Hae lainaa

Summa

2 000 €

Kuukausierä Laina-aika: 51 kuukautta

Hae lainaa

Kulutusluotto on vakuudeton 1 000–10 000 euron kertaluotto. Luoton korko 13,9–19% koostuu marginaalista 9,9–15% sekä korkolain 12 §:n mukaisesta viitekorosta. Lainanhoitokulu 0,01 % päivässä myönnetyn lainan määrästä, korkeintaan 150 euroa vuodessa, todellinen vuosikorko (APR) 21,5–28,5 %. Laina-aika 12–88 kuukautta ja kuukausierä 29–199 euroa. Luotonavausmaksu 0 euroa.

Esimerkki luoton takaisinmaksusta: Todellinen vuosikorko 1 500 euron luotolle 27,5%. Laskelmassa on huomioitu korko 19 %, lainanhoitokulu 4,56 euroa kuukaudessa. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 2 410,49 euroa, kun 50 maksuerää ja maksuerä 48,21 euroa kuukaudessa.

Kulutusluotto 1000 - 10 000€

Suosituin Kulutusluotto arjen hankintoihin
Kuukausierät alk. 29 €
Maksuaikaa jopa 88 kk

Lainat myöntää Saldo Bank

Kulutusluotto 1000 - 10 000 €

Vippi.fi kulutusluotto on apunasi pienten ja suurten suunnitelmien toteuttamisessa sekä kaikissa arjen hankinnoissa. Se on kertalaina, jonka saat käyttöösi muutamassa minuutissa rahantarpeen yllättäessä. Kun valitset Vippi.fi-lainapalvelun, voit hakea tarvitsemaasi luottoa 500 € tarkkuudella, minkä lisäksi voit valita juuri sinulle sopivan kuukausierän useammasta vaihtoehdosta. Maksuaikaa saat 12 - 88 kuukautta.

Lainalaskurilla voit laskea lainan kokonaiskustannukset helposti ja luotettavasti. Vipin edullinen laina pitkällä maksuajalla on käytössäsi aina, kun sitä tarvitset.

Kulutusluotto helposti tilille:

Valitse lainasumma ja kuukausierä

Valitse lainasumma 1000 - 10 000€ väliltä sekä sinulle sopiva kuukausierä.

Täytä lainahakemus

Hae kulutusluottoa täyttämällä lainahakemus, jonka täyttäminen vie vain muutaman minuutin.

5 minuuttia
Rahat tilille

Saat lainatarjouksen, jonka hyväksymällä saat halutessasi rahat tilille jo 15 minuutissa.

Vippi.fi on edullinen kulutusluotto henkilökohtaisella hinnoittelulla

Tavoitteenamme on välittää edullisin kulutusluotto juuri sinulle, joten asiakkaanamme saat henkilökohtaisen hinnoittelun lainallesi. Lainan korko määräytyy yksilöllisen lainatarjouksen mukaan.

Myös lainatarjouksen muut kulut sekä tarjoamamme kuukausierät ovat henkilökohtaisesti juuri sinulle laskettuja.

Sinulle annettu lainatarjous riippuu lainahakemuksessa antamistasi vastauksista sekä hakemastasi lainasummasta. Suurimalle osalle lainasummista voimme tarjota jopa 5 vaihtoehtoa.

Kulutusluottoa on mahdollista käyttää myös lainojen yhdistämiseen yhdeksi, jolla voit säästää selvää rahaa.

Hae edullinen kulutusluotto pitkällä maksuajalla

Vipin edullinen laina pitkällä maksuajalla on kätevä apulainen arjen ja juhlan tarpeissa.

Vipin edullista kulutusluottoa voit hakea 10 000 € asti helposti täytettävän verkkohakemuksen avulla. Vippi palvelee sinua vuorokauden ympäri ja vuoden jokaisena päivänä, joten lainahakemuksen voit täyttää koska vain.

Aloita valitsemalla tarvitsemasi kertaluotto eli lainasumma, jonka tarvitset hankintojasi varten. Lainasummat lähtevät 1000 eurosta ja suurin haettavissasi oleva summa on 10 000 euroa. Kertalaina on mahdollista valita 500 € tarkkuudella.

Päätettyäsi sopivan lainan määrän, valitse seuraavaksi kuukausierä. Vaihtoehtoja on jopa 5 riippuen siitä, minkä suuruinen hakemasi kulutusluotto on. Pienin valittavissa oleva erä on 29 € ja suurin 399 €. Lainavertailu on helppoa, sillä voit helposti vertailla kuukausierien vaikutusta maksuaikaan.

Kun haet esimerkiksi lainaa 1000 euroa, niin saat lainallesi maksuaikaa 52 kuukautta. Voit tietenkin maksaa lainan takaisin myös nopeammassa aikataulussa.

Hyväksy tarjous, vahvista lainasopimus ja edullinen laina maksetaan heti tilille, jos niin haluat. Jos sinulle on myönnetty laina 23:00 - 07:00 välillä, laina siirretään lain mukaisesti tilillesi kello 07:n jälkeen.

Yleisimmät kysymykset kulutusluotosta

Olemme koonneet yleisiä kulutusluottoa koskevia kysymyksiä tähän ja lisää kysymyksiä vastauksineen löydät Usein kysyttyjä kysymyksiä -sivulta.

Mikäli jokin asia jää vielä askarruttamaan mieltä, voit kääntyä ystävällisen ja auttavaisen asiakaspalvelumme puoleen, joka palvelee sinua joka päivä aamusta iltaan.

Yleiset kysymykset