Hae lainaa

Summa

2 000 €

Kuukausierä Laina-aika: 65 kuukautta

Hae lainaa

Joustoluotto on vakuudeton jop 2 000 euron jatkuva luotto. Luoton korko 19% koostuu marginaalista 15% sekä korkolain 12 §:n mukaisesta viitekorosta. Viitekorko tarkistetaan luottosopimuksen ehtojen mukaisesti korontarkistuspäivinä. Kokonaiskorko on aina vähintään 0%, vaikka viitekorko olisi negatiivinen. Luoton todellinen vuosikorko (APR) on 28,5%. Lainanhoitokulu 0,01 % päivässä luottorajan mukaan laskettuna ja luoton takaisinmaksuaika 3–30 kuukautta riippuen käytetyn luoton määrästä. Luotonavausmaksu 0 euroa. Lainan voi nostaa aina uudelleen luottorajan puitteissa.

Esimerkki luoton takaisinmaksusta: Todellinen vuosikorko (APR) 1 500 euron luotolle 28,5%. Laskelmassa huomioitu korko 19 %, lainanhoitokulu 4,56 euroa kuukaudessa. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 1 713,48 euroa, kun maksueriä 12 ja maksuerä 142,79 euroa kuukaudessa.

Lainaa ilman vakuuksia jopa 10 000 €

Lainaa 300 - 10 000 €
Lainapäätös heti

Vippi lainaa ilman vakuuksia 10 000€ asti

Vippi lainaa ilman vakuuksia jopa 10 000 € asti. Kaikki lainat voit halutessasi saada tilille 15 minuutissa. Hae lainaa pienellä korolla verkkohakemuksella, jonka täyttäminen vie vain noin 3 minuuttia. Tämän jälkeen saat henkilökohtaisen lainatarjouksen ja rahat tilille heti! Jos sinulle on myönnetty laina 23:00 - 07:00 välillä, ensinosto siirretään lain mukaisesti tilillesi kello 07:n jälkeen.

Hae lainaa heti tilille näin

Valitse lainatuote

Valitse kulutusluotto, jonka saat kerralla tilillesi tai aina käyttössäsi oleva joustoluotto.

Valitse lainasumma

Hae lainaa oman tarpeesi mukaan 300 - 10 000€.

5 minuuttia
Täytä lainahakemus ja hyväksy lainatarjous

Täytä 3 minuuttia kestävä lainahakemus, jonka päätteeksi saat lainapäätöksen ja lainatarjouksen. Rahat saat tilille jopa alle 15 minuutissa.

Nopeat ja edulliset lainat jo vuodesta 2006

Olemme tarjonneet suomalaisille edulliset ja nopeat lainat jo vuodesta 2006 asti. Kun mietit mistä saat lainaa pienellä korolla luotettavasti, voit aina kääntyä 100% suomalaisen Vipin puoleen. Kun haet lainaa ilman vakuuksia, niin saat luottoa nopeasti - ilman ylimääräistä tositteiden lähettämistä tai pitkiä lainahakemusprosesseja.

Kulutusluoton lainalaskuri laskee luoton kokonaiskustannukset puolestasi, joten näet lainan suuntaa antavan hinnan jo ennen lainahakemuksen täyttämistä. Voit hakea esimerkiksi lainaa 1000 euroa , jolle saat maksuaikaa jopa 52 kuukautta.

Lainoja on monenlaisia, mutta Vipiltä löydät aina edulliset vakuudettomat lainat vuoden jokaisena päivänä. Hae lainaa auton korjaamiseen, lääkärireissuun tai vaikkapa unelmien lomamatkaan. Valitse Vipin luotto ja unelmasi voivat toteutua jo tänään!

Mikä laina sopii minulle?

Valitse laina sen mukaan, mikä on tämänhetkinen tarpeesi. Kulutusluotto sopii suurempiin kertahankintoihin, sillä voit hakea luottoa 1000 - 10 000€ summille. Voit hakea esimerkiksi lainaa 2000 euroa helpolla nettihakemuksella.

Kulutusluotolle saat maksuaikaa jopa 41 kuukautta. Luotot maksat takaisin joustavalla maksuaikataululla ja tarjoamme lainatuotteille myös erilaisia lisäpalveluita, kuten maksuvapaan kuukauden.

Mikäli tarvitset rahaa pienempiin hankintoihin, mutta säännöllisesti, niin joustoluotto sopii paremmin sinulle. Tällöin voit nostaa luottoa tilille yksi pieni laina kerrallaan - oman käyttötarpeen ja elämäntilanteen mukaan.

Joustoluotolla voit hakea lainaa 500 euroa pienempiin hankintoihin ja joustoluotolta voit aina nostaa lisää lainaa tilillesi. Lainat saat tilille ilman vakuuksia ja Vipiltä löydät aina edulliset vakuudettomat luotot. Voit halutessasi saada lainaa heti tilille, kun anot meiltä pikavippiä.

Lainahakemuksen täyttäminen - Muista nämä asiat

Me haluamme, että lainan hakeminen on mahdollisimman yksinkertaista ja vaivatonta. Lainahakemus netissä onkin nopein ja helpoin tapa hakea lainaa ja Vipin verkkohakemuksen täyttäminen vie sinulta aikaa vain noin 5 minuuttia.

Lainahakemusta täyttäessä on hyvä muistaa nämä asiat:

  • Tarkista, että lainahakemuksessa on oikeat henkilö- ja tulotiedot. Nämä vaikuttavat lainapäätökseen

  • Saat aina henkilökohtaisen lainatarjouksen, joten lainan korko voi vaihdella hakemuskohtaisesti

  • Hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen saat halutessasi rahat heti tilille. Jos sinulle on myönnetty laina 23:00 - 07:00 välillä, ensinosto siirretään lain mukaisesti tilillesi kello 07:n jälkeen.

Usein kysytyt kysymykset lainatuotteista

Alle olemme listanneet yleisimpiä lainatuotteita koskevia kysymyksiä. Lisäkysymysten ilmaantuessa voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme:

Sähköposti: asiakaspalvelu@tactfinance.fi

Puhelinnumero: 06000 55000

Puhelun hinta 2,00 €/min+pvm/mpm

(jonotuksen hinta pvm/mpm)

Palvelemme arkisin klo 7 - 19 ja lauantaisin klo 10 - 18.

Yleiset kysymykset