Vippi.fi
Email: asiakaspalvelu@vippi.fi
Phone: 010 219 5500
Url:
Lemminkäisenkatu 46
Turku, 20520

Pikalaina heti tilille

Hae lainaa

Vippi.fi myöntää pikalainaa 100 – 2000 €

Vippi.fi on 100 – 2000 € vakuudeton pikalaina, jonka voit siirtää omalta tililuotoltasi pankkitilillesi. Tarvitsemasi pikalaina on helppo nostaa sinulle myönnetyltä 500 € tai 2000 € luottorajalta jo heti lainapäätöksen yhteydessä. Myöhemmin Vippi on joustavasti käytettävissä aina luottorajaasi saakka.

Vippi on mukana nopeissakin liikkeissä, sillä pikaluotto on tililläsi keskimäärin 5 minuutissa, kun teet noston tekstiviestillä. Pikaluotto on aina mukanasi, sillä voit tehdä kaikki nostosi näppärästi kännykällä! Saat siis pikalainan heti tilille, juuri silloin kun sitä itse tarvitset.

Kun olet hakenut oman Vippi-tililuottosi, voit nostaa pikavipit tekstiviestin lisäksi MySaldossa, joka avataan käyttöösi heti lainapäätöksen saatuasi. MySaldossa hoidat kaikki laina-asiasi missä ja milloin vain, sillä se toimii sujuvasti kaikilla pääte- ja mobiililaitteilla.

Vippi.fi on suomalainen lainanmyöntäjä, joka on toiminut arjen ja juhlan luotettavana apurina jo vuodesta 2006. Päätuotteemme ovat vakuudettomat lainat joustavilla maksuajoilla.

Rahoitusmarkkinoiden muutosten myötä Vippi on kypsynyt pikavipistä joustavammaksi tililuotoksi, jonka käyttäminen on entistä paremmin asiakkaan omassa hallinnassa.

Voit nyt itse määritellä tarvitsemasi lainasummat ja lainan nostamisen ajankohdan ja maksuaikataulun.

Hae pikalainaa näin

  1. Valitse tarvitsemasi lainasumma
  2. Täytä hakemus
  3. Saat lainapäätöksen hetkessä
  4. Saat rahat tilille ja pikalainan heti käyttöösi

Miten haen lainaa?

Pikalainaa haet yksinkertaisella verkkohakemuksella. Lainahakemuksessa sinulta kysytään muutamia tietoja koskien taloudellista tilannettasi, työtilannettasi ja perhettäsi. Hakemuksen tarkoitus on kartoittaa yleistä maksukykyäsi, jotta voimme antaa sinulle sinun maksukykyäsi vastaavan lainatarjouksen.

Kuulostaa monimutkaiselta, mutta tosiasiassa lainahakemuksen täyttämiseen kuluu vain muutama minuutti eikä sinun tarvitse varautua palkka- tai tulotositteiden lähettelyyn. Tarvitset vain verkkopankkitunnuksesi. Lainatarjouksen ja lainapäätöksen saat heti hakemuksen täytettyäsi ja tililuotto on käytettävissäsi samantien.

Koska palvelumme toimii verkossa, voit täyttää lainahakemuksen myös virka-aikojen ulkopuolella. Vippi palvelee sinua ympäri vuorokauden ja vuoden ympäri. Näin sinulla on aina mahdollisuus nostaa pikavippi heti tilille 24 h vuorokaudessa omalta Vippi-tililuotoltasi. Pienet pikalainat voit siirtää tilille pikanostona eli keskimäärin 5 minuutin kuluessa. Tai voit suunnitella pitkäjänteisesti ja tehdä täsmäajoituksen tilisiirrolle. Näin saat rahat tilille 6 h tai 48 h tunnin kuluttua.

Sama pätee myös ensimmäiseen nostoosi, jonka teet heti lainahakemuksen ensimmäisenä toimenpiteenä. Lainahakemuksen nimittäin aloitat valitsemalla sopivan summan sivun yläosassa olevasta lainavalikosta. Sen summan saat tilillesi lainahakemuksen päätteeksi, kun saat myönteisen lainapäätöksen. Hakemuksen viime klikkauksissa voit vielä muuttaa summaa halutessasi ja valita pikanoston tai ajastetun noston. Jos valitset pikanoston, saat rahat lähes samantien.

Vielä tiivistetysti koko lainanhakuprosessi

  1. Valitse summa
  2. Täytä hakemus
  3. Tarkista tarjous ja valitse pikanosto tai ajastettu nosto
  4. Tililuotto on käytettävissäsi

 

Miten uudet pikalainat toimivat?

Ennen pikalainoja koskevia lakiuudistuksia pikaluotot sai tilille hyvinkin heppoisin lainanmyöntöperustein. Pelkällä lyhyellä tekstiviestillä saattoi saada pikalainaa tilille mihin kellonaikaan tahansa ilman, että lainanmyöntäjä olisi tehnyt tarpeellisia tarkistuksia asiakkaan maksukyvystä, tuloista tai taloudellisesta tilanteesta. Lakiuudistukset hillitsivät lainan villiä kauppaa ja karsi samalla markkinoilta yrityksiä jättäen jäljelle ne, jotka haluavat toimia asiakasystävällisesti kehittäen lainatuotteita asiakkaan näkökulmasta entistä paremmiksi.

Tilalle tuli uusi pikalaina, joka on edeltäjäänsä edullisempi ja joustavampi. Millainen uusi pikalaina sitten on? Yleisimmin sitä kutsutaan nimellä joustoluotto tai tililuotto. Käytännössä se on lähes sama asia kuin luottokortti, eli sinulla on olemassa tietty luottoraja, esimerkiksi 2000 €, jolta voit nostaa rahaa jos tarvitset. Sen käyttämiseen et tarvitse erillistä luottokorttia, vaan voit nostaa sitä suoraan omalle pankkitilillesi.

Tässä kohtaa uudet pikaluotot muistuttavat enemmän vanhaa pikalainaa. Uudet nostot onnistuvat yleensä lyhyellä tekstiviestillä tai lainapalvelun ylläpitämän online-palvelun kautta. Mutta sen sijaan että hakisit aina uudelleen uutta lainaa, voit nostaa rahaa vain oman luottorajasi puitteissa.

Kaikki pikalainasi laskutetaan yhdellä laskulla ja voit saada lainoillesi pitkän maksuajan ja kohtuulliset kuukausierät. Vanhat pikalainat laskutettiin yleensä jo 14 – 30 päivän kuluttua lainan hakemisesta, mutta nyt ei ole enää ollenkaan harvinaista saada pikalaina 6kk maksuajalla.

Uusi pikalaina on myös nostettavissa yleensä vaikka 24/7 eli se on vapaasti käytettävissäsi riippumatta kellonajasta tai päivästä. Pikalainojen myöntämistä koskeva lainsäädäntö rajoitti perinteisten pikalainojen myöntämisen klo 7 – 23 väliselle ajalle, mutta koska nyt kyseessä on tililuotto, se voidaan myöntää käyttöösi rajoittamattomasti.

Vippi.fi on joustava uudenlainan pikalaina, jonka voit saada käyttöösi heti lainahakemuksen täytettyäsi. Omalta Vippi.fi-tililuotoltasi voit nostaa rahaa missä ja millloin vain sekä tekstiviestillä että MySaldo-palvelussamme. Täytä hakemus ja saat henkilökohtaisen lainatarjouksen hetkessä.