Vippi.fi
Email: asiakaspalvelu@vippi.fi
Phone: 010 219 5500
Url:
Lemminkäisenkatu 46
Turku, 20520

Vippi.fi - täysin uudistunut vippi!

Tietoa Vippi.fi-tililuotosta

Vippi.fi on joustava ja jatkuva laina, jota voit nostaa oman tarpeesi mukaan. Se on kuin oma pikavippi-tilisi, jonka avaamiseen tarvitset vain yhden nopean ja yksinkertaisen lainahakemuksen, jonka täyttämisen voit aloittaa Vippi.fi-etusivulta. Tältä sivulta löydät tietoa Vippi.fi:stä, kun haluat tutustua palveluumme paremmin.


  Tutustu MySaldoon

  Kun olet avannut Vippi.fi-tililuoton, käy kirjautumassa MySaldoon ja tutustu siihen huolella.

  MySaldon avulla voit hallinoida tililuottoasi itsenäisesti ja näppärästi. Sieltä löydät kaikki tililuottoasi koskevat keskeiset tiedot. MySaldossa näet Vippi.fi-tililuottosi luottovaran, kuinka paljon olet nostanut ja kuinka paljon voit vielä nostaa Vippiä.

   MySaldossa voit tehdä nostoja ja tarkistaa laskutuksesi tilanteen.

   MySaldossa voit tehdä myös nostosi, jos et halua käyttää tekstiviestinostoa tai haluat ajoittaa nostosi. MySaldossa tekemäsi nostot voit ajoittaa 6 tai 48 tunnin päähän noston hyväksymisestä. Voit lunastaa myös pikanoston, jolloin maksamme Vipin heti tilillesi. Jos laskusi on kadoksissa tai haluat että suorituksesi kirjautuu mahdollisimman nopeasti, MySaldossa voit myös maksamaan erääntymässä olevan laskusi.

  Voit tarkistaa Vippi.fi-tililuottosi lainaehdot, lainahakemuksessa antamasi yhteystiedot sekä sinulle tarjotut lisäpalvelut.

  Lainaehdot kannattaa aina lukea jo lainan hakemisen yhteydessä, mutta MySaldossa voit aina tarkistaa oman sopimuksesi ehdot. Yhteystietojen päivittäminen käy näppärästi, kun korjaat muuttuneet tietosi suoraan omiin tietoihisi. MySaldosta löydät myös sinulle tarjotut lisäpalvelut, joilla voit tehdä Vippi.fi-tililuotostasi entistä joustavamman. Lisäpalveluiden käyttämiseen liittyvät ehdot voit tarkistaa lainaehdoistasi


  Sähköpostitse

  Vastaamme sähköposteihimme asiakaspalvelun aukioloaikojen mukaisesti

  ASIAKASPALVELU@VIPPI.FI

  Puhelimella

  Avoinna arkisin klo 07.00-21.00 La klo 10.00-18.00, Su klo 10.00-18.00

  010 219 5500


  Lisäpalvelut

  Lisäpalvelut. Tarjoamme asiakkaillemme lisäpalveluita, joiden tarkoituksena on tehdä Vippi.fi-tililuotosta joustava ja muokattavissa oleva palvelu. MySaldossa voit tarkistaa, mitä lisäpalveluita voimme sinulle kulloinkin tarjota. Tarvitsemasi lisäpalvelun voit aktivoida MySaldossa.

  Eräpäivän siirtäminen. Laskusi erääntyy aina sen mukaan, milloin olet lainaa hakenut. Mikäli tämä eräpäivä ei sovi sinulle, voit siirtää laskutuksesi eräpäivää lisäpalveluiden kautta. Yhdellä siirrolla siirrät kaikkien kaikkien sinulle jatkossa lähetettävien laskujen eräpäivää. Palvelusta veloitetaan 10 € kulu.

  Laskutustavan muuttaminen. Jos olet valinnut Vippiä hakiessasi laskutustavaksi paperilaskun, mutta tuletkin katumapäälle, voit muuttaa laskutustapaa lisäpalveluiden kautta. Tai toisinpäin, haluatkin vaihtaa paperilaskun sähköpostilaskuksi, se onnistuu samaa reittiä. Muutoksesta veloitetaan 5 € kulu.

  Lyhennysvapaa kuukausi. Kun sinulla on hiukan tiukka kuukausi, voit valita lisäpalveluista lyhennysvapaan kuukauden, jolloin maksat kuukausierästäsi vain koronosuuden. Lyhennysvapaasta kuukaudesta syntyy 10 € kulu.

  Kuukausierän määräaikainen pienentäminen. Jos sinulla on edessä muutama haastavampi kuukausi, voit lisäpalveluiden kautta pienentää kuukausieräsi puoleen normaalista määrästä. Eli jos eräsi on 150 €, voit tällä lisäpalvelulla pienetää eräsi 75 euroon kolmen seuraavan kuukauden ajaksi. Tästä palvelusta syntyy 20 € kulu.

  Maksuvapaa kuukausi. Nyt on syytä hengähtää? Voit löysätä yhden kuukauden budjettia valitsemalla maksuvapaan kuukauden lisäpalveluista. Tämän palvelun avulla vapaudut täysin yhden kuukauden osalta maksusta. Palvelusta syntyy 30 € kulu.

  Kirjaudu MySaldoon ja tarkista sinulle tarjotut palvelut!


  Hae lainaa

  1. Kirjaudu MySaldoon
  2. Valitse nostettava summa
  3. Rahat maksetaan tilillesi

  Lähetä tekstiviesti

  Lähetä tekstiviesti muodossa “VIPPI SUMMA”. Esimerkiksi: “VIPPI 200” numeroon 16520.


  Hyvä tietää

  Miten Vippi.fi-tililuoton laskutus toimii? Mistä tiedän, minkä suuruinen seuraava maksueräni on? Jos nyt haen Vippiä ja saan ensimmäisen nostoni, koska se laskutetaan? Entä miten voin tehdä nostoja, voinko nostaa tekstiviestillä vai onko aina oltava pääsy verkkoon ja MySaldoon? Nämä seikat unohtuvat kanta-asiakkailtakin, joten päätimme kerätä tähän muutaman keskeisimmän nostoja ja laskutusta koskevan seikan.

  Laskutuksesta on hyvä tietää se, että laskusi eräpäivä määräytyy sen mukaan milloin olet hakenut lainaa. Myös koron laskeminen luotolle alkaa tuolloin. Ensimmäinen laskusi erääntyy 30 päivän kuluttua lainahakemuksen tekopäivästä. Ja seuraava lasku erääntyy taas 30 päivän kuluttua edellisen laskun eräpäivästä. Lasku lähetetään aina 14 päivää ennen eräpäivää ja samana päivänä se päivittyy myös MySaldoon. Eräpäivää voit siirtää lisäpalveluiden kautta.

  Kuukausierä määräytyy Vippi.fi-tililuottosi luottorajan sekä avoinna olevan Vipin perusteella, jos sinulla on 2000 euron Vippi. Kuukausierät ovat 15 % avoimen Vipin kokonaismäärästä, mutta asettuvat yleensä välille 50 – 150 euroa. Jos sinulla on 500 euron Vippi.fi-tililuotto, on laskusi aina 100 €. Helppoa vai mitä?

  Laskutustavaksi voit valita jo Vipin hakuvaiheessa sähköpostilaskun tai paperilaskun. Kannustamme valitsemaan paperittoman vaihtoehdon, paperilaskusta veloitamme 1,90 euroa per lasku. Laskut löytyvät aina myös MySaldosta, missä voit myös maksaa laskusi.

  Nostoja voit tehdä 24 h vuorokaudessa joka päivä, kun sinulla on voimassa oleva Vippi.fi-tililuotto. Nostoja voit tehdä missä ja milloin vain tekstiviestillä tai verkossa, kumpi vain on ulottuvillasi. Tekstiviestinosto on aina pikanosto, eli se maksetaan tilillesi viipymättä. Lähetä viesti VIPPI summa (esim. VIPPI 200) numeroon 16520. MySaldoon voit kirjautua henkilötunnuksellasi ja puhelimeesi toimitettavalla kertakäyttökoodilla tai verkkopankkitunnuksilla. MySaldon nostot voit itse muokata: voit lunastaa pikanoston tai 6 h -maksun tai voit valita edullisemman 48 h -maksun, josta veloitetaan vain perusnostokulu.

  Tarjoamme sinulle markkinoiden parasta asiakaspalvelua! Vippi.fi-lainapalvelun asiakaspalvelussa työskentelee kymmenkunta rahoitusalan ammattilaista auttamassa sinua sekä lainan hakemista että käyttämistä koskevissa kysymyksissä. Tarvittaessa voit saada asiakaspalvelua suomen lisäksi sekä ruotsiksi että englanniksi.


  Vippi.fi - lainaa vuodesta 2006

  Vippi.fi on luotettava suomalainen toimija


  Hinnasto

  1. Korot ja kulut
  NostokuluAlkaen 9,90 € +5,0 % / noston määrä
  KorkoAlkaen 1,99 % /kk
  NimelliskorkoAlkaen 24 %
  Todellinen vuosikorkoAlkaen 49,77 %
  Tilinhoitokulu0,00 - 4,95 €
  Paperilasku1,90 €
  PikanostoAlkaen 3,50 € + 3,9 % / noston määrä
  6 h nostoAlkaen 3,00 € + 3,5 % / noston määrä
  Takaisinmaksun pikakäsittely0,00 - 0,99 €/kpl
  2. Lisäpalvelut
  Laskutustavan muutos5,00 €
  Eräpäivän muutos10,00 €
  Maksuvapaa kuukausi30,00 €
  Lyhennysvapaa kuukausi10,00 €
  Luottorajan korotus35,00 €
  Minimilyhennyksen määräaikainen pienentäminen20,00 €
  3. Selvitykset, saldopyynnöt, liikasuoritukset, viitteettä
  Luotonsaajan pyynnöstä toimitettava korko- ja saldotodistus0,00 €
  - Seuraavat min. 35 € tai 70 €/tunti/todistus
  Luotonsaajan yhteystietojen hankkiminen15,00 €
  Selvitystyö asiakkaan pyynnöstä min 35 € tai 70 €/tunti35,00 €
  - min. 35 € tai 70 €/tunti
  Liikasuorituksen palauttaminen10,00 €
  Viitteettömän maksusuorituksen selvittäminen10,00 €
  Maksuhuomautus5,00 €