vippi_kisamummo.png

ARVONNAN SÄÄNNÖT

1. Järjestäjä

Kilpailun järjestäjä:

Vippi.fi

Saldo Finance Oyj, Y-tunnus 2360614-4

Lemminkäisenkatu 46

20520 TURKU

2. Arvonta

Arvonnan tai kilpailun järjestää Vippi.fi eikä muu ulkopuolinen taho ole millään tavalla osallisena arvonnoissa/kilpailuissa. Tässä arvonnassa arvotaan yhdelle voittajalle 2 kpl VIP-lippuja Porispere-festareille vuodelle 2019.

Palkinto on henkilökohtainen, sitä ei vaihdeta rahaksi eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle eikä myydä edelleen.

Voittaja valitaan säännöissä erikseen ilmoitetun aikataulun mukaisesti. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan etunimi, sukunimen ensimmäinen kirjain ja asuinpaikkakunta ilmoitetaan Vipin verkkosivuilla sekä sosiaalisessa mediassa. Jos voittajaa ei tavoiteta 15.8. mennessä, valitaan uusi voittaja.

Järjestäjä ei korvaa palkintoa mikäli osallistujaa ei tavoiteta, tai hän on antanut virheellisen puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen tai ne ovat epäselvänä tulkinnanvaraisia.

Voittaja voi lunastaa liput saamiensa ohjeiden mukaisesti. Ohjeet annetaan voittajalle, kun voitosta ilmoitetaan.

3. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset täysi-ikäiset henkilöt lukuun ottamatta alla mainittuja poikkeuksia.

Arvontaan eivät saa osallistua Tact Finance Oy:n työntekijät, sisaryhtiöiden ja yhteistyökumppaneiden työntekijät eivätkä näiden tahojen perheenjäsenet. Arvontaan saa osallistua ainoastaan omalla nimellä.

4. Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua Porispere-festareiden aikana 3.-4.8. festarialueella täyttämällä verkkolomakkeen tai arvontalipukkeen, joka jätetään sille varattuun laatikkoon. Voittajille ilmoitetaan osallistumisajan päätyttyä seuraavana päivänä henkilökohtaisesti. Voittaja valitaan 10.8.2018.

5. Osallistuminen

Arvontaan osallistuvat kaikki ne henkilöt, jotka jättävät yhteystietonsa niille varatun lomakkeen välityksellä määräpäivään mennessä.

6. Järjestäjän vastuu

Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon yhteisarvoa.

Verkossa toimiva osallistumissivusto toimii yleisimmissä Internet-selaimissa. Järjestäjä ja arvonnan tekninen toteuttaja eivät vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista kuten ongelmasta yleisessä Internet-verkkoyhteydessä, arvontaan osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista tai arvontaan osallistuvan henkilön tahallisesta tai tahattomasti haitallisesta käyttäytymisestä, eikä mistään näiden takia aiheutuneista vahingoista. Järjestäjä ja tekninen toteuttaja eivät ota myöskään vastuuta osallistujan tietokoneelle tai muulle omaisuudelle tulleista vahingoista tai viruksista, jotka ovat aiheutuneet sivuston käytöstä tai siihen kirjautumisesta tai tästä sivustosta ladatusta tai tästä sivustosta peräisin olevasta materiaalista, datasta, teksteistä, kuvista, videoista tai äänestä.

Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Saldo Finance Oyj:n ja sen yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan.

7. Henkilötietojen käsittely

Osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti.

8. Tavaramerkit ja tekijänoikeudet

Kaikki tässä arvonnassa esiintyvä materiaali on suojattu tekijänoikeudella, ellei muuten ilmoiteta. Kaiken materiaalin käyttö on kielletty ilman Saldo Finance Oyj:n kirjallista lupaa.

Nämä arvontasäännöt koskevat kaikkia osanottajia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

9. Mikään ulkopuolinen taho ei ole millään tavalla osallisena, vastuussa tai muuten yhteydessä järjestettävään arvontaan.