Vippi.fi
Email: asiakaspalvelu@vippi.fi
Phone: 010 219 5500
Url:
Lemminkäisenkatu 46
Turku, 20520

Pikavippi heti tilille 24 h - Vippi.fi

true Hae lainaa

Pikavippi heti tilille 24 h - hae juuri kun sinulle sopii

Vippiin voit turvautua aina ja kaikissa tilanteissa ja mihin kellonaikaan tahansa. Se on joustava apurisi myös silloin kun muut rahoituspalvelut ovat sulkeneet ovensa työpäivän päätteeksi. Vippi-hakemuksen voit täyttää missä ja milloin vain, sillä lainapalvelumme palvelee 24h vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä.

Perinteistä pikavippiä joustavampi ja edullisempi Vippi on käytettävissäsi aina ja kaikkialla, kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen. Vippi-lainapalvelusta saat  500 € tai 2000 € joustavan lainan, jota voit nostaa pienissä erissä kuin nostaisit pikavippiä. Sinulla on aina mahdollisuus saada Vippi heti tilille, sillä jo ensimmäinen nosto voidaan halutessasi maksaa tilillesi lainahakemuksen yhteydessä.

Vippi on aina käytettävissäsi, voit nostaa rahaa juuri silloin kun sinulle sopii ja juuri sellaisissa erissä kuin tarvitset. Vippi on kuin oma pikavippi-tilisi, jolta voit nostaa pikavippiä tilille 24h vuorokaudessa oman tarpeesi mukaan.

Hae Vippi heti tilille täyttämällä lainahakemus vaikka samantien. Vippi-lainahakemuksen täyttämiseen tarvitset vain hetken aikaa ja verkkopankkitunnuksesi, joilla tunnistaudut palveluumme. Palkkatositteita tai muita tulotositteita sinun ei tarvitset lähettää lainahakemuksen liitteenä.

Hae lainaa

1. Valitse summa
2. Täytä hakemus
3. Rahat maksetaan tilillesi

Tee nosto

Lähetä tekstiviesti muodossa “VIPPI SUMMA”.

Esimerkiksi: “VIPPI 200” numeroon 16520.

Hae Vippi tilille heti

Hae Vippi tilille valitsemalla ensin ensimmäisen nostosi määrä, tunnistaudu verkkopankkitunnuksillasi ja täytä lainahakemus huolellisesti. Lainapäätöksen saat hetkessä hakemuksen täytettyäsi. Ensimmäinen Vippi maksetaan heti tilillesi, mikäli haluat.

Jatkossa voit nostaa Vippiä tekstiviestillä kuin perinteistä pikavippiä. Tekstiviestillä nostettuna maksetaan tämä pikavippi heti tilille. Voit tehdä nostosi myös Omat sivut -verkkopalvelumme kautta, joka sekin palvelee sinua vuorokauden ympäri joka päivä.

 

Vippi  – lisätietoa

Vippi-asiakkaana saat, paitsi oman pikavippi-tilin, jolta voit nostaa pikavippiä heti tilille 24h vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä, myös kattavat lisäpalvelut. Lisäpalveluiden avulla voit tehdä Vipistä paremman palvelun kuin perinteset pikavipit pystyivät tarjoaamaan.

Lisäpalveluina saat mahdollisuuden maksuvapaaseen tai lyhennysvapaaseen kuukauteen. Vippiähän ei tarvitse maksaa kerralla, vaan voit maksaa sitä kohtuullisissa kuukausierissä. Voit myös puolittaa kuukausieräsi 3 kk määräajaksi, muuttaa eräpäivän sekä laskutustavan oman toiveesi mukaan.