Hae lainaa

Summa

€0

Kuukausierä Laina-aika: 0 kuukautta

Ladataan

Lainaa ilman vakuuksia jopa 10 000 €

Lainaa 300 - 10 000 €
Lainapäätös heti

Vippi lainaa ilman vakuuksia 10 000€ asti

Vippi lainaa ilman vakuuksia jopa 10 000 € asti. Kaikki lainat voit halutessasi saada tilille 5 minuutissa, kun täytät lainahakemuksen klo 7 - 23 välisenä aikana. Hae lainaa pienellä korolla verkkohakemuksella, jonka täyttäminen vie vain noin 3 minuuttia. Tämän jälkeen saat henkilökohtaisen lainatarjouksen ja rahat tilille heti!

Hae lainaa heti tilille näin

Valitse lainatuote

Valitse kulutusluotto, jonka saat kerralla tilillesi tai aina käyttössäsi oleva joustoluotto.

Valitse lainasumma

Hae lainaa oman tarpeesi mukaan 300 - 10 000€.

5 minuuttia
Täytä lainahakemus ja hyväksy lainatarjous

Täytä 3 minuuttia kestävä lainahakemus, jonka päätteeksi saat lainapäätöksen ja lainatarjouksen. Rahat saat tilille jopa alle 5 minuutissa.

Nopeat ja edulliset lainat jo vuodesta 2006

Olemme tarjonneet suomalaisille edulliset ja nopeat lainat jo vuodesta 2006 asti. Kun mietit mistä saat lainaa pienellä korolla luotettavasti, voit aina kääntyä 100% suomalaisen Vipin puoleen. Kun haet lainaa ilman vakuuksia, niin saat luottoa nopeasti - ilman ylimääräistä tositteiden lähettämistä tai pitkiä lainahakemusprosesseja.

Kulutusluoton lainalaskuri laskee luoton kokonaiskustannukset puolestasi, joten näet lainan suuntaa antavan hinnan jo ennen lainahakemuksen täyttämistä. Voit hakea esimerkiksi lainaa 1000 euroa , jolle saat maksuaikaa jopa 52 kuukautta.

Lainoja on monenlaisia, mutta Vipiltä löydät aina edulliset vakuudettomat lainat vuoden jokaisena päivänä. Hae lainaa auton korjaamiseen, lääkärireissuun tai vaikkapa unelmien lomamatkaan. Valitse Vipin luotto ja unelmasi voivat toteutua jo tänään!

Mikä laina sopii minulle?

Valitse laina sen mukaan, mikä on tämänhetkinen tarpeesi. Kulutusluotto sopii suurempiin kertahankintoihin, sillä voit hakea luottoa 1000 - 10 000€ summille. Voit hakea esimerkiksi lainaa 2000 euroa helpolla nettihakemuksella.

Kulutusluotolle saat maksuaikaa jopa 41 kuukautta. Luotot maksat takaisin joustavalla maksuaikataululla ja tarjoamme lainatuotteille myös erilaisia lisäpalveluita, kuten maksuvapaan kuukauden.

Mikäli tarvitset rahaa pienempiin hankintoihin, mutta säännöllisesti, niin joustoluotto sopii paremmin sinulle. Tällöin voit nostaa luottoa tilille yksi pieni laina kerrallaan - oman käyttötarpeen ja elämäntilanteen mukaan.

Joustoluotolla voit hakea lainaa 500 euroa pienempiin hankintoihin ja joustoluotolta voit aina nostaa lisää lainaa tilillesi. Lainat saat tilille ilman vakuuksia ja Vipiltä löydät aina edulliset vakuudettomat luotot. Voit halutessasi saada lainaa heti tilille, kun haet lainaa klo 7 - 23 välisenä aikana

Lainahakemuksen täyttäminen - Muista nämä asiat

Me haluamme, että lainan hakeminen on mahdollisimman yksinkertaista ja vaivatonta. Lainahakemus netissä onkin nopein ja helpoin tapa hakea lainaa ja Vipin verkkohakemuksen täyttäminen vie sinulta aikaa vain noin 5 minuuttia.

Lainahakemusta täyttäessä on hyvä muistaa nämä asiat:

  • Tarkista, että lainahakemuksessa on oikeat henkilö- ja tulotiedot. Nämä vaikuttavat lainapäätökseen

  • Saat aina henkilökohtaisen lainatarjouksen, joten lainan korko voi vaihdella hakemuskohtaisesti

  • Hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen saat halutessasi rahat heti tilille klo 7 – 23 välisenä aikana.

Usein kysytyt kysymykset lainatuotteista

Alle olemme listanneet yleisimpiä lainatuotteita koskevia kysymyksiä. Lisäkysymysten ilmaantuessa voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse: asiakaspalvelu@vippi.fi tai puhelimitse: 010 219 5500 (pvm 0,08 € + 0,06 € / min & mpm 0,08 € + 0,17 € / min).

Yleiset kysymykset