Hae lainaa

Summa

2 000 €

Kuukausierä Laina-aika: 65 kuukautta

Hae lainaa

Joustoluotto on vakuudeton jop 2 000 euron jatkuva luotto. Luoton korko 19% koostuu marginaalista 15% sekä korkolain 12 §:n mukaisesta viitekorosta. Viitekorko tarkistetaan luottosopimuksen ehtojen mukaisesti korontarkistuspäivinä. Kokonaiskorko on aina vähintään 0%, vaikka viitekorko olisi negatiivinen. Luoton todellinen vuosikorko (APR) on 28,5%. Lainanhoitokulu 0,01 % päivässä luottorajan mukaan laskettuna ja luoton takaisinmaksuaika 3–30 kuukautta riippuen käytetyn luoton määrästä. Luotonavausmaksu 0 euroa. Lainan voi nostaa aina uudelleen luottorajan puitteissa.

Esimerkki luoton takaisinmaksusta: Todellinen vuosikorko (APR) 1 500 euron luotolle 28,5%. Laskelmassa huomioitu korko 19 %, lainanhoitokulu 4,56 euroa kuukaudessa. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 1 713,48 euroa, kun maksueriä 12 ja maksuerä 142,79 euroa kuukaudessa.

Pikavippi heti tilille 24 h

Pikavippi 300 - 10 000 €
Lainapäätös 5 minuutissa

Lainat myöntää Saldo Bank

Pikavippi heti tilille

Pikavippi heti tilille? Vipillä se onnistuu! Meiltä haet pikavippiä heti tilille 24 tuntia vuorokaudessa, kun otat käyttöön edullisen joustoluottotilin.

Lainahakemuksen voit täyttää milloin tahansa ja lainapäätöksen saat aina heti.

Valitse tarvitsemasi pikavippi, täytä hakemus ja saat lainapäätöksen. Saatuasi myönteisen lainapäätöksen saat halutessasi lainaa heti tilille. Rahat ovat tililläsi jo alle 15 minuutissa. os sinulle on myönnetty laina 23:00 - 07:00 välillä, ensinosto siirretään lain mukaisesti tilillesi kello 07:n jälkeen. Seuraavat nostot siirretään tilillesi heti, kellonajasta riippumatta.

Kun tarvitset kerralla koko lainan tilille, valitse kulutusluotto, jota voit hakea 1000 - 10 000 €. Jos tarvitset mahdollisuuden nostaa rahaa pienissä erissä aina silloin kuin sitä tarvitset, valitse 2000 € suuruinen joustoluotto.

Näin helposti pikavippi heti tilille:

Valitse lainatuote

Voit valita kulutusluoton 1000 - 10 000 € väliltä tai joustoluotolta ensinoston 300 - 2000 € väliltä.

Lainapäätös heti valmis

Varaa verkkopankkitunnukset palveluumme tunnistautumista varten. Itse hakemuksen täyttämiseen kuluu vain 3 minuuttia.

5 minuuttia
Rahat tilille

Ensimmäinen nosto joustoluotolta ja kulutusluotto maksetaan heti tilillesi.

Pikavippi heti tilille myös puhelimella

Nettihän kulkee nykyään puhelimessa mukana, joten käytännössä sinun on mahdollista hakea pikavippi heti tilille puhelimella, sillä lainahakemuksemme toimii mainiosti kaikilla mobiili- ja päätelaitteilla. Valtaosa asiakkaistamme hoitaa kaikki laina- ja raha-asiansa mobiililaitteilla, joten on luonnollista, että lainahakemus on helposti täytettävissä puhelimella.

Kun valitse lainatuotteeksesi Vipin välittämän joustoluoton, voit nostaa pikavippi heti tilille puhelimella milloin vain. Voit nostaa rahaa verkkopalvelussa, joka avataan käyttöösi heti, kun lainahakemuksesi on hyväksytty. Verkkopalvelussa voit hoitaa kaikki laina-asiasi, kuten tarkistaa nostovarasi ennen kuin teet noston.

Pikavippi 300 €

300 € voit nostaa Joustoluotolla, joka on joustava lainamme. Tällä summalla hankit hyvän keskihintaisen puhelimen tai esimerkiksi kuulokkeet jälkikasvulle.

Pikavippi 500 €

Joustoluotto riittää myös 500 € lainatarpeeseen. Tällä summalla saat jo uuden pyörän, päivität makuuhuoneen ilmettä tai hankit uuden pesukoneen rikkinäisen koneen tilalle.

Pikavippi 1500 €

1500 € voit nostaa joustoluotolta esimerkiksi uuden kannettavan tietokoneen ostamista varten. Sumlla tekee myös mukavan kokoisen remontin vaikka pieneen kylpyhuoneeseen.

Pikavippi 2000 €

Jos haluat voit nostaa koko sinulle myönnetyn joustoluoton kerralla eli 2000 €. Summa paikkaa remonttibudjettia, toimii ajoneuvon käsirahana tai ajokortin hankkimisessa apuna.

Kun rahatarve yllättää - Vipiltä pikavippi heti tilille 10 000€ asti

Joskus rahantarve yllättää arjessa ennakoimattomasti. Tiskikone hajoaa, autoon pitää ostaa talvirenkaat tai ehkä haluat vain hemmotella itseäsi tai läheisiäsi. Näissä ja monissa muissa tilanteissa Vippi.fi lainaa nopeasti ja luotettavasti yli 10 vuoden kokemuksella. Vipiltä saat lainaa heti tilille ilman vakuuksia tai takaajia ja lainasummat voit valita 300 ja 10 000€ väliltä.

Vipiltä saat rahaa heti ja nopeasti, kun täytät lainahakemuksen sivuillamme. Lainahakemuksen yhteydessä lupaamme sinulle henkilökohtaisen lainatarjouksen, joka perustuu antamiisi tulo- ja henkilötietoihin.

Kun olet asiakkaamme, niin voit nostaa pikavippiä heti tilille aina oman tarpeesi mukaan ja maksaa sitä joustavissa kuukausierissä takaisin.

Vippi.fi tarjoaa helposti edullisimman pikavipin

100 % suomalainen Vippi.fi välittää suomalaiseen budjettiin sopivat edullisimmat lainatuotteet. Saat lainaa heti tilille jopa 10 000€ asti edullisella vuosikorolla ja joustavalla maksuajalla.

Vipin välittämä todellinen vuosikorko pärjää rahoitusmarkkinoiden kovassa kilpailussa. Tämä korko pitää sisällään kaikki Vippiäisi koskevat kulut eli avausmaksun tai nostokulun, koron ja mahdollisen tilinhoitomaksun.

Lainan kuukausierät ovat alkaen vain 29 € kuukaudessa kulutusluotossa ja 49 € joustoluotossa. Voit säädellä maksamaasi kuukausierää joustavasti.

Välittämämme pikaluotto ei edellytä sinulta liitteiden skannailua ja lähettelyä, sillä palkkakuitteja meille ei tarvitse lähettää erikseen. Luottotietojen tarkistaminen tapahtuu lainahakemuksen yhteydessä ja maksukykysi varmistetaan lainahakemuksessa sekä luvallasi Asiakastiedon rekisteristä.

Hyväksyttyäsi tarjouksemme on laina heti käytettävissäsi ja sinulla on mahdollisuus saada rahaa tilillesi jo lainahakemuksen päätteeksi. Jos sinulle on myönnetty laina 23:00 - 07:00 välillä, ensinosto siirretään lain mukaisesti tilillesi kello 07:n jälkeen.

Helpommin lainaa heti tilille ilman liitteitä tai vakuuksia

Vippi.fi-laina on vakuudeton pikaluotto, johon voit luottaa kaikissa arkisissa hankinnoissa ja juhlan hetkellä. Joustava pikaluotto on käytettävissäsi kellon ympäri ja voit nostaa lainaa heti ilman liitteitä tai vakuuksia, kun sitä tarvitset.

Voit siirtää tarvitsemasi määrän lainaa heti tilille 24 h kun tarve vaatii, kun olet valinnut lainaksesi joustoluoton.

Kun valitset luottotilin, huomioi, että koko luottorajaa ei siirretä tilille heti. Sen sijaan voit valita juuri sen summan, jonka tarve on tuonut sinut hakemaan Vippiä.

Jatkossa saat heti lainaa kirjautumalla verkkopalveluun samalla kun tarkistat lainasi nostovaran.

Yleisimmät kysymykset pikavipeistä