Vippi.fi yritystietoa

Yritys

Vippi.fi on yksi suomalaisen Tact Finance Oy: n lainapalvelvuista. Tact Finance Oy on osa Tact Group konsernia, jonka päämaja sijaitsee Turussa.

Tact Group työllistää tällä hetkellä noin kolmekymmentä rahoitusalan ammattilaista. Konsernimme on erikoistunut rahoitualan palveluiden kehittämiseen sekä automatisointiin.

Tact Finance Oy

Vippi.fi-palvelu vuonna 2006 perustetun suomalaisen Tact Finance Oy: n lainapalvelu, joka on perustamisestaan lähtien palvelut satoja tuhansia suomalaisia päivittäisissä raha-asioissa. Yrityksemme tavoitteena on tarjota edullisia ja monipuolisia rahoitusratkaisuja monipuolisiin tarpeisiin.

Tact Finance Oy on yritysmuotona turvallinen luottokumppani, sillä asiakkaan kannalta yritysmuoto lisää yrityksen toiminnan läpinäkyvyyttä. Uusien sijoittajien myötä viranomaisvalvonta lisääntyy, mutta samalla yrityksemme pystyy tarjoamaan asiakkaillemme yhä monipuolisempia ja joustavampia palveluita.

Tact Group

Tact Finance Oy on osa Tact Group konsernia, joka on perustettu vuonna 2006 Suomessa ja toimii Suomen lisäksi myös Ruotsin ja Puolan rahoitusmarkkinoilla.

Olemme palvelleet yli 400 000 asiakasta, joille voimme tarjota lainapalveluita joka päivä 24 tuntia vuorokaudessa. Turussa sijaitsevan operatiivisen päätoimipaikan lisäksi toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa, Tallinnassa, Varsovassa sekä Luxemburgissa.

Tact Group on kasvava ja kehittyvä Fintech-yritys. Konsernimme tavoitteena on tarjota joustavia lainatilejä yksityishenkilöille sekä pieniä vakuudettomia luottoja yrityksille.

Tänä päivänä Tact Group on yksi nopeimmista päivittäin 24 tuntia vuorokaudessa palvelevista rahoitusalan yrityksistä automatisoidun lainaprosessin ansiosta.

Lainapalvelut

Tact Finance Oy tarjoaa 4 lainapalvelua, jotka kaikki myöntävät vakuudettomia lainoja.

Saldo.com

Saldo.com on suomalaisen arjen rahoittaja, joka myöntää SaldoLimiittiä 2000€ asti, SaldoLainaa 10 000€ asti, jonka lisäksi Saldon valikoimasta löytyy autorahoitustuote.

Vippi.fi

Vippi.fi on Suomen suosituin Vippi jo vuodesta 2006 asti. Vippi myöntää vakuudettomia lainatuotteita 100 - 10 000€ lainasummille.

Limiitti.fi

Limiitti myöntää vakuudetonta lainaa 100 - 2000€ lainasummille.

Laina.com

Laina.com myöntää SaldoLainaa 10 000€ asti helpolla verkkohakemuksella, kuten kaikki muutkin lainapalvelumme.

Luotettavuus ja vastuullisuus avainsana

Luotettavuus ja vastuullisuus toimivat palvelumme peruskivinä. Vastuullisena luotonantajana tarkistamme aina kaikkien lainanhakijoidemme tiedot sekä maksukyvyn, jotta voimme varmistaa että asiakkaamme saavat henkilökohtaisen ja omaan tilanteeseensa sopivan lainaratkaisun.

Luotettavana toimijana kerromme avoimesti kaikki palveluumme liittyvät kulut ja tiedot. Noudatamme ECRC:n eli European Coalition for Responsible Credit:n vastuullisen luotonannon kriteereitä. Ja lisää voit aina kysyä osaavalta ja ystävälliseltä asiakaspalvelultamme!aldo Finance Oyj on osa Tact Group konsernia, joka on perustettu vuonna 2006 Suomessa ja toimii Suomen lisäksi myös Ruotsin ja Puolan rahoitusmarkkinoilla.

Olemme palvelleet yli 400 000 asiakasta, joille voimme tarjota lainapalveluita joka päivä 24 tuntia vuorokaudessa. Turussa sijaitsevan operatiivisen päätoimipaikan lisäksi toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa, Tallinnassa, Varsovassa sekä Luxemburgissa.

Yhteystiedot:

Tact Finance Oy

Juhana Herttuan puistokatu 3

20200 Turku

(Postiosoite, ei asiakaspalvelua)

Puh: 06000 55000

(puhelun hinta 2,00 €+pvm/mpm, jonotuksen hinta pvm/mpm)

Sähköposti: asiakaspalvelu@tactfinance.fi