pikavippi_heti_tilille_24h.jpg

Pikavippi heti tilille 24 h - Hae lainaa silloin kuin sinulle sopii

Pikavippi heti tilille 24h? Onnistuu! Vippi.fi-lainapalvelu ei kelloa katso! Palvelemme väsymättä virka-ajoista piittaamatta vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä.

Valitse tarvitsemasi summa, täytä hakemus ja saat lainapäätöksen hetkessä. Saatuasi myönteisen lainapäätöksen saat rahaa heti tilille, jos niin haluat.

Kun tarvitset kerralla koko lainan tilille, valitse kulutusluotto, jota voit hakea 1000 - 10 000 €. Jos tarvitset mahdollisuuden nostaa rahaa pienissä erissä aina silloin kuin sitä tarvitset, valitse 500 € tai 2000 € suuruinen joustoluotto.

Aina palveleva lainapalvelumme antaa sinulle mahdollisuuden saada tarpeesi mukaan milloin vain edullista lainaa. Saat rahaa nopeasti tilille silloin kun itse tarvitset!

Hae pikavippi heti tilillesi

1. Valitse lainatuote

Voit valita kulutusluoton 1000 - 10 000 € väliltä tai joustoluotolta ensinoston 100 - 2000 € väliltä.

2. Lainapäätös heti valmis

Varaa verkkopankkitunnukset palveluumme tunnistautumista varten. Itse hakemuksen täyttämiseen kuluu vain 3 minuuttia.

3. Pikavippi heti tilille

Voit nostaa pikavippisi heti tilille käyttämällä pikanostoa, joilloin raha on tililläsi noin 5 minuuissa.

Hae Vippi.fi lainaa 100 - 10 000€

Vippi.fi tarjoaa edullisimmat lainat

100 % suomalainen Vippi.fi tarjoaa suomalaiseen budjettiin sopivat edullisimmat lainatuotteet. Kun täytät lainahakemuksen, jonka täyttämiseen käytät vain muutaman minuutin, saat edullisen ja yksilöllisen lainatarjouksen.

Vipin todellinen vuosikorko pärjää rahoitusmarkkinoiden kovassa kilpailussa, kulutusluoton osalta se on alimillaan vain 12 % ja joustoluoton osalta 49,77 %. Tämä luku pitää sisällään kaikki Vippiäisi koskevat kulut eli avausmaksun tai nostokulun, koron ja mahdollisen tilinhoitomaksun..

Kaikkiahan kiinnostaa lainan ottamisen hetkellä se, mitä lainasta joutuu maksamaan kuukausittain. Lainatarjous sisältää aina myös kuukausierän määrittelyn, eli esimerkiksi tyypillisestä 2000 € lainasta maksat kuukausittain maksimissaan vain 150 €.

Tarjoamamme pikaluotto ei edellytä sinulta liitteiden skannailua ja lähettelyä, sillä palkkakuitteja meille ei tarvitse lähettää erikseen. Luottotietojen tarkistaminen tapahtuu lainahakemuksen yhteydessä ja maksukykysi varmistetaan lainahakemuksessa sekä luvallasi Asiakastiedon rekisteristä.

Hyväksyttyäsi tarjouksemme on laina heti käytettävissäsi ja sinulla on mahdollisuus saada pikavippi nopeasti tilillesi jo lainahakemuksen päätteeksi. Edullisimmat pikavipit nostat myös jatkossa Vippi.fi-joustoluotolta. Kun luotto on sinulle kerran myönnetty, on se vapaasti käytettävissäsi aina luottorajaansa saakka. Voit tehdä nostoja joustavasti missä ja milloin 24 h vuorokaudessa.

Lainaa heti tilille ilman vakuuksia

Vippi.fi-laina on vakuudeton pikaluotto, johon voit luottaa kaikissa arkisissa hankinnoissa ja juhlan hetkellä. Pikaluotto on käytettävissäsi kellon ympäri ja voit nostaa lainaa heti tilille ilman vakuuksia, kun sitä tarvitset.

Voit siirtää tarvitsemasi määrän lainaa heti tilille 24 h kun tarve vaatii,valitsit sitten kumman tahansa lainatuotteistamme. Nopea ja näppärä Vippi on aina palveluksessasi.

Kun valitset luottotilin, huomioi, että koko luottorajaa ei siirretä tilille heti. Sen sijaan voit valita juuri sen summan, jonka tarve on tuonut sinut hakemaan Vippiä. Jatkossa saat heti lainaa kirjautumalla MySaldoon samalla kun tarkistat lainasi nostovaran tai lähettämällä tekstiviestin VIPPI summa (esimerkiksi VIPPI 100 tai VIPPI 200) numeroon 16520. Tekstiviestinostolla on pikaluotto heti käytettävissäsi.

Pikavippi heti tilille - lisätietoa

Asiakkaanamme saat paitsi oman pikavippi-tilin, jolta voit nostaa pikavippiä heti tilille 24h vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä, myös kattavat lisäpalvelut. Lisäpalveluiden avulla voit tehdä Vipistä paremman palvelun kuin perinteset pikavipit pystyivät tarjoaamaan.

Lisäpalveluina saat mahdollisuuden maksuvapaaseen tai lyhennysvapaaseen kuukauteen. Vippiähän ei tarvitse maksaa kerralla, vaan voit maksaa sitä kohtuullisissa kuukausierissä. Voit myös puolittaa kuukausieräsi 3 kk määräajaksi, muuttaa eräpäivän sekä laskutustavan oman toiveesi mukaan.

Hae Suomen suosituin pikavippi heti tilille 24 h vuorokaudessa Vippi.fi:stä!

lainaa_heti_tilille.jpg
Suomen suosituin vippi tilille 24/7