Hae lainaa

Summa

€0

Kuukausierä Laina-aika: 0 kuukautta

Ladataan

Suomen suosituin Vippi

Lainaa 300 - 10 000 €
Lainapäätös 5 minuutissa

Tietoa Vippi.fi-lainasta

Vippi.fi on sekä joustava ja jatkuva laina, jota voit nostaa oman tarpeesi mukaan että kerralla käyttöösi myönnettävä kulutusluotto.

Voit vertailla lainatuotteitamme ja päättää, kumpi lainoista sopii paremmin sinulle. Joustoluotto on kuin oma lainatilisi jonka avaamiseen tarvitset vain yhden nopean ja yksinkertaisen lainahakemuksen.

Tältä sivulta löydät tietoa yrityksestämme ja tuotteistamme, kun haluat tutustua palveluumme paremmin.

Tutustu MySaldoon

Kun sinulla on Vippi, käy kirjautumassa MySaldoon

MySaldon avulla voit hallinoida Vippiäsi itsenäisesti ja näppärästi. Sieltä löydät kaikki lainaasi koskevat keskeiset tiedot. Jos laskusi on kadoksissa tai haluat että suorituksesi kirjautuu mahdollisimman nopeasti, MySaldossa voit myös maksamaan erääntymässä olevan laskusi.

Kun sinulla on joustoluotto, näet MySaldossa näet luottovaran, kuinka paljon olet nostanut ja kuinka paljon voit vielä nostaa Vippiä.

Voit tarkistaa lainaehdot ja muut tietosi MySaldossa

Lainaehdot kannattaa aina lukea jo lainan hakemisen yhteydessä, mutta MySaldossa voit aina tarkistaa oman sopimuksesi ehdot.

MySaldosta löydät myös sinulle tarjolla olevat lisäpalvelut, joilla voit tarpeen tullen muokata esimerkiksi lainasi maksuaikataulua.

Yhteystietojen päivittäminen käy näppärästi, kun korjaat muuttuneet tietosi suoraan omiin tietoihisi.

Hyvä tietää

Miten Vippi.fi-tililuoton laskutus toimii? Mistä tiedän, minkä suuruinen seuraava joustoluoton maksuerä on? Nämä seikat unohtuvat helposti, joten päätimme kerätä tähän muutaman keskeisimmän lainoja koskevan seikan.

Laskutuksesta on hyvä tietää se, että laskusi eräpäivä määräytyy sen mukaan milloin olet hakenut lainaa. Myös koron laskeminen luotolle alkaa tuolloin. Ensimmäinen laskusi erääntyy 30 päivän kuluttua lainahakemuksen tekopäivästä. Ja seuraava lasku erääntyy taas 30 päivän kuluttua edellisen laskun eräpäivästä. Lasku lähetetään aina 14 päivää ennen eräpäivää ja samana päivänä se päivittyy myös My Saldoon.

Kuukausierä määräytyy joustoluoton ollessa kyseessä luottorajan sekä avoinna olevan Vipin perusteella. Jos sinulla on 2000 euron Vippi kuukausierät ovat 15 % avoimen Vipin kokonaismäärästä, mutta asettuvat yleensä välille 49 – 99 euroa. Kulutusluotossa kuukausieräsi pysyy samana. Helppoa vai mitä?