Hae lainaa

Summa

2 000 €

Kuukausierä Laina-aika: 65 kuukautta

Hae lainaa

Joustoluotto on vakuudeton jop 2 000 euron jatkuva luotto. Luoton korko 19% koostuu marginaalista 15% sekä korkolain 12 §:n mukaisesta viitekorosta. Viitekorko tarkistetaan luottosopimuksen ehtojen mukaisesti korontarkistuspäivinä. Kokonaiskorko on aina vähintään 0%, vaikka viitekorko olisi negatiivinen. Luoton todellinen vuosikorko (APR) on 28,5%. Lainanhoitokulu 0,01 % päivässä luottorajan mukaan laskettuna ja luoton takaisinmaksuaika 3–30 kuukautta riippuen käytetyn luoton määrästä. Luotonavausmaksu 0 euroa. Lainan voi nostaa aina uudelleen luottorajan puitteissa.

Esimerkki luoton takaisinmaksusta: Todellinen vuosikorko (APR) 1 500 euron luotolle 28,5%. Laskelmassa huomioitu korko 19 %, lainanhoitokulu 4,56 euroa kuukaudessa. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 1 713,48 euroa, kun maksueriä 12 ja maksuerä 142,79 euroa kuukaudessa.

Suomen suosituin Vippi

Lainaa 300 - 10 000 €
Lainapäätös 5 minuutissa

Lainat myöntää Saldo Bank

Tietoa Vippi.fi-lainasta

Vippi.fi on sekä joustava ja jatkuva laina, jota voit nostaa oman tarpeesi mukaan että kerralla käyttöösi myönnettävä kulutusluotto.

Voit vertailla lainatuotteitamme ja päättää, kumpi lainoista sopii paremmin sinulle. Joustoluotto on kuin oma lainatilisi jonka avaamiseen tarvitset vain yhden nopean ja yksinkertaisen lainahakemuksen.

Tältä sivulta löydät tietoa yrityksestämme ja tuotteistamme, kun haluat tutustua palveluumme paremmin.

Tutustu lainasi verkkopalveluun

Kun sinulla on Vippi, käy kirjautumassa verkkopalveluun

Verkkopalvelun avulla voit hallinoida Vippiäsi itsenäisesti ja näppärästi. Sieltä löydät kaikki lainaasi koskevat keskeiset tiedot. Jos laskusi on kadoksissa tai haluat että suorituksesi kirjautuu mahdollisimman nopeasti, voit myös maksamaan erääntymässä olevan laskusi kirjautumalla verkkopalveluun.

Kun sinulla on joustoluotto, näet myös verkkopalvelusta luottovaran, kuinka paljon olet nostanut ja kuinka paljon voit vielä nostaa Vippiä.

Voit tarkistaa lainaehdot ja muut tietosi verkkopalvelusta

Lainaehdot kannattaa aina lukea jo lainan hakemisen yhteydessä, mutta verkkopalvelusta voit aina tarkistaa oman sopimuksesi ehdot.

Verkkopalvelusta löydät myös sinulle tarjolla olevat lisäpalvelut, joilla voit tarpeen tullen muokata esimerkiksi lainasi maksuaikataulua.

Yhteystietojen päivittäminen käy näppärästi, kun korjaat muuttuneet tietosi suoraan omiin tietoihisi.

Hyvä tietää

Miten Vippi.fi-tililuoton laskutus toimii? Mistä tiedän, minkä suuruinen seuraava joustoluoton maksuerä on? Nämä seikat unohtuvat helposti, joten päätimme kerätä tähän muutaman keskeisimmän lainoja koskevan seikan.

Laskutuksesta on hyvä tietää se, että laskusi eräpäivä määräytyy sen mukaan milloin olet hakenut lainaa. Myös koron laskeminen luotolle alkaa tuolloin. Ensimmäinen laskusi erääntyy 30 päivän kuluttua lainahakemuksen tekopäivästä. Ja seuraava lasku erääntyy taas 30 päivän kuluttua edellisen laskun eräpäivästä. Lasku lähetetään aina 14 päivää ennen eräpäivää ja samana päivänä se päivittyy myös vippisi verkkopalveluun.

Kuukausierä määräytyy joustoluoton ollessa kyseessä luottorajan sekä avoinna olevan Vipin perusteella. Jos sinulla on 2000 euron Vippi kuukausierät ovat 15 % avoimen Vipin kokonaismäärästä, mutta asettuvat yleensä välille 49 – 99 euroa. Kulutusluotossa kuukausieräsi pysyy samana. Helppoa vai mitä?