Vippi.fi
Email: asiakaspalvelu@vippi.fi
Phone: 010 219 5500
Url:
Lemminkäisenkatu 46
Turku, 20520

Pikavippi heti tilille 24 h

Hae lainaa

Pikavippi heti tilille 24 h – hae lainaa kun sinulle sopii

Pikavippi heti tilille 24h? Onnistuu! Vippi.fi-lainapalvelu ei kelloa katso! Palvelemme väsymättä virka-ajoista piittaamatta vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. 

Lainahakemuksemme voit täyttää missä vain ja milloin vain, juuri sellaisella hetkellä, kun ehdit istumaan alas muutamaksi minuutiksi.

Valitse tarvitsemasi summa, täytä hakemus ja saat lainapäätöksen hetkessä. Saatuasi myönteisen lainapäätöksen saat rahaa heti tilille, jos niin haluat. Kun valitset pikanostovaihtoehdon, on nopea pikavippi tililläsi keskimäärin 5 minuutissa.

Kaikki lainan nostot tapahtuvat omalta Vippi.fi-tililuotoltasi, jonka luottoraja on 500 € tai 2000 €. Voit nostaa pikavipin heti tilille omalta luottotililtäsi.

Aina palveleva lainapalvelumme antaa sinulle mahdollisuuden saada edullista pikalainaa, kun olet avannut oman Vippi.fi-tililuottosi. Saat rahaa nopeasti tilille silloin kun itse tarvitset.

Hae pikavippi heti tilille

1. Valitse summa
2. Täytä hakemus
3. Rahat maksetaan tilillesi

Tee nosto

Lähetä tekstiviesti muodossa “VIPPI SUMMA”.

Esimerkiksi: “VIPPI 200” numeroon 16520.

Vippi.fi tarjoaa edullisimmat pikavipit

100 % suomalainen Vippi.fi tarjoaa suomalaiseen budjettiin sopivat edullisimmat pikavipit. Kun täytät lainahakemuksen, jonka täyttämiseen käytät vain muutaman minuutin, saat edullisen ja yksilöllisen lainatarjouksen lainasta.

Vipin todellinen vuosikorko pärjää rahoitusmarkkinoiden kovassa kilpailussa, sillä alimmillaan se on vain 24 %. Tämä luku pitää sisällään kaikki Vippiäisi koskevat kulut eli nostokulun, koron ja mahdollisen tilinhoitomaksun. Jos Vippisi on nollilla eikä sinulla avointa lainaa, ei siitä aiheudu kulujakaan. Voit siis pitää Vippiä takataskussasi odottamassa käyttöä ilman kuluja, vaikka et sitä juuri tällä hetkellä tarvitsisikaan.

Kaikkiahan kiinnostaa lainan ottamisen hetkellä se, mitä lainasta joutuu maksamaan kuukausittain. Tililuotto on kätevä ja kukkarolle ystävällinen myös takaisinmaksun tullen. Vippisi lainatarjous sisältää aina myös kuukausierän määrittelyn, eli esimerkiksi tyypillisestä 2000 € Vipin lainasta maksat kuukausittain maksimissaan vain 150 €.

Tarjoamamme pikaluotto ei edellytä sinulta liitteiden skannailua ja lähettelyä, sillä palkkakuitteja meille ei tarvitse lähettää erikseen. Luottotietojen tarkistaminen tapahtuu lainahakemuksen yhteydessä ja maksukykysi varmistetaan lainahakemuksessa sekä luvallasi Asiakastiedon rekisteristä.

Hyväksyttyäsi tarjouksemme on laina heti käytettävissäsi ja sinulla on mahdollisuus saada ensimmäinen pikavippi nopeasti tilillesi jo lainahakemuksen päätteeksi. Edullisimmat pikavipit nostat myös jatkossa omalta Vippi.fi-tililuotoltasi. Kun Vippi on sinulle kerran myönnetty, on se vapaasti käytettävissäsi aina luottorajaansa saakka. Voit tehdä nostoja joustavasti missä ja milloin 24 h vuorokaudessa.

 

Lainaa heti tilille ilman vakuuksia

Vippi.fi-laina on vakuudeton pikaluotto, johon voit luottaa kaikissa arkisissa hankinnoissa ja juhlan hetkellä. Tililuotto on käytettävissäsi kellon ympäri ja voit nostaa lainaa heti tilille ilman vakuuksia omalta tililuotoltasi, kun sitä tarvitset.

Tililuottotyyppistä lainaa ei ole välttämätöntä nostaa kokonaan tilille, mutta voit tehdä niin tarpeen vaatiessa. Tarkoituksena on, että Vippi on joustavasti nostettavissasi sitä mukaa, kun tarvitset ja kun haluat arkeen jotain ekstraa tai tarvitset rahaa välttämättömiin arkisiin hankintoihin, jotka muuten kasaantuisivat rasittamaan kuukausibudjettiasi.

Voit siirtää tarvitsemasi määrän lainaa heti tilille 24 h kun tarve vaatii. Nopea ja näppärä Vippi on aina palveluksessasi.

Vippi on suuruudeltaan 500 € tai 2000 € suuruinen, eli lainahakemuksen päätteeksi saat tarjouksen sinulle sopivasta summasta. Tätä summaa ei siis makseta tilillesi, ellet nimenomaan valitse sen suuruista nostoa kun aloitat hakemuksen.

Sen sijaan voit valita juuri sen summan, jonka tarve on tuonut sinut hakemaan Vippiä. Jatkossa saat heti lainaa kirjautumalla MySaldoon samalla kun tarkistat lainasi nostovaran tai lähettämällä tekstiviestin VIPPI summa (esimerkiksi VIPPI 100 tai VIPPI 200) numeroon 16520. Tekstiviestinostolla on pikaluotto heti käytettävissäsi.

Kiinteät maksuajat voit unohtaa, sillä Vippiä voit maksaa ja nostaa omaan tahtiisi. Takaisinmaksun yhteydessä Vipille palautuu nostovaraa uusia hankintoja varten.

 

Saanko pikavippiä viikonloppuna?

Saat. Vippi.fi palvelee sinua arkena, pyhänä ja viikonloppuna. Täysin automatisoitu lainapalvelumme toimii moitteettomasti myös silloin kun muut jo lepäävät. Pikavippi on heti tilillä niin viikonloppuna kuin pyhäpäivinäkin.

Vaikka muistaisit perjantaina illalla lauantain menot ja kukkaron tarkistus paljastaisi budjetissa piilevän loven, et joudu pulaan. Voit hakea Vipin tililuoton käyttöösi myös viikonloppuna. Lainahakemuksen voit täyttää koska vain ja saat silti aina lainatarjouksen sekä -päätöksen muutamassa minuutissa. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen on Vippi heti käytettävissäsi riippumatta kellonajasta ja viikonpäivästä.

Ensimmäisen noston Vippi-tililuotoltasi saat jo lainahakemuksen yhteydessä, myös viikonloppuna. Mutta voit ajastaa nostosi maksettavaksi tilillesi 6 h tai 48 h kuluttua, jos et tarvitse tai et halua pikavippiä heti. Näin voit hakea Vipin jo ennen kuin sitä varsinaisesti tarvitset ja voit varmistaa että raha on käytettävissäsi juuri sillä hetkellä kuin sitä tarvitset.

Yleensä paras ostoksilla käymisen ajankohta on vapaa-aika ja monella meistä se osuu viikonlopulle. Koska haluamme tarjota parasta mahdollista palvelua, toimii vippi yhtä joustavasti ja nopeasti niin arkisin kuin viikonloppuisinkin.

 

Voinko hakea pikavippiä yöllä?

Voit, mutta kannattaa miettiä, onko yöllä paras hetki tehdä taloudellisia asioita koskevia päätöksiä. Haluamme kuitenkin antaa sinulle mahdollisuuden käyttää tililuottoasi mahdollisimman joustavasti, joten se on toki käytettävissäsi mihin kellonaikaan tahansa. Näin et jää pulaan milloinkaan, vaikka tarvitsisit rahaa heti yöaikaan.

Perinteinen pikavippi ei yöllä kilahda tilille, sillä niiden hakeminen on rajoitettu klo 7-23 välille. Vuonna 2010 laaditun pikavippilainsäädännön mukaan pikavippiä ei saa siirtää asiakkaan käyttöön yöllä, mutta kun käytössäsi on tililuotto, on tilanne eri. Tililuotto on periaatteeltaan sama kuin luottokortti, jota myös voit käyttää mihin kellonaikaan tahansa.

Tililuotolta voit tehdä nostot tilillesi yöllä, sillä todennäköisesti olet hakenut lainan käyttöösi jo aiemmin ja olet tietoinen sitä koskevasta hinnoittelusta ja maksuehdoista. Tililuoton hakeminen ei onnistu ihan pelkän tekstiviestin lähettämällä, vaan on täytettävä lainahakemus, johon tarvitset verkkopankkitunnuksesi. Tässä on jo käytettävä sen verran harkintaa, että perinteisen pikavipin näppäilyyn sitä ei voi verrata.

Vaikka tililuotto on käytettävissäsi joustavasti ja voit nostaa lainaa 24 h vuorokaudessa, on hyvä aina toimia vakaasti harkiten. Parhaimmillaan Vippi on oiva tuki arjessa ja luotettava apuri juhlan hetkellä!

 

Vippi  – lisätietoa

Vippi-asiakkaana saat, paitsi oman pikavippi-tilin, jolta voit nostaa pikavippiä heti tilille 24h vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä, myös kattavat lisäpalvelut. Lisäpalveluiden avulla voit tehdä Vipistä paremman palvelun kuin perinteset pikavipit pystyivät tarjoaamaan.

Lisäpalveluina saat mahdollisuuden maksuvapaaseen tai lyhennysvapaaseen kuukauteen. Vippiähän ei tarvitse maksaa kerralla, vaan voit maksaa sitä kohtuullisissa kuukausierissä. Voit myös puolittaa kuukausieräsi 3 kk määräajaksi, muuttaa eräpäivän sekä laskutustavan oman toiveesi mukaan.

Hae Suomen suosituin pikavippi heti tilille 24 h vuorokaudessa Vippi.fi:stä!