vippi.fi_tiedotteet.jpeg

Tiedotteet

Joulunajan tiedote

19.09.2019 06:17

Asiakaspalvelumme aukioloajat muuttuvat! 3.12. lähtien tavoitat asiakaspalvelumme 24h/vrk! Sekä puhelinpalvelumme että chat-palvelumme on avoinna ympäri vuorokauden ja asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan sinua.

Sähköposteihin vastaamme edelleen arkisin klo 7 - 21 välisenä aikana ja viikonloppuisin klo 10 - 18 välisenä aikana.

Lue lisää

Vippi oli mukana tämän vuoden Porisperessä, minkä aikana festareilla juhlivat pääsivät osallistumaan ensi vuoden Porisperen VIP-lippujen arvontaan. Huikea määrä festaroivista osallistui, mutta vain yksi selvisi voittajana:

Onnea Henna H.!

Hennalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Oikein ihanaa alkanutta elokuuta kaikille!

Lue lisää

Vipin lainapalvelu on avoinna juhannuksen yöttömässä yössä täysin normaalisti.

Asiakaspalvelummekin palvelee juhannuksesta huolimatta seuraavasti:

22.6. Perjantaina klo 10 - 18

23.6. Lauantaina klo 10 - 18

24.6. Sunnuntaina klo 10 - 18

Oikein hauskaa juhannusta kaikille!

Lue lisää

Tietoomme on tullut, että osa asiakkaistamme on vastaanottanut tekstiviestejä, joissa mainitaan ”vippi” sekä laskunomaiset maksutiedot. Nämä viestit eivät ole Vippi.fin lähettämiä eikä niihin pidä reagoida. Vippi.fi lähettää kaikki viestinsä numerosta 16520.

Mikäli saat hämmentävän tekstisiviestin, jossa mainitaan ”vippi”, voit kirjautua MySaldoon ja tarkistaa oman laskusi maksutiedot sieltä. Jos epäröit, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jonka tavoitat numerosta 010 219 5500 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@vippi.fi.

Lue lisää

Asiakaspalvelumme palvelee sinua helatorstainakin! Tavoitat meidät helatorstaina 10.5. klo 10 - 18 välisenä aikana.

Lainapalvelumme palvelee normaalisti pyhäpäivinäkin. Voit hakea Vippiä milloin vain ja saat aina lainapäätöksen viipymättä. Myös joustoluoton pikanostot maksetaan pyhäpäivinä reaaliajassa. Tee nostosi kirjatumalla MySaldoon tai tekstiviestillä VIPPI summa eli esimerkiksi VIPPI 300 ja lähetä viesti numeroon 16520.

Lue lisää

Asiakaspalvelumme palvelee vapunpäivänä poikkeuksellisin aukioloajoin kello 10 - 18. Vappuaattona asiakaspalvelumme on avoinna 7 - 21. Lainapalvelu on toiminnassa normaalisti koko vapun ajan, joten voit hakea lainaa tai tehdä nostoja joustoluotoltasi myös vappurientojen keskellä.

Vippi.fi toivottaa kaikille mukavaa vappua!

Lue lisää

Pääsiäisenä lainapalvelumme palvelee sinua normaalisti eli voit tehdä joustoluotoltasi nostoja koska vain kaikkiin pääsiäisen menoihin. Voit myös hakea Vippiä pääsiäisen aikana, saada lainapäätöksen heti ja Vipin käyttöösi viipymättä.

Asiakaspalvelumme palvelee sinua pääsiäisenä 30.3. - 2.4. välisenä aikana joka päivä klo 10 - 18.

Hyvää pääsiäistä kaikille!

Lue lisää

Uudistunut Vippi tarjoaa nyt myös edullisen kulutusluoton. Voit hakea 1000 - 10 000 € kulutusluottoa ja saat meiltä henkilökohtaisen lainatarjouksen. Voit valita sinulle sopivan kuukausierän ja laina-ajan.

Lue lisää