Vippi.fi
Email: asiakaspalvelu@vippi.fi
Phone: 010 219 5500
Url:
Lemminkäisenkatu 46
Turku, 20520

Vippi.fi - täysin uudistunut vippi!

YRITYS

Vippi.fi on yksi suomalaisen Tact Finance Oyj: n lainapalvelvuista. Tact Finance Oyj on osa Tact Group konsernia, jonka päämaja sijaitsee Turussa. Tact Group työllistää tällä hetkellä noin kolmekymmentä rahoitusalan ammattilaista. Konsernimme on erikoistunut rahoitualan palveluiden kehittämiseen sekä automatisointiin.


  Tact Finance Oyj

  Vippi.fi-palvelu vuonna 2006 perustetun suomalaisen Tact Finance Oyj: n lainapalvelu, joka on perustamisestaan lähtien palvelut satoja tuhansia suomalaisia päivittäisissä raha-asioissa. Yrityksemme tavoitteena on tarjota edullisia ja monipuolisia rahoitusratkaisuja monipuolisiin tarpeisiin. Asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden ja maksukyvyn huomioiden tarjoamme Vippi.fi-lainapalvelun kautta pieniä 500 € lainoja sekä suurempia jopa 2000 € lainoja.

  Tact Finance Oyj on yritysmuotona turvallinen luottokumppani, sillä asiakkaan kannalta yritysmuoto lisää yrityksen toiminnan läpinäkyvyyttä. Uusien sijoittajien myötä viranomaisvalvonta lisääntyy, mutta samalla yrityksemme pystyy tarjoamaan asiakkaillemme yhä monipuolisempia ja joustavampia palveluita.

  Tact Group

  Tact Finanace Oyj on osa Tact Group konsernia, joka on perustettu vuonna 2006 Suomessa ja toimii Suomen lisäksi myös Ruotsin ja Puolan rahoitusmarkkinoilla. Olemme palvelleet yli 400 000 asiakasta, joille voimme tarjota lainapalveluita joka päivä 24 tuntia vuorokaudessa. Turussa sijaitsevan operatiivisen päätoimipaikan lisäksi toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa, Tallinnassa, Varsovassa sekä Luxemburgissa.

  Tact Group on kasvava ja kehittyvä Fintech-yritys. Konsernimme tavoitteena on tarjota joustavia lainatilejä yksityishenkilöille sekä pieniä vakuudettomia luottoja yrityksille. Tänä päivänä Tact Group on yksi nopeimmista päivittäin 24 tuntia vuorokaudessa palvelevista rahoitusalan yrityksistä automatisoidun lainaprosessin ansiosta.


  Vippi.fi - lainaa vuodesta 2006

  Vippi.fi on luotettava suomalainen toimija


  Luotettavuus ja vastuullisuus avainsanat

  Luotettavuus ja vastuullisuus toimivat palvelumme peruskivinä. Vastuullisena luotonantajana tarkistamme aina kaikkien lainanhakijoidemme tiedot sekä maksukyvyn, jotta voimme varmistaa että asiakkaamme saavat henkilökohtaisen ja omaan tilanteeseensa sopivan lainaratkaisun. Luotettavana toimijana kerromme avoimesti kaikki palveluumme liittyvät kulut ja tiedot. Noudatamme ECRC:n eli European Coalition for Responsible Credit:n vastuullisen luotonannon kriteereitä, joihin voit tutustua täällä. Ja lisää voit aina kysyä osaavalta ja ystävälliseltä asiakaspalvelultamme!

  Yhteystiedot

  Tact Finance Oyj

  Lemminkäisenkatu 46

  20520 Turku

  Puh: 010 219 5500

  asiakaspalvelu@vippi.fi