lainalaskuri.jpg

Lainalaskuri laskee lainan kulut 10 000€ asti

Lainalaskuri laskee lainan korot ja kustannukset helposti ja nopeasti. Lainalaskurilla näet 1000 - 10 000€ kulutusluoton kustannukset ja kuukausierien määrän, jonka jälkeen voit tehdä päätöksen minkä lainasumman haet ja millaisilla kuukausierillä maksat sen takaisin.

Hae lainaa 1000 - 10 000€ oman tarpeesi mukaan
Hae nyt

Miten lainalaskuri toimii?

Vipin lainalaskuri on helppokäyttöinen. Syötä lainalaskuriin ensin haluamasi lainasumma 1000 ja 10 000€ väliltä. Tämän jälkeen voit valita saatavilla olevista kuukausieristä sinulle sopivan. Tämän jälkeen lainalaskin näyttää sinulle heti, mistä lainan kustannukset koostuvat. Näet selkeästi eriteltynä lainan kulut.

Lainan korkojen määrä riippuu valitsemastasi lainasummasta sekä kuukausierän suuruudesta. Kuukausieräksi kannattaa aina valita sellainen summa, jonka pystyt varmasti maksamaan ajallaan joka kuukausi. Näin vältyt ylimääräisiltä kustannuksilta. Kun haet esimerkiksi 2000 euron lainaa, niin saat lainallesi maksuaikaa jopa 51 kuukautta.

Lainan korot ja kulut

Kulutusluoton todellinen vuosikorko määrittyy lainasumman, kuukausierien sekä antamiesi tulotietojesi perusteella. Saat aina henkilökohtaisen lainatarjouksen perustuen maksukykyysi ja tulotietoihisi. Lainan korkolaskuri antaa suuntaa antavan arvion lainan kustannuksista. Lopullisen lainapäätöksen saat vain lainahakemuksen täyttämällä.

Korot ja kulut
Palvelu Hinta
Nimelliskorko 13,9–19,9 %
Todellinen vuosikorko 21,3–29,5 %
Lainanhoitokulu 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi
lainalaskuri.jpg

Kuinka paljon tarvitset lainaa?

Vipiltä voit hakea lainaa nyt jopa 10 000€ asti. Lainasumman voit määrittää itse lainalaskurilla, ja onkin hyvä miettiä ennen lainahakemuksen täyttämistä, kuinka paljon tarvitset lainaa juuri nyt.

Lainan korkolaskuri kertoo sinulle etukäteen lainan kokonaiskustannukset ja kuukausierät, joiden perusteella voit tehdä harkitun päätöksen haettavasta lainasummasta.

Lainalaskurilla vertaat lainoja helposti keskenään, kun olet etsimässä halvinta lainaa käyttöösi. Huolellinen lainavertailu on kannattavaa, mutta Vipiltä saat aina edullisen lainan pitkällä maksuajalla. Lainaa haet silloin kun sinulle sopii ja rahat saat tilille jopa 5 minuutissa.