Vippi.fi yritystietoa

Yritys

Vippi.fi on yksi suomalaisen Tact Finance Oy: n lainapalvelvuista. Tact Finance Oy on osa Tact Group konsernia, jonka päämaja sijaitsee Turussa.

Tact Group työllistää tällä hetkellä noin kolmekymmentä rahoitusalan ammattilaista. Konsernimme on erikoistunut rahoitualan palveluiden kehittämiseen sekä automatisointiin.

Tact Finance Oy

Vippi.fi-palvelu vuonna 2006 perustetun suomalaisen Tact Finance Oy: n lainapalvelu, joka on perustamisestaan lähtien palvelut satoja tuhansia suomalaisia päivittäisissä raha-asioissa. Yrityksemme tavoitteena on tarjota edullisia ja monipuolisia rahoitusratkaisuja monipuolisiin tarpeisiin.

16.11.2023 lähtien Tact Finance Oy toimii lainanvälittäjänä Saldo Bankille.

Tact Finance Oy on yritysmuotona turvallinen luottokumppani, sillä asiakkaan kannalta yritysmuoto lisää yrityksen toiminnan läpinäkyvyyttä. Uusien sijoittajien myötä viranomaisvalvonta lisääntyy, mutta samalla yrityksemme pystyy tarjoamaan asiakkaillemme yhä monipuolisempia ja joustavampia palveluita.

Tact Group

Tact Finance Oy on osa Tact Group konsernia, joka on perustettu vuonna 2006 Suomessa ja toimii Suomen lisäksi myös Ruotsin rahoitusmarkkinoilla.

Olemme palvelleet yli 400 000 asiakasta, joille voimme tarjota lainapalveluita joka päivä 24 tuntia vuorokaudessa. .

Tact Group on kasvava ja kehittyvä Fintech-yritys. Konsernimme tavoitteena on tarjota joustavia lainatilejä yksityishenkilöille sekä pieniä vakuudettomia luottoja yrityksille.

Tänä päivänä Tact Group on yksi nopeimmista päivittäin 24 tuntia vuorokaudessa palvelevista rahoitusalan yrityksistä automatisoidun lainaprosessin ansiosta.

Lainapalvelut

Tact Finance Oy tarjoaa 3 lainavälityspalvelua, jotka kaikki välittävät vakuudettomia lainoja.

Vippi.fi

Vippi.fi on Suomen suosituin Vippi jo vuodesta 2006 asti. Vippi välittää vakuudettomia lainatuotteita 100 - 10 000€ lainasummille.

Limiitti.fi

Limiitti välittää vakuudetonta lainaa 100 - 2000€ lainasummille.

Laina.com

Laina.com välittää kulutusluottoa 10 000€ asti helpolla verkkohakemuksella, kuten kaikki muutkin lainapalvelumme.

Luotettavuus ja vastuullisuus avainsana

Luotettavuus ja vastuullisuus toimivat palvelumme peruskivinä. Vastuullisena luotonantajana tarkistamme aina kaikkien lainanhakijoidemme tiedot sekä maksukyvyn, jotta voimme varmistaa että asiakkaamme saavat henkilökohtaisen ja omaan tilanteeseensa sopivan lainaratkaisun.

Luotettavana toimijana kerromme avoimesti kaikki palveluumme liittyvät kulut ja tiedot. Noudatamme ECRC:n eli European Coalition for Responsible Credit:n vastuullisen luotonannon kriteereitä. Ja lisää voit aina kysyä osaavalta ja ystävälliseltä asiakaspalvelultamme! Tact Finance Oyj on osa Tact Group konsernia, joka on perustettu vuonna 2006 Suomessa ja toimii Suomen lisäksi myös Ruotsin rahoitusmarkkinoilla.

Yhteystiedot:

Tact Finance Oy

PL 1001

20251 TURKU

(Postiosoite, ei asiakaspalvelua)

Puh: 0100 5030

Sähköposti: asiakaspalvelu@tactfinance.fi