pikavippi_heti_tilille.jpg

Pikavippi heti tilille 24 h

Lainaa heti tilille 24h? Onnistuu! Vippi.fi-lainapalvelu ei kelloa katso! Lainahakemuksen voit siis täyttää milloin vain ja saat lainapäätöksen aina heti.

Valitse tarvitsemasi pikavippi, täytä hakemus ja saat lainapäätöksen. Saatuasi myönteisen lainapäätöksen saat rahaa heti tilille (klo 7 - 23 välisenä aikana).

Kun tarvitset kerralla koko lainan tilille, valitse kulutusluotto, jota voit hakea 1000 - 10 000 €. Jos tarvitset mahdollisuuden nostaa rahaa pienissä erissä aina silloin kuin sitä tarvitset, valitse 500 € tai 2000 € suuruinen joustoluotto.

Hae lainaa heti tilille näin

1. Valitse lainatuote

Voit valita kulutusluoton 1000 - 10 000 € väliltä tai joustoluotolta ensinoston 100 - 2000 € väliltä.

2. Lainapäätös heti valmis

Varaa verkkopankkitunnukset palveluumme tunnistautumista varten. Itse hakemuksen täyttämiseen kuluu vain 3 minuuttia.

3. Laina heti tilille

Voit nostaa lainaa heti tilille käyttämällä pikanostoa, joilloin raha on tililläsi noin 5 minuutissa klo 7 - 23 välisenä aikana.

laina_heti_tilille.jpg
Suomen suosituin Vippi nyt jopa 10 000€ asti
Hae nyt

Vippi.fi tarjoaa edullisimmat lainat

100 % suomalainen Vippi.fi tarjoaa suomalaiseen budjettiin sopivat edullisimmat lainatuotteet.

Vipin todellinen vuosikorko pärjää rahoitusmarkkinoiden kovassa kilpailussa, kulutusluoton osalta se on alimillaan vain 12 % ja joustoluoton osalta 49,77 %. Tämä luku pitää sisällään kaikki Vippiäisi koskevat kulut eli avausmaksun tai nostokulun, koron ja mahdollisen tilinhoitomaksun.

Tarjoamamme pikaluotto ei edellytä sinulta liitteiden skannailua ja lähettelyä, sillä palkkakuitteja meille ei tarvitse lähettää erikseen. Luottotietojen tarkistaminen tapahtuu lainahakemuksen yhteydessä ja maksukykysi varmistetaan lainahakemuksessa sekä luvallasi Asiakastiedon rekisteristä.

Hyväksyttyäsi tarjouksemme on laina heti käytettävissäsi ja sinulla on mahdollisuus saada rahaa tilillesi jo lainahakemuksen päätteeksi, kun haet lainan klo 7 - 23 välisenä aikana.

lainaa_heti_tilille.jpg

Lainaa heti tilille ilman liitteitä tai vakuuksia

Vippi.fi-laina on vakuudeton pikaluotto, johon voit luottaa kaikissa arkisissa hankinnoissa ja juhlan hetkellä. Joustava pikaluotto on käytettävissäsi kellon ympäri ja voit nostaa lainaa heti ilman liitteitä tai vakuuksia, kun sitä tarvitset.

Voit siirtää tarvitsemasi määrän lainaa heti tilille 24 h kun tarve vaatii, kun olet valinnut lainaksesi joustoluoton.

Kun valitset luottotilin, huomioi, että koko luottorajaa ei siirretä tilille heti. Sen sijaan voit valita juuri sen summan, jonka tarve on tuonut sinut hakemaan Vippiä.

Jatkossa saat heti lainaa kirjautumalla MySaldoon samalla kun tarkistat lainasi nostovaran tai lähettämällä tekstiviestin VIPPI summa (esimerkiksi VIPPI 100 tai VIPPI 200) numeroon 16520.

Hae Suomen suosituin vippi heti tilille
Hae lainaa