lainavertailu.jpg
Suosituin laina

Lainavertailu - Mikä on edullisin laina juuri nyt?

Lainavertailu on tärkeää, sillä lainojen kuluissa, todellisessa vuosikorossa ja takaisinmaksuehdoissa on suuriakin eroja. Tältä sivulta löydät kattavan lainavertailu -taulukon, josta löydät markkinoiden edullisimman pikavipin itsellesi. Valitse siis halvin pikavippi ja säästä selkeää rahaa.

Edullisin pikalaina löytyy tällä hetkellä suomalaisen Vippi.fi sivuilta. Tämän näet myös alapuolelta löytyvän vippivertailun kautta. Vipiltä saat lainaa jopa 10 000 € pitkällä maksuajalla.

Halvin luotto koostuu matalasta vuosikorosta sekä pienistä kokonaiskustannuksista. Lisäksi lainavertailussa on mainittu lainapalvelun aukioloajat, sillä rahantarve ei aina katso vuorokauden- tai vuodenaikaa.

Lainavertailu

Lainanmyöntäjä Nostoprovisio Vuotuinen nimelliskorko Kk-erä alkaen Todellinen vuosikorko
Vippi.fi 2,7 % + 9,90 € - 9,9 % + 9,90 € 28,20 % 49 € 49,9 %
Ferratum 7,5 % 103,42 % 100 € 163,70 %
Suomilimiitti 15 % 106,80 % 50 € 167,90 %
Lainasto -Joustoluotto 14 % 60 % 50 € 135,62 %
Suomen tililuotto 15 % 106,80% 100 € 119,67%

*Lainavertailu perustuu eri luotonantajien internet-sivuilla ilmoittamiin hintoihin ja kokonaiskustannuksiin sekä verkkosivuilla julkaistuihin lainaehtoihin. Tarkistettu 8.3.2018. Vippi-palvelun tiedot laskettu perusasiakkaan 2000€ lainahinnaston mukaisesti.

Hae edullista lainaa heti tilille jopa 10 000 €
Hae lainaa

Kilpailuta laina aina verkossa

Kilpailuta laina aina lainavertailun avulla, sillä hinnoissa ja lainapalveluiden tasossa on merkittäviä eroja. Osa palveluista on 100% suomalaisia, kuten Vippi.fi, mutta osa toimii ulkomailta käsin. Me uskomme, että luotettava suomalainen lainapalvelu on aina paras valinta suomalaisille.

Kun kilpailutat lainaa - huomioi siis vuosikoron ja muiden hintojen ohella myös palvelun luotettavuus ja lue muiden kokemuksia kyseistä rahoituslaitoksesta. Vippi.fi tekee yhteistyötä Trustpilot -arvostelupalvelun kanssa, josta voit lukea kokemuksia palvelustamme..

Mitä pikavippivertailussa kannattaa huomioida?

Kun haet pikalainaa netistä, niin suosittelemme valitsemaan suomalaisen rahoitusyhtiön. Yllättävän moni suomalaiselta lainapalvelulta näyttävä sivusto on todellisuudessa ulkomaalaisomistuksessa. Tästä syystä Vippi.fi haluaakin vakuuttaa sinulle olevansa vastuullinen suomalainen rahoitusyhtiö.

Suosittelemme huomioimaan pikavippivertailussa ainakin nämä asiat:

  • Todellinen vuosikorko ja nimelliskorko
  • Maksuajan pituus ja joustavuus
  • Kokonaismaksun summa, löytääksesi mikä on halvin luotto
  • Kuinka paljon tarvitset lainaa
  • Onko kyseessä suomalainen lainapalvelu

Mihin lainavertailu perustuu?

Olemme tehneet tämän lainavertailun pikavippipalveluiden ilmoittamien hinnastojen mukaisesti. Pyrimme päivittämään hinnastoja säännöllisesti, joten saat aina ajankohtaista tietoa halvimmista pikalainoista.

Kilpailuta laina samaan tapaan, kuin mikä tahansa muukin arkinen hankinta. Halvin laina löytyy vain vertailemalla ja tähän voit käyttää apunasi tämän sivun tietoja sekä muiden kokemuksia palvelustamme

Hae lainatarjous 100 - 10 000 € lainasummille
Hae lainaa nyt