Hae pikavippi

Summa

2 000 €

Kuukausierä Laina-aika: 65 kuukautta

Hae lainaa

Joustoluotto on vakuudeton jop 2 000 euron jatkuva luotto. Luoton korko 19% koostuu marginaalista 15% sekä korkolain 12 §:n mukaisesta viitekorosta. Viitekorko tarkistetaan luottosopimuksen ehtojen mukaisesti korontarkistuspäivinä. Kokonaiskorko on aina vähintään 0%, vaikka viitekorko olisi negatiivinen. Luoton todellinen vuosikorko (APR) on 28,5%. Lainanhoitokulu 0,01 % päivässä luottorajan mukaan laskettuna ja luoton takaisinmaksuaika 3–30 kuukautta riippuen käytetyn luoton määrästä. Luotonavausmaksu 0 euroa. Lainan voi nostaa aina uudelleen luottorajan puitteissa.

Esimerkki luoton takaisinmaksusta: Todellinen vuosikorko (APR) 1 500 euron luotolle 28,5%. Laskelmassa huomioitu korko 19 %, lainanhoitokulu 4,56 euroa kuukaudessa. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 1 713,48 euroa, kun maksueriä 12 ja maksuerä 142,79 euroa kuukaudessa.

Pikavippi 300 - 10 000 €

Suomen suosituin Vippi heti tilillesi
Lainapäätös 5 minuutissa
Rahat heti tilille

Lainat myöntää Saldo Bank

Pikavippi 300 - 10 000 € lainasummille Vipiltä

Vipin pikavippi on edullinen ja joustava tapa ratkaista niin arjen kuin juhlan rahoitustarpeet. Valitse tarpeesi täyttävä lainatuote sekä lainasumma ja täytä hakemus helposti netissä. Lainaa voit hakea 300 - 10 000€ lainasummille.

Hae Suomen suosituin pikavippi kotimaiselta Vippi.fi:ltä!

Hae pikavippi näin:

Aloita hakemus

Valitse tarvitsemasi lainatuote, joka voi olla kulutusluotto tai joustoluotto. Voit valita tarvitsemasi summan 300 - 2000 € tai 1000 - 10 000 € väliltä.

Lainapäätös

Täytä hakemus vastaamalla sinulle esitettyihin kysymyksiin. Lainapäätöksen saat heti, kun olet täyttänyt hakemuksen ja hyväksynyt tarjouksen.

5 minuuttia
Pikavippi heti tilille

Rahat voit saada tilillesi hetkessä jos niin haluat.

Edullinen pikavippi joustavasti

Millaista lainaa tarvitset? Riittääkö pieni pikavippi vai onko hankintasi sellainen, että tarpeesi kattaa paremmin suurempi kulutusluotto? Vippi tarjoaa sinulle molemmat vaihtoehdot.

Pientä pikavippiä voit nostaa Vippi-joustoluotolta eli hae käyttöösi 2000 € joustoluotto, joka palvelee 24h. Joustoluotolta nopea pikavippi on tililläsi parhaimmillaan 5 minuutissa. Jos sinulle on myönnetty laina 23.00 - 07:00 välillä, ensinosto siirretään lain mukaisesti tilillesi kello 07:n jälkeen. Seuraavat nostot siirretään tilillesi heti, kellonajasta riippumatta.

Vipin kulutusluottoa voit hakea kerralla tilillesi 1000 - 10 000 € eli voit helposti rahoittaa suuretkin hankinnat. Samalla voit valita sinulle sopivan maksuajan.

Kaikki pikavipit saat aina edullisesti sinulle räätälöidyllä hinnoittelulla. Henkilökohtainen lainatarjouksemme takaa, että käsissäsi on paras pikavippi juuri sinulle.

Halvin pikavippi löytyy vertailemalla

Mistä kannattaa ottaa pikavippi? Sen saat selville vertailemalla!

Edullisin pikavippi löytyy aina vain vertailemalla netin lainapalveluita keskenään. Lainojen vertailussa on hyvä huomioida todellinen vuosikorko, nimelliskorko ja esimerkiksi kuukausierien suuruus. Kuukausierien suuruus on merkittävä asia, sillä pikavipin takaisinmaksu ei saa rasittaa kuukausittaista budjettiasi liikaa.

Vippi pyrkii välittämään aina halvinta pikavippiä pitkällä maksuajalla ja joustavilla kuukausierillä. Saamasi lainatarjous aina henkilökohtainen, jonka ansiosta pystymme tarjoamaan edullista vippiä kaikille asiakkaillemme.

Hae lainaa aina vain rekisteröidyltä lainanmyöntäjältä, jonka verkkosivuilla on selkeästi kuvailtu, miten laina toimii, mikä on sen hinnasto ja hinnoittelu sekä takaisinmaksuehdot. Yleensä voit löytää lainaehdot esimerkiksi sivuston alalaidasta tai ylälaidasta. Lue ne ennen kuin täytät hakemuksen.

Suosi aina suomalaista, myös rahoituslaitosten osalta. Kotimainen lainapalvelu toimii varmasti lakia noudattaen ja Suomen aluehallintoviraston valvonnan alaisena.

Voit vertailla lainanmyöntäjiä löytääksesi itsellesi parhaimman vaihtoehdon luottokumppaniksi. Mieti, mikä asia pikalainassa on sinulle tärkeintä. Joillakin lainanmyöntäjillä houkuttimena voi olla koroton pikavippi tai ilmainen pikavippi, eli saat ensimmäisen lainan ilman korkoa ja kuluja. Mutta ennen kuin tartut tähän tarjoukseen, tutki mitä laina tulee maksamaan sinulle pidemmän päälle.

Pitkällä maksuajalla pieni pikavippi ja suurempi kulutusluotto

Välittämämme lainatuote on pikavippi pitkällä maksuajalla. Erotuksena perinteiseen pikavippiin, et joudu maksamaan tekemiäsi nostoja esimerkiksi 14 tai 30 päivän sisällä.

Oli tarpeesi sitten pieni pikavippi tai isompi kulutusluotto, saat lainaa aina pitkällä maksuajalla.

Joustoluoton avulla saat pikavippejä ilman kiinteä maksuaikaa, sillä maksat nostamasi pikavipit kuukausierissä. Sinulla on aina mahdollisuus maksaa myös koko laina kerralla. Suorittamasi lyhennykset palautuvat uudelleen käytettäviksi joustoluotollesi.

Jos valitset Vipin kulutusluoton voit valita maksuajan vipillesi itse. Saat lainaa hakiessasi 5 vaihtoehtoa, joista voit valita sinulle sopivan maksuajan ja kuukausierän. Maksuaikaa saat jopa 88 kuukautta.

Pikavippi pitkällä maksuajalla on edullinen vaihtoehto kaikkiin hankintoihin: Kun jaat lainasi maksut kuukausierille, voit jakaa suurempien hankintojen aiheuttamat kulut useammalle kuukaudelle. Näin iso investointi ei kuormita yhden kuukauden budjettia liiaksi.

Pikavippien korot ja lainsäädäntö

Pikavippien koroista ei voi puhua mainitsematta korkokattoa koskevaa lakimuutosta. Pienlainojen koroista säädettiin vuoden 2013 lakimuutoksella, jonka mukaisesti alle 2000 € lainan todellinen vuosikorko voi olla enintään korkolain 12 §:ssä tarkoitettu viitekorko lisättynä 50 prosenttiyksiköllä.

Eduskunta suunnittelee oikeusministerin johdolla pikavippien lainsäädännön kiristämistä, mikä rajottaisi todellisen vuosikoron 30 prosenttiyksikköön kaikille lainasummille. Myös pikavippien markkinointiin ja muuhun lainsäädäntöön kaavaillaan lisäsääntelyä, joten erilaisten kuluttajaluottojen myöntäminen muuttunee jälleen vuosien varrella.

Nykyisten luottojen todelliset vuosikorkot ovat kuitenkin huomattavasti edullisempia ja asiakasystävällisempiä kuin vanhojen lainojen korot. Pikavippien todellinen vuosikorko on kuitenkin edelleen se, mitä kannattaa tarkkailla, kun olet hakemassa suurempaa lainaa ja joustavampaa luottoa.

Vippi tarjoaa jokaiselle asiakkaalleen henkilökohtaisen hinnoittelun lainalle ja edullisimmillaan lainan saa 22,1 % todellisella vuosikorolla. Lainaa voit hakea aina helpolla verkkohakemuksella silloin kun se itsellesi sopii.

Yleisimmät kysymykset pikavipistä

Kokosimme yleisimmät kysymykset pikavippejä koskien. Jos et löydä miettimääsi kysymystä, voit tarkistaa myös Usein kysytyt kysymykset.

Yleiset kysymykset

Hae paras pikavippi 100 % suomalaiselta Vipiltä

Vippi on 100 % suomalainen lainanvälityspalvelu, joka on osa kokenutta rahoitusalan yritystä Tact Finance Oy:tä.

Vippi on palvellut suomalaisia jo vuodesta 2006 tarjoamalla joustavia, edullisia ja asiakasystävällisiä rahoitusratkaisuja arkipäivän taloudellisiin haasteisiin.

Vippi toimii Suomen Aluehallintoviraston valvonnan ja noudattaa hyvän luotonmyöntötavan mukaista vastuullista toimintatapaa.