Vippi.fi
Email: asiakaspalvelu@vippi.fi
Phone: 010 219 5500
Url:
Lemminkäisenkatu 46
Turku, 20520

Vippi.fi - Ota käyttöösi
kätevä tililuotto!

badge

Yritys

Vippi.fi-palvelu on Tact Finance Oyj:n kuluttajaluottopalvelu. Tact Finance Oyj on suomalainen
rahoitusalan yritys, joka on perustettu vuonna 2006.

Tact Finance Oyj kehittää jatkuvasti asiakasystävällisiä ja helppokäyttöisiä rahoitusalan tuotteita, joita asiakkaamme voivat käyttää helposti ja joustavasti ajasta ja paikasta riippumatta. Toimimme läheisessä yhteistyössä eri viranomaisten kanssa alan turvallisuuden ja luotettavuuden kehittämiseksi ja parantamiseksi. Noudatamme toiminnassamme lakia ja viranomaisten asettamia ohjeita.

Tact Finance Oyj tarjoaa asiakkailleen jatkuvia tililuottotyyppisiä lainoja Vippi.fi-palvelussa.

REKISTERISELOSTE (HENKTL 10§, 523/1999)

1. REKISTERIN PITÄJÄ

Tact Finance Oyjj, Y-tunnus 2360614-4 Lemminkäisenkatu 46, 20520 TURKU Puh. 010-219 5500 asiakaspalvelu@tact.fi

2. REKISTERIASIOITA HOITAVA TAHO

Rekisterinpidosta vastaava henkilö: Jari Hytönen Tarkastuspyynnöt: Tact Finance Oyjj:n asiakaspalvelu Henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudelliset kysymykset: Jari Hytönen

3. REKISTERIN NIMI

Tact Finance Oyjj:n asiakasrekisteri.

4. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS

Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on kuluttajaluotonantotoimintaan liittyvien tehtävien ja palveluiden hoito ja kehittäminen, luottopäätösten tekeminen, rekisteröityjen yksilöiminen ja tunnistaminen, asiakassuhteen ja yhteystietojen hallinta, riskienhallinta, suoramarkkinointi ja palvelujen kohdentaminen asiakkaille sekä lakiin perustuvien ja viranomaisten määräysten ja ohjeiden mukaisten säilytys-, raportointi- ja kyselyvelvoitteiden hoitaminen.

5. REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Henkilöön liittyvät perustiedot, kuten asiakastunnus, henkilötunnus, nimi, kotikunta, asiointikieli, arvo, ammatti, koulutus, työpaikkatiedot (nimi ja puh.nro), asiakkuuden alkamisajankohta. Kooditiedot, kuten tilatieto (mm. kuolinpesä, edunvalvonnassa oleva, konkurssi, perimistoimenpiteet). Yhteystiedot, kuten puhelinnumerot, sähköpostiosoitteet, IP-osoite. Osoitetiedot, kuten jakeluosoite, postinumero ja postitoimipaikka, suoramarkkinointikielto. Henkilön asiointitiedot, kuten tili-, luotto-, sopimus-, hakemustietoja tai osallisuussuhde edellä mainittuun asiointiin. Lainsäädäntövelvoitteiden täyttämisen edellyttämät tiedot, kuten rahanpesun ja terrorismin selvittämisestä ja estämisestä annetun lain velvoitteiden täyttämisen edellyttämät tarpeelliset tiedot.

6. MISTÄ TIETOJA SÄÄNNÖMUKAISESTI HANKINTAAN

Tietoja saadaan rekisteröidyltä itseltään, väestörekisterikeskukselta, Suomen Asiakastieto Oy:ltä tai muulta luotettavalta taholta sekä viranomaisten pitämistä rekistereistä lain sallimissa rajoissa.

7. MIHIN TIETOJA SÄÄNNÖNMUKAISESTI LUOVUTETAAN

Henkilötietoja ei säännönmukaisesti luovuteta. Tietoja voidaan kuitenkin luovuttaa tarvittavin osin perintään liittyen perintäyhteistyökumppanille sekä asiakkaan nimenomaisesta toimeksiannosta ja suostumuksella toisille luotonantajille Suomen Asiakastieto Oy:n ylläpitämää järjestelmää hyväksikäyttäen. Tietoja luovutetaan viranomaisille lakisääteisissä tapauksissa.

8. TIETOJEN SIIRTO EUROOPAN UNIONIN TAI EUROOPAN TALOUSALUEEN ULKOPUOLELLE

Asiakasrekisterin käyttö on ohjeistettu ja rekisterin käyttäjät tunnistetaan. Rekisterin käyttäjät tunnistetaan ja käyttäjien käyttövaltuuksia ja käyttövaltuuksien rekisteröintiä valvotaan huolella. Laitteistojen, joissa rekisterit on talletettu, sijainti ja suojaus on hoidettu huolella samoin kuin tiedostojen ja tietojen suojaus on hoidettu asianmukaisesti. Muutoin kuin elektronisesti tallennettua aineistoa säilytetään asianmukaisesti lukitussa ja suojatussa tilassa. Toimitilojen kulunvalvonta on järjestetty asianmukaisesti.

9. REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Asiakasrekisterin käyttö on ohjeistettu ja rekisterin käyttäjät tunnistetaan. Rekisterin käyttäjät tunnistetaan ja käyttäjien käyttövaltuuksia ja käyttövaltuuksien rekisteröintiä valvotaan huolella. Laitteistojen, joissa rekisterit on talletettu, sijainti ja suojaus on hoidettu huolella samoin kuin tiedostojen ja tietojen suojaus on hoidettu asianmukaisesti. Muutoin kuin elektronisesti tallennettua aineistoa säilytetään asianmukaisesti lukitussa ja suojatussa tilassa. Toimitilojen kulunvalvonta on järjestetty asianmukaisesti.

10. TARKASTUSOIKEUS

Henkilöillä on oikeus saada tietää, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on talletettu tai ettei rekisterissä ole häntä koskevia tietoja. Kirjalliset allekirjoitetut tarkastuspyynnöt rekisteriin talletetuista tiedoista on osoitettava yhtiön postiosoitteeseen.

11. OIKEUS VAATIA TIEDON KORJAAMISTA

Rekisterinpitäjän on oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta korjattava, poistettava tai täydennettävä virheellinen, tarpeeton, puutteellinen tieto. Mikäli rekisterinpitäjä ei suorita vaadittua rekisterin korjausta, on rekisterinpitäjän annettava asiasta kirjallinen todistus, johon merkitään ne syyt, joiden vuoksi korjausvaatimusta ei ole hyväksytty. Rekisteröity voi saattaa asian tietosuojavaltuutetun käsiteltäväksi. Rekisterinpitäjän on ilmoitettava tiedon korjaamisesta sille, jolle rekisterinpitäjä on luovuttanut tai jolta rekisterinpitäjä on saanut virheellisen henkilötiedon, mikäli ilmoittaminen on mahdollista, eikä se vaadi kohtuutonta vaivaa.


phone2
phone

Asiakaspalvelu

avoinna arkisin klo 8–20, la klo 10–18, su klo 12–18

010 219 5500

email

Sähköposti

Vastaamme sähköposteihimme asiakaspalvelun aukioloaikojen mukaisesti

asiakaspalvelu@vippi.fi

facebook twitter
instagram youtube
Vippi.fi on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto jopa 2.000 € luottorajalla. Luoton kulut ovat nostopalkkio 15 % ja vuotuinen nimelliskorko 90 %. Todellinen vuosikorko 2000,00€ lainalle on 139,98 %, kun laina nostetaan kerralla ja maksetaan takaisin 12 kuukauden aikana. Laina ja lainakustannukset yhteensä 3113,69 €. Luoton maksimimaksuaika on 29 kk.

Käytämme näillä sivuilla evästeitä, joiden tarkoituksena on parantaa sivujemme käyttökokemusta. Jatkamalla sivujemme selaamista hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoa saat tutustumalla yksityisyydensuojaan sekä sivujemme käyttöehtoihin.

OK