Hae lainaa

Summa

€0

Kuukausierä Laina-aika: 0 kuukautta

Ladataan

Pikavippi heti tilille 24 h

Pikavippi 300 - 10 000 €
Lainapäätös 5 minuutissa

Pikavippi tilille 24/7

Pikavippi heti tilille 24 h? Vipillä se onnistuu! Meiltä haet pikavippiä heti tilille 24 tuntia vuorokaudessa, kun otat käyttöön edullisen joustoluottotilin. Lainahakemuksen voit täyttää milloin tahansa ja lainapäätöksen saat aina heti.

Valitse tarvitsemasi pikavippi, täytä hakemus ja saat lainapäätöksen. Saatuasi myönteisen lainapäätöksen saat halutessasi lainaa heti tilille (klo 7 - 23 välisenä aikana). Rahat ovat tililläsi jo alle 5 minuutissa.

Kun tarvitset kerralla koko lainan tilille, valitse kulutusluotto, jota voit hakea 1000 - 10 000 €. Jos tarvitset mahdollisuuden nostaa rahaa pienissä erissä aina silloin kuin sitä tarvitset, valitse 2000 € suuruinen joustoluotto.

Hae lainaa heti tilille näin

Valitse lainatuote

Voit valita kulutusluoton 1000 - 10 000 € väliltä tai joustoluotolta ensinoston 300 - 2000 € väliltä.

Lainapäätös heti valmis

Varaa verkkopankkitunnukset palveluumme tunnistautumista varten. Itse hakemuksen täyttämiseen kuluu vain 3 minuuttia.

5 minuuttia
Rahat tilille

Ensimmäinen nosto joustoluotolta ja kulutusluotto voidaan halutessasi maksaa heti tilillesi klo 7 - 23 välisenä aikana.

Kun rahatarve yllättää - Vipiltä saat rahaa heti 10 000€ asti

Joskus rahantarve yllättää arjessa ennakoimattomasti. Tiskikone hajoaa, autoon pitää ostaa talvirenkaat tai ehkä haluat vain hemmotella itseäsi tai läheisiäsi. Näissä ja monissa muissa tilanteissa Vippi.fi lainaa nopeasti ja luotettavasti yli 10 vuoden kokemuksella. Vipiltä saat lainaa heti tilille ilman vakuuksia tai takaajia ja lainasummat voit valita 300 ja 10 000€ väliltä.

Vipiltä saat rahaa heti ja nopeasti, kun täytät lainahakemuksen sivuillamme. Lainahakemuksen yhteydessä lupaamme sinulle henkilökohtaisen lainatarjouksen, joka perustuu antamiisi tulo- ja henkilötietoihin.

Kun olet asiakkaamme, niin voit nostaa pikavippiä heti tilille aina oman tarpeesi mukaan ja maksaa sitä joustavissa kuukausierissä takaisin.

Vippi.fi tarjoaa edullisimmat lainat

100 % suomalainen Vippi.fi tarjoaa suomalaiseen budjettiin sopivat edullisimmat lainatuotteet. Saat lainaa heti tilille jopa 10 000€ asti edullisella vuosikorolla ja joustavalla maksuajalla.

Vipin todellinen vuosikorko pärjää rahoitusmarkkinoiden kovassa kilpailussa, kulutusluoton osalta se on alimillaan vain 21,3 % ja joustoluoton osalta 29,6 %. Tämä luku pitää sisällään kaikki Vippiäisi koskevat kulut eli avausmaksun tai nostokulun, koron ja mahdollisen tilinhoitomaksun.

Lainan kuukausierät ovat alkaen vain 29 € kuukaudessa kulutusluotossa ja 49 € joustoluotossa. Voit säädellä maksamaasi kuukausierää joustavasti.

Tarjoamamme pikaluotto ei edellytä sinulta liitteiden skannailua ja lähettelyä, sillä palkkakuitteja meille ei tarvitse lähettää erikseen. Luottotietojen tarkistaminen tapahtuu lainahakemuksen yhteydessä ja maksukykysi varmistetaan lainahakemuksessa sekä luvallasi Asiakastiedon rekisteristä.

Hyväksyttyäsi tarjouksemme on laina heti käytettävissäsi ja sinulla on mahdollisuus saada rahaa tilillesi jo lainahakemuksen päätteeksi, kun haet lainan klo 7 - 23 välisenä aikana.

Lainaa heti tilille ilman liitteitä tai vakuuksia

Vippi.fi-laina on vakuudeton pikaluotto, johon voit luottaa kaikissa arkisissa hankinnoissa ja juhlan hetkellä. Joustava pikaluotto on käytettävissäsi kellon ympäri ja voit nostaa lainaa heti ilman liitteitä tai vakuuksia, kun sitä tarvitset.

Voit siirtää tarvitsemasi määrän lainaa heti tilille 24 h kun tarve vaatii, kun olet valinnut lainaksesi joustoluoton.

Kun valitset luottotilin, huomioi, että koko luottorajaa ei siirretä tilille heti. Sen sijaan voit valita juuri sen summan, jonka tarve on tuonut sinut hakemaan Vippiä.

Jatkossa saat heti lainaa kirjautumalla My Saldoon samalla kun tarkistat lainasi nostovaran tai lähettämällä tekstiviestin VIPPI summa (esimerkiksi VIPPI 100 tai VIPPI 200) numeroon 16520.