Vippi.fi
Email: asiakaspalvelu@vippi.fi
Phone: 010 219 5500
Url:
Lemminkäisenkatu 46
Turku, 20520

Pikalaina

Hae lainaa

Vippi.fi – pikalainaa 100 – 2000 €

Vippi.fi on 100 – 2000 € vakuudeton pikalaina, jonka voit siirtää omalta tililuotoltasi pankkitilillesi. Tarvitsemasi pikavippi on helppo nostaa sinulle myönnetyltä 500 € tai 2000 € luottorajalta jo heti lainapäätöksen yhteydessä. Myöhemmin Vippi on joustavasti käytettävissä aina luottorajaasi saakka.

Vippi on mukana nopeissakin liikkeissä, sillä pikaluotto on tililläsi keskimäärin 5 minuutissa, kun teet noston tekstiviestillä. Vippi on aina mukanasi, sillä voit tehdä kaikki nostosi näppärästi kännykällä!

Kun olet hakenut oman Vippi-tililuottosi, voit nostaa pikavipit tekstiviestin lisäksi MySaldossa, joka avataan käyttöösi heti lainapäätöksen saatuasi. MySaldossa hoidat kaikki laina-asiasi missä ja milloin vain, sillä se toimii sujuvasti kaikilla pääte- ja mobiililaitteilla.

Vippi.fi on suomalainen lainanmyöntäjä, joka on toiminut arjen ja juhlan luotettavana apurina jo vuodesta 2006. Päätuotteemme ovat vakuudettomat lainat joustavilla maksuajoilla.

Rahoitusmarkkinoiden muutosten myötä Vippi on kypsynyt pikavipistä joustavammaksi tililuotoksi, jonka käyttäminen on entistä paremmin asiakkaan omassa hallinnassa.

Voit nyt itse määritellä tarvitsemasi lainasummat ja lainan nostamisen ajankohdan ja maksuaikataulun.

Hae pikalainaa näin

  1. Valitse tarvitsemasi lainasumma
  2. Täytä hakemus
  3. Saat lainapäätöksen hetkessä
  4. Saat rahat tilille ja Vipin käyttöösi

Miten haen pikalainaa?

Pikalainaa haet yksinkertaisella verkkohakemuksella. Lainahakemuksessa sinulta kysytään muutamia tietoja koskien taloudellista tilannettasi, työtilannettasi ja perhettäsi. Hakemuksen tarkoitus on kartoittaa yleistä maksukykyäsi, jotta voimme antaa sinulle sinun maksukykyäsi vastaavan lainatarjouksen.

Kuulostaa monimutkaiselta, mutta tosiasiassa lainahakemuksen täyttämiseen kuluu vain muutama minuutti eikä sinun tarvitse varautua palkka- tai tulotositteiden lähettelyyn. Tarvitset vain verkkopankkitunnuksesi. Lainatarjouksen ja lainapäätöksen saat heti hakemuksen täytettyäsi ja tililuotto on käytettävissäsi samantien.

Koska palvelumme toimii verkossa, voit täyttää lainahakemuksen myös virka-aikojen ulkopuolella. Vippi palvelee sinua ympäri vuorokauden ja vuoden ympäri. Näin sinulla on aina mahdollisuus nostaa pikavippi heti tilille 24 h vuorokaudessa omalta Vippi-tililuotoltasi. Pienet pikalainat voit siirtää tilille pikanostona eli keskimäärin 5 minuutin kuluessa. Tai voit suunnitella pitkäjänteisesti ja tehdä täsmäajoituksen tilisiirrolle. Näin saat rahat tilille 6 h tai 48 h tunnin kuluttua.

Sama pätee myös ensimmäiseen nostoosi, jonka teet heti lainahakemuksen ensimmäisenä toimenpiteenä. Lainahakemuksen nimittäin aloitat valitsemalla sopivan summan sivun yläosassa olevasta lainavalikosta. Sen summan saat tilillesi lainahakemuksen päätteeksi, kun saat myönteisen lainapäätöksen. Hakemuksen viime klikkauksissa voit vielä muuttaa summaa halutessasi ja valita pikanoston tai ajastetun noston. Jos valitset pikanoston, saat rahat lähes samantien.

Vielä tiivistetysti koko lainanhakuprosessi

  1. Valitse summa
  2. Täytä hakemus
  3. Tarkista tarjous ja valitse pikanosto tai ajastettu nosto
  4. Tililuotto on käytettävissäsi

 

Mikä on pikavippi?

Aivan alkuperäinen pikavippi oli muutaman kymmenen tai sadan euron suuruinen laina, jonka pystyi hakemaan tililleen tekstiviestillä. Pikavipin maksuaika oli alkuvuosina muutamasta päivästä kuukauteen. Sen esikuvana voidaan pitää amerikkalaisia palkkapäivälainoja (payday loan), joka myönnetään palkkakuittia vastaan ja maksetaan takaisin palkkapäivänä. Nykyään yhä harvempi rahoituslaitos myöntää tällaista vippiä, sillä vuoden 2013 lakimuutos muutti markkinoita merkittävästi.

Mikä on pikavippi lakimuutoksen jälkeen? Nykyisin uudet pikavipit nostetaan yleensä joustoluotolta tai tililuotolta, eli hakiessasi saat päätöksen luottorajasta, joka toimii ikään kuin lainavarastona, josta voit hakea pikavippiä tilillesi. Saat lainaa vain oman luottorajasi puitteissa. Toisinaan näitä tililuottojakin nimitetään pikalainoiksi ja usein uutisissa näkeekin mainintoja siitä, miten pikavippien määrä kasvoi edellisiin vuosiin nähden. Tosiasiassa näissä uutisissa puhutaan yleensä edullisemmista joustoluotoista.

Pikavippi kokemuksia etsiessäsi ja vertaillessasi törmäät varmasti sekä positiivisiin että negatiivisiin kommentteihin ja kokemuksiin. Moni löytää avun joustavasti lainasta, jota saa nopeasti tilille, vaikka rahantarve iskisi iltamyöhään. Onhan tällaisesta lainasta mahtava apu ja tuki jos esimerkiksi joudut lääkärin pakeille viikonloppuna ilta-aikaan ja hoidosta on maksettava.

Pankkilainasta ei välttämättä saa apua nopeasti tai et saa niin pientä summaa kuin haluaisit ja tarvitsisit. Miksi nostaisit lainaa yli tarpeesi, kun voit nostaa pikavippiä juuri niin pienen summan kuin sillä hetkellä on tarpeen?

 

Mistä pikavippi kannattaa ottaa?

Ota pikavippi aina vain rekisteröidyltä lainanmyöntäjältä, jonka verkkosivuilla on selkeästi kuvailtu, miten laina toimii, mikä on sen hinnasto ja hinnoittelu sekä takaisinmaksuehdot. Yleensä voit löytää lainaehdot esimerkiksi sivuston alalaidasta tai ylälaidasta. Lue ne ennen kuin täytät hakemuksen. Esimerkiksi Vippi.fi-lainaehdot on luettavissa sivuillamme ja löydät linkin sivun alalaidasta.

Suosi aina suomalaista, myös rahoituslaitosten osalta. Kotimainen lainapalvelu toimii varmasti lakia noudattaen ja Suomen aluehallintoviraston valvonnan alaisena. Kyseisen palvelun rekisteröintitunnus on yleensä mainittu jossain verkkosivujen virallisissa tiedoissa. Vippi.fi rekisteritunnus on PU261A ja se on mainittu lainaehdoissamme. Vippi.fi on täysin suomalainen toimija ja on palvellut suomalaisia jo vuodesta 2006.

Jos haet itsellesi tililuoton, kannattaa pikavippi tietenkin aina nostaa sieltä omalta tililuotolta. Saat vain yhden laskun kuussa yhdeltä lainanmyöntäjältä, vaikka nostaisit monta vippiä. Mistä pikavippi on parasta nostaa akuuttiin tilanteeseen? Yleensä tekstiviestillä tehdyt nostot omalta tililuotoltasi siirtyvät nopeimmin tilillesi. Ja näin toimii myös Vippi.fi. Jotta sinulla on mahdollisuus nostaa pikavippi puhelimella, täytyy sinulla olla aktiivinen lainasopimus ja nostovaraa tililuotollasi.

Voit vertailla lainanmyöntäjiä löytääksesi itsellesi parhaimman vaihtoehdon luottokumppaniksi. Mieti, mikä asia pikalainassa on sinulle tärkeintä. Joillakin lainanmyöntäjillä houkuttimena voi olla kuluton pikavippi, eli saat ensimmäisen lainan ilman nostokulua. Mutta ennen kuin tartut tähän tarjoukseen, tutki mitä laina tulee maksamaan sinulle pidemmän päälle.

 

Vippi työttömälle?

Jos olet tällä hetkellä etsimässä uutta työpaikkaa ja vakituiset palkkatulot eivät vielä tule kuukausittain tilille, voit silti saada pikalainaa. Mutta kuten aina lainan hakemisessa, kannattaa työttömänä toimia raha-asioissa harkiten.

Todennäköisesti vastuulliset lainanmyöntäjät ja rahalaitokset eivät myönnä isoja lainoja, mikäli sinulla ei ole vakituisia tuloja, sillä hakijan maksukyky varmistetaan aina lainaa haettaessa. Pikavippi, kuten muutkin lainat, on tarkoitettu toimimaan tukena arjessa eikä sen takaisinmaksusta ole tarkoitus koitua ongelmia. Ennen lainan ottamista kannattaa tarkistaa takaisinmaksua koskevat ehdot ja laskea millaista kuukausierää pystyt suorittamaan.

Vippi.fi myöntää tapauskohtaisesti pikavippiä työttömälle. Asiakkaanamme saat aina henkilökohtaisen lainatarjouksen, joka perustuu juuri sinun taloudelliseen tilanteeseesi ja maksukykyysi. Lainatarjous käsittää lainan hinnoittelun sekä tarjotun luottorajan määrän, joka voi olla 500 € tai 2000 €. Koko lainaa ei ole tarkoitus nostaa kerralla, vaan voit nostaa sitä pienissä ja hyvin harkituissa erissä.

Maksukykysi voi olla kunnossa, vaikka olisitkin työtön. Meille riittää tieto siitä, että pystyt maksamaan lainasi kuukausieriä vaivatta.

 

Pikavippi pitkällä maksuajalla

Vippi.fi-lainalla ei ole ennalta määriteltyä maksuaikaa. Erotuksena perinteiseen pikavippiin, et joudu maksamaan tekemiäsi nostoja esimerkiksi 14 tai 30 päivän sisällä. Vippi.fi-tililuotolta nostamasi rahat voit maksaa takaisin pienissä kuukausierissä, joten lainasi maksuajan pystyt aika pitkälle määrittelemään itse. Saat pikalainat pitkällä maksuajalla: maksuaikasi voi olla, jos kyseessä on pikalaina, 6 kk tai jopa 12 kk, jos kyseessä on isompi laina.

Lakimuutos vuonna 2013 muutti pikaluotot siten, että alle 2000 euron lainoilla on korkokatto. Tämä muutti lainojen luonnetta ja tilalle tulivat tililuotot, joiden kokonaismäärät ja maksuajat ovat huomattavasti suurempia ja pidempiä kuin aikaisempien pienempien lainojen. Tililuottojen maksuajat ovat joustavampia ja antavat yleensä enemmän liikkumavaraa kuin vanhojen pikavippien lyhyet laina-ajat.

Kun jaat Vippi.fi-lainasi maksut kuukausierille voit jakaa suurempien hankintojen aiheuttamat kulut useammalle kuukaudelle eikä iso investointi kuormita yhden kuukauden budjettia liiaksi. Voit aina lyhentää lainaasi myös edellytettyä kuukausierää suuremmilla summilla, jos taloudellinen tilanteesi antaa myöten. Maksuaikasi lyhenee, säästät koroissa ja pääomaa vapautuu uusia hankintoja varten nopeammin. Voit aina maksaa myös koko lainasi kerralla.

Vippi.fi on luotettava pitkäaikainen arjen kumppani, joka on jatkuvasti käytettävissäsi!