Vippi.fi
Email: asiakaspalvelu@vippi.fi
Phone: 010 219 5500
Url:
Lemminkäisenkatu 46
Turku, 20520

Pikavippiä 20-vuotiaalle

Hae lainaa

Lainaa 20-vuotiaalle jopa 2000 €

Vippi.fi myöntää edullista pikavippiä myös nuorille henkilöille, eli voit saada lainaa käyttöösi vaikka olisit juuri 20 vuotta täyttänyt. Joissakin tapauksissa myönnämme lainaa 18-vuotiaalle, mutta jokainen asiakkaamme saa henkilökohtaisen lainatarjouksen, joten vasta lainahakemuksen täytettyäsi voit varmistaa, voidaanko laina myöntää juuri sinulle.

Voit nuorena ihmisenä olla aivan yhtä vastuullinen raha-asioissasi kuin muutaman kymmenen vuotta enemmän elämänkokemusta kerännyt henkilö. Kun haet nuorena, mutta ehdottomasti täysi-ikäisenä, henkilönä lainaa meiltä, käyt läpi saman lainan myöntämiseen liittyvän prosessin kuin kaikki muutkin asiakkaamme.

Tarkistamme maksukykysi luvallasi Suomen Asiakastiedon rekisteristä ja laina myönnetään tarkistuksen sekä hakemukseen täyttämiesi tietojen perusteella.

Millaisia lainoja Vippi sitten voi myöntää nuorille täysi-ikäisille? Vippi.fi-laina 18-vuotiaalle on todennäköisempi 500 € luottorajalta kuin suuremmalta 2000 € luottorajalta. 500 € Vippi toimii kuten suurempikin laina, eli voit nostaa sen kerralla tai osissa. Vippi 20v :lle onnistuu jo suuremmalta 2000 € luottorajalta. Maksukyvyn merkitys on kuitenkin suurempi kuin ikä, joten henkilökohtaisesta lainatarjouksesta näet, millaisen lainan voit saada.

Vippi.fi lainaa 20-vuotiaalle

Nuorena henkilönä voi olla vaikea saada lainaa, vaikka kaikki puitteet olisivat kunnossa ja maksukyky kohdallaan. Vaan mistä lainaa 20-vuotiaalle, kun rahantarve yllättää? Vippi.fi palvelee kaikkia täysi-ikäisiä, sillä meille ikääsi tärkeämpiä seikkoja ovat luottotietosi sekä maksukykysi. Myönnämme tapauskohtaisesti lainaa jo 18-vuotiaalle.

Tärkeää on, että luottotietosi on oltava puhtaat, eli maksuhäiriömerkintöjä sinulla ei saa olla. Maksukykysi tulee olla riittävä, jotta voimme todeta, että laina toimii sinulle hyödyksi eikä sitä vastoin haitaksi. Vippi.fi on luotettava kumppani oikein käytettynä.

Luottotietosi tarkistetaan lainahakemuksen yhteydessä ja maksukykysi varmistetaan lainahakemuksessa esitettyjen kysymysten avulla. Kysymykset ovat yksinkertaisia ja niihin vastaaminen vie vain hetken. Tulotositteita sinun ei tarvitse toimittaa. Kun luottotietojen puhtaus ja maksukyvyn riittävyys on tarkistettu, saat tarjouksen lainasta, jonka arvioimme sopivan juuri sinulle.

Kun hyväksyt tarjouksemme, avataan Vippi käyttöösi saman tien. Samalla voit saada ensimmäisen noston lainaltasi tilillesi. Jatkossa Vippi on käytettävissä kellonajasta ja viikonpäivästä riippumatta aina.

 

Voiko opiskelija saada vippiä?

Lyhyesti vastattuna: voi saada, mutta tapauskohtaisesti. Kuten muutkin nuoret henkilöt, opiskelijana täytät saman lainahakemuksen ja käyt läpi saman arviointiprosessin kuin muut henkilöt. Maksukykysi voi olla kunnossa vaikka olisitkin opiskelija. Jälleen painopiste on yleisessä taloudellisessa tilanteessa ja luottotietorekisterin puhtaudessa.

Lainahakemuksesi avulla arvioimme, millaista vippiä voimme sinulle tarjota. Vippi.fi myöntää 500 € tai 2000 € tililuottoa, jolta voit nostaa vippiä oman tarpeesi mukaan kaikkiin hankintoihin. Vippi on käytössäsi 24 h, mutta nosta lainaa aina harkiten.

Todennäköisesti saat opiskelijana 500 € tililuoton. 500 € tililuoton takaisinmaksuerät ovat 100 € kuukaudessa, joten laske aina että tuo lyhennyserä mahtuu kuukausibudjettiisi.

Jos sinulla on Vippi.fi-tililuotto vain varalla, etkä aktiivisesti käytä sitä ja lainasi saldo on 0 €, ei lainasta aiheudu sinulle kuluja. Voit siis pitää sitä turvaamassa opiskelijan arkea ja tukeutua Vippiisi vain tarvittaessa.

 

Vippi 18-vuotiaalle?

Voit hakea Vippi.fi-tililuoton kun täysi-ikäinen eli voit hakea lainaa 18-vuotiaana, mutta vain lainahakemuksen täyttämällä näet voimmeko myöntää lainan käyttöösi. Lainan myöntämiseen ja lainatarjoukseen vaikuttaa moni muukin seikka kuin vain ikäsi eikä ikä sinänsä ole este lainan saamiselle.

Vippi.fi noudattaa kaikessa lainanmyöntämisessä hyvää luotonantotapaa, minkä mukaisesti ennen lainan myöntämistä luotonantajan on arvioitava pystytkö asiakkaana täyttämään lainasopimuksen velvoitteet. Tämä tarkoittaa maksukyvyn ja luottotietojen tarkistamista lainahakemuksen yhteydessä.

Eli toisin sanoen, pystytkö suorittamaan lainan takaisinmaksun ilman, että siitä koituu sinulle ylimääräistä harmia. Vippi.fi-tililuoton yhteydessä tämä tarkoittaa kuukausittaisia maksueriä, joiden määrä riippuu lainatarjouksesta, jonka voisimme antaa ja myöhemmin lainasi määrästä. Takaisinmaksukyvyn varmistaminen takaa myös sen, että myönnämme sinulle sellaisen lainan, joka sopii sinun maksukykyysi. Jokainen asiakkaamme saa yksilöllisen lainatarjouksen.