvelun hankintaa. Valitus on tehtävä kirjallisena, koska Kuluttajariitalautakunta antaa ratkaisusuosituksia ainoastaan kirjallisesti tehtyihin valituksiin.

Kuluttajariitalautakunnan yhteystiedot:

   Kuluttajariitalautakunta
   Hämeentie 3,
   PL 306
   00531 HELSINKI
   puhelin 010 3665 200
   faksi: 029 566 5249
   sähköposti: kril(at)oikeus.fi

Tarkemmat ohjeet valituksen tekemiseen löytyvät kuluttajariitalautakunnan internet-sivuilta osoitteesta: www.kuluttajariita.fi


phone2
phone

Asiakaspalvelu

avoinna arkisin klo 8–20, la klo 10–18, su klo 12–18

010 219 5500

email

Sähköposti

Vastaamme sähköposteihimme asiakaspalvelun aukioloaikojen mukaisesti

asiakaspalvelu@vippi.fi

facebook twitter
instagram youtube

Käytämme näillä sivuilla evästeitä, joiden tarkoituksena on parantaa sivujemme käyttökokemusta. Jatkamalla sivujemme selaamista hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoa saat tutustumalla yksityisyydensuojaan sekä sivujemme käyttöehtoihin.

OK