kulutusluotto.jpg

Näin haet kulutusluottoa

1. Valitse lainasumma ja kuukausierä

Valitse lainasumma 1000 - 10 000€ väliltä sekä sinulle sopiva kuukausierä.

2. Täytä lainahakemus

Hae kulutusluottoa täyttämällä lainahakemus, jonka täyttäminen vie vain muutaman minuutin.

3. Rahat tilille

Saat lainatarjouksen, jonka hyväksymällä saat halutessasi rahat tilille jo 5 minuutissa klo 7 - 23 välisenä aikana.

kulutusluotto.jpg
Hae edullinen laina pitkällä maksuajalla
Hae lainaa

Kulutusluotto 1000 - 10 000 €

Vippi.fi kulutusluotto on apunasi pienten ja suurten suunnitelmien toteuttamisessa sekä kaikissa arjen hankinnoissa. Se on kertalaina, jonka saat käyttöösi muutamassa minuutissa rahantarpeen yllättäessä. Kun valitset Vippi.fi-lainapalvelun, voit hakea tarvitsemaasi luottoa 500 € tarkkuudella, minkä lisäksi voit valita juuri sinulle sopivan kuukausierän 5 vaihtoehdosta. Maksuaikaa saat 12 - 88 kuukautta.

Lainalaskurilla voit laskea lainan kokonaiskustannukset helposti ja luotettavasti. Vipin edullinen laina pitkällä maksuajalla on käytössäsi aina, kun sitä tarvitset.

kulutusluotto_heti_tilille.jpg

Vippi.fi on edullinen kulutusluotto henkilökohtaisella hinnoittelulla

Tavoitteenamme on tarjota edullisin kulutusluotto juuri sinulle, joten asiakkaanamme saat henkilökohtaisen hinnoittelun lainallesi. Lainan korko määräytyy yksilöllisen lainatarjouksen mukaan ja on alkaen vain 21,3 % (todellinen vuosikorko).

Myös lainatarjouksen muut kulut sekä tarjoamamme kuukausierät ovat henkilökohtaisesti juuri sinulle laskettuja.

Sinulle annettu lainatarjous riippuu lainahakemuksessa antamistasi vastauksista sekä hakemastasi lainasummasta. Suurimalle osalle lainasummista voimme tarjota jopa 5 vaihtoehtoa.

Kulutusluottoa on mahdollista käyttää myös lainojen yhdistämiseen yhdeksi, jolla voit säästää selvää rahaa.

Hae edullinen laina pitkällä maksuajalla

Vipin edullinen laina pitkällä maksuajalla on kätevä apulainen arjen ja juhlan tarpeissa.

Vipin edullista kulutusluottoa voit hakea 10 000 € asti helposti täytettävän verkkohakemuksen avulla. Vippi palvelee sinua vuorokauden ympäri ja vuoden jokaisena päivänä, joten lainahakemuksen voit täyttää koska vain.

Aloita valitsemalla tarvitsemasi kertaluotto eli lainasumma, jonka tarvitset hankintojasi varten. Lainasummat lähtevät 1000 eurosta ja suurin haettavissasi oleva summa on 10 000 euroa. Kertalaina on mahdollista valita 500 € tarkkuudella.

Päätettyäsi sopivan lainan määrän, valitse seuraavaksi kuukausierä. Vaihtoehtoja on jopa 5 riippuen siitä, minkä suuruinen hakemasi kulutusluotto on. Pienin valittavissa oleva erä on 29 € ja suurin 399 €. Lainavertailu on helppoa, sillä voit helposti vertailla kuukausierien vaikutusta maksuaikaan.

Kun haet esimerkiksi lainaa 1000 euroa, niin saat lainallesi maksuaikaa 52 kuukautta. Voit tietenkin maksaa lainan takaisin myös nopeammassa aikataulussa.

Hyväksy tarjous, vahvista lainasopimus ja edullinen laina maksetaan heti tilille klo 7 - 23 välisenä aikana, jos niin haluat.

Kulutusluoton hinnasto

Vipin halpa laina on hinnoiteltu henkilökohtaisen taulukon mukaisesti. Kaikki Vippiä koskevat kulut voit löydät hinnastostamme, mutta juuri sinulle tarjotun kulutusluoton kulut selviävät täyttämällä lainahakemuksen.

Kaikessa hinnoittelussa otamme huomioon lain mukaisen korkokaton kuluttajaluotoille.

1. Korot ja kulut
Palvelu Hinta
Vuotuinen nimelliskorko 13,9–19,9 %
Todellinen vuosikorko 21,3–29,5 %
Lainanhoitokulu 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi
2. Muut palvelut
Palvelu Hinta
Ensimmäinen luotonsaajan pyynnöstä toimitettava korko- ja saldotodistus 0,00 €
Seuraavat luotonsaajan pyynnöstä toimitettavat korko- ja saldotodistukset min. 35,00 € tai 70,00 € / tunti / todistus
Luotonsaajan yhteystietojen hankkiminen 15,00 €
Selvitystyö asiakkaan pyynnöstä min. 35,00 € tai 70,00 € / tunti
Liikasuorituksen palauttaminen 10,00 €
Viitteettömän maksusuorituksen selvittäminen 10,00 €
Lainasopimuksen irtisanominen maksulaiminlyönnin johdosta
  • 5,00 €, kun myönnetty laina 0-100 €
  • 25,00 €, kun myönnetty luotto 101 - 1000 €
  • 65,00 €, kun myönnetty luotto yli 1000 €
Maksuhuomautus 5,00 €

Yleiset luottoa koskevat kysymykset

Olemme koonneet yleisiä kulutusluottoa koskevia kysymyksiä tähän ja lisää kysymyksiä vastauksineen löydät Usein kysyttyjä kysymyksiä -sivulta.

Mikäli jokin asia jää vielä askarruttamaan mieltä, voit kääntyä ystävällisen ja auttavaisen asiakaspalvelumme puoleen, joka palvelee sinua joka päivä aamusta iltaan.

Mikä on kulutusluoton korko?

Vippi.fi tarjoaa sinulle mahdollisuuden saada halpa laina juuri sinulle sopivalla korolla. Lainatarjouksesta ja hakemastasi lainasummasta riippuen kulutusluoton korko on 21,3–29,5 % (todellinen vuosikorko).

Kuinka nopeasti luoton saa tilille?

Saat meiltä luoton tilille juuri niin nopeasti kuin haluat, jopa yhtä nopeasti kuin pikavippi olisi tililläsi. Voimme halutessais siirtää lainan heti tilillesi, jolloin raha on käytettävissäsi noin 5 minuutin sisällä, kun haet lainaa klo 7 - 23 välisenä aikana.

Tarvitsenko lainalle vakuuksia tai takaajia?

Ei, et tarvitse kumpaakaan ja siksi Vippi.fi onkin vaivaton rahoituskumppani. Meillä on mahdollisuus myöntää sinulle laina ilman vakuuksia, joten lainanhaku on nopea ja vaivaton prosessi.

Voiko luottoa hakea yöaikaan?

Voit. Lainapalvelumme on aina avoinna ja lainahakemuksen voit täyttää juuri silloin kun sinulla on sopiva hetki keskittyä siihen.

Saako luottoa työttömänä?

Jos taloudellinen tilanteesi on muuten kunnossa, mutta olet juuri tällä hetkellä työmarkkinoilla työnhakijana, voit siitä huolimatta saada lainaa.

Hae käyttöösi nopea Vippi 1000 - 10 000€
Hae lainaa