vippimummo.jpg

Käytä festarietu ja hae Vippi loppukesän menoihin!

Vipin festarietuna nyt: Saat ensinoston joustoluotolta 2000€ asti puolitetulla nostokululla. Hyvitämme joustoluoton ensinoston nostokulusta siis 50%.

Käytä verkkohakemuksessa alennuskoodia: vipinvip ja saat ensinoston joustoluotolta -50% nostokululla. Etu on voimassa vain 10.8.2018 asti.

Hae Vipin joustoluotto ja nosta sen verran kuin tarvitset!
Hae Vippi

Kerro rautainen perustelu: miksi juuri sinä olet VIP?

KISA ON PÄÄTTYNYT

Voittajat on nyt valittu, jättimäiset festarionnittelut voittajille! Kiitos kaikille osallistujille, saimme huikeasti mahtavia #vipinvip-kuvia sekä VIP-ihmisten vastauksia. Upeaa! Pysykää mukana, sillä keksimme varmasti vielä kesälle jatkoa ja uusia jännittäviä kisoja.

Kerro meille rautainen perustelu, miksi juuri sinä olet Vipin VIP! Aukottomat VIP-perustelut voittavat tietenkin VIP-lipun (yhden päivän) Porispereen, joka järjestetään 3.-.5.8. Porin Kirjurinluodossa. Ja hei, koska yksin ei ole kiva festaroida, voittaja saa vielä toisen VIP-lipun kaverille! Arvonta koskee perjantain ja lauantain lippuja ja voittaessasi voit itse päättää kumman päivän musatarjonta sopii sinulle ja kaverillesi paremmin. Klikkaa täyttämään lomake ja osallistu skabaan!

Tutustu kisan sääntöihin.