vivus.jpg
Suosituin laina

Vippi ja Vivus lainavertailussa

Kumpi on halvempi pikavippisuomalainen Vippi.fi vai ulkomainen Vivus.fi?

Lainavertailu on aina paikallaan, kun harkitset pikalainan ottamista. Vertailu kannattaa aina tehdä huolellisesti, jotta saat juuri sellaisen pikalainan, joka sopii sinun maksukykyysi ja taloudelliseen tilanteeseesi.

Alta löydät Vippi- ja Vivus -palveluiden kulujen ja hintojen vertailua ja palveluita koskevia tietoja, joita olemme koonneet sinua varten.

(Tiedot tarkistettu Vivus-lainapalvelun verkkosivuilta 28.11.2018.)

Vippi 2000 €

Lainasumma: 2 000 €

Todellinen vuosikorko: 49,90 – 189,30 %

Nimelliskorko: 23,88 - 84,00 %

Laina-aika: ei kiinteää laina-aikaa

Takaisinmaksuerä: 49 – 199 € / kk

Vivus 2000 €

Todellinen vuosikorko: 739.01 %

Nimelliskorko: 255,42 %

Laina-aika: 61 päivää

Takaisinmaksuerä: 2854 €

Hae edullista Vippiä jopa 10 000 € asti
Hae nyt

Valitse Vippi.fi:

  • Huomattavasti pienempi vuosikorko
  • Saat lainapäätöksen aina reaaliajassa
  • Saat lainallesi huomattavasti joustavamman maksuajan
  • Voit valita, maksatko lainasi erissä vai kerralla
  • Lainapalvelu on avoinna 24/7, kun sinulla on voimassa oleva joustoluottosopimus

Tarkista kaikki lainaan liittyvät kulut ja tarkista, mitä vippi tulee sinulle kokonaisuudessan maksamaan, kun vertailet lainoja keskenään. Todellinen vuosikorko kertoo kaikki vippiä koskevat kulut, joten korkoja on hyvä aina vertailla keskenään. Mutta muitakin lainan käyttämiseen liittyviä muuttujia on pidettävä silmällä.

Vippi on tämän pikavippivertailun perusteella Vivusta huomattavasti edullisempi. Jos maksaisit Vippi.fi-lainasi kertamaksuna samassa ajassa kuin Vivuksen lainan (30 päivää), säästäisit reilusti pari sataa euroa. Vippi.fi-pikalainan todellinen vuosikorko on suurimmillaankin (189,3 %) huomattavasti pienempi kuin Vivuksen vastaava (739,01 %).

Lainapalveluiden joustavuudessa on paljon eroja. Tarkista aina ainakin lainan takaisinmaksuehdot, sillä voi olla että ehdot edellyttävät sinun maksavan koko lainan kerralla jo kuukauden tai kahden kuluttua. Vippi.fi-lainan voit maksaa takaisin joustavasti pienissä kuukausierissä, tyypillisen 2000 euron lainan kuukausierät ovat vain 199 €/kk.

Halutessasi voit maksaa suurempaa erää ja lyhentää Vippiä nopeammin tai voit maksaa vaikka koko lainan kerralla. Vivuksen lainapalvelu on aina avoinna klo 7 - 23 eli tämä kannattaa ottaa huomioon, jos tarvitset lainaa nopeasti palveluaikojen ulkopuolella. Vippi.fi maksaa joustoluoton ensimmäisen noston sekä kulutusluoton klo 7 - 23 välisenä aikana, mutta ensimmäisen nostosi jälkeen joustoluotto on käytössäsi 24/7.

Hae edullista lainaa Vipiltä 10 000 € asti
Hae nyt
esittelyssa_vivus.jpg

Esittelyssä Vivus

Vivuksen takana on kansainvälinen 4Finance Group, joka tarjoaa rahoituspalveluita 17 maassa. 4Finance toimii esimerkiksi Ruotsissa, Tanskassa, Georgiassa, Bulgariassa, Latviassa ja Liettuassa. Yritys on perustettu vuonna 2008 Latviassa ja toimintansa aikana se on myöntänyt tähän mennessä 15 miljoonaa lainaa. Yrityksellä on koko konsernissaan yli 3500 työntekijää, Suomessa 4Finance työllistää noin 40 henkeä Suomen Asiakastiedon mukaan.

Lainatuotteet

Vivukselta voit uutena asiakkaana saada ensimmäiseksi lainaksesi 400 € suuruisen vipin. Tämä ensimmäinen vippi on kuluton, mutta se on maksettava takaisin viimeistään 30 päivän kuluttua nostopäivästä. Uutena asiakkaana voit valita vippisi maksuajan 3 – 30 väliltä.

Kun olet nostanut ensimmäisen pikalainan Vivuksen lainapalvelusta, sinulle on luotu palveluun profiili. Seuraavan pikavipin voit hakea soittamalla Vivuksen lainapalveluun tai kirjautumalla verkkopalveluun. Lisälainaa voit saada 2010 € saakka. Myös tälle lisälainalle voit saada 3 – 61 päivän maksuajan.

Lainaehdot

Saadaksesi lainaa Vivus-lainapalvelusta sinun on oltava 20 vuotta täyttänyt eikä luottotiedoissa saa olla merkintöjä. Jotta voit saada pikavippiä, sinulla on oltava myös suomalainen pankkitili sekä osoite Suomessa.

Vivukselta voit ensimmäisen lainasi jälkeen nostaa lisää lainaa valitsemasi laina-ajan puitteissa. Jos siis olet valinnut ensimmäisen lainasi laina-ajaksi 15 päivää, voit nostaa lisää vippiä 12 ajan, sillä lisävipin nostomahdollisuus umpeutuu 3 päivää ennen laina-ajan päättymistä.

Jos et voikaan maksaa koko vippiä laina-aikasi puitteissa, voit käyttää apunasi Vivuksen maksullisia palveluita.

Takaisinmaksu

Vivus antaa lainoilleen 3 – 61 päivän maksuajan. Asiakkaana voit valita itse laina-aikasi, mutta vippi on maksettava kokonaisuudessaan tuon laina-ajan päätteeksi. Jos siis nostat Vivukselta lainaa 2000 €, varaudu maksamaan se kokonaisuudessaan viimeistään 61 päivän kuluttua nostopäivästä.

Vivus tarjoaa mahdollisuuksia pidentää maksuaikaa, mikäli koko pikalainaa ei voi suorittaa takaisin laina-ajan puitteissa. Voit siirtää eräpäivääsi 14 tai 30 päivää tai voit tehdä lainallesi maksusuunnitelman.

Hae lainaa ilman vakuuksia jopa 10 000 €
Hae nyt