Hae lainaa

Summa

2 000 €

Kuukausierä Laina-aika: 65 kuukautta

Hae lainaa

Joustoluotto on vakuudeton jop 2 000 euron jatkuva luotto. Luoton korko 19% koostuu marginaalista 15% sekä korkolain 12 §:n mukaisesta viitekorosta. Viitekorko tarkistetaan luottosopimuksen ehtojen mukaisesti korontarkistuspäivinä. Kokonaiskorko on aina vähintään 0%, vaikka viitekorko olisi negatiivinen. Luoton todellinen vuosikorko (APR) on 28,5%. Lainanhoitokulu 0,01 % päivässä luottorajan mukaan laskettuna ja luoton takaisinmaksuaika 3–30 kuukautta riippuen käytetyn luoton määrästä. Luotonavausmaksu 0 euroa. Lainan voi nostaa aina uudelleen luottorajan puitteissa.

Esimerkki luoton takaisinmaksusta: Todellinen vuosikorko (APR) 1 500 euron luotolle 28,5%. Laskelmassa huomioitu korko 19 %, lainanhoitokulu 4,56 euroa kuukaudessa. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 1 713,48 euroa, kun maksueriä 12 ja maksuerä 142,79 euroa kuukaudessa.

Lainat Vipiltä vaivattomasti

Kulutusluotto 1000 - 10 000 €
Joustoluotto jopa 2000 €

Lainat myöntää Saldo Bank

Vipin lainat elämän menoihin

Vipiltä haet lainat elämän kaikkiin menoihin vaivattomasti ja tarvittaessa nopeasti.

Tarvitsetko arjessasi aina silloin tällöin hiukan joustovaraa ja haluatko lainan, jonka määrää voit itse säädellä? Valitse silloin Vipin Joustoluotto. Joustoluotto on jopa 2000 € suuruinen luottoraja, jolta nostat uudet lainat ilman erillisiä lainahakemuksia kuin nostaisit pieniä pikavippejä, mutta omalta luottorajaltasi. Voit aina nostaa vain sen verran kuin sillä hetkellä tarvitset.

Vai oletko esimerkiksi tekemässä remonttia, hankkimassa autoa tai uusimassa sisustusta? Suuremmissa kertahankinnoissa voit kääntyä Vippi Kulutusluoton puoleen. Kulutusluottoa voit hakea 1000 - 10 000 € ja saat tarvittaessa lainan heti tilillesi.

Saat haettua kaikki lainat ilman liitteitä, sillä Vipin lainahakemusprosessi on täysin sähköinen ja automaattinen.

Vipin lainat

Saat kaikki Vipin lainat nopeasti käyttöösi, kun tarpeesi niin vaatii. Voit valita itsellesi sopivan lainatuotteen Vipin joustavista ja edullisista lainoista.

Joustoluotto jopa 2000 €

Joustoluotto toimii kuin luottokorttisi. Voit nostaa rahaa pienissä erissä tai koko luoton kerralla. Lainaa hakiessasi saat lainapäätöksen luottorajasta ja voit jatkossa nostaa lainat tilillesi ilman erillisiä uusia hakemuksia. Joustoluotolla ei ole kiinteää maksuaikaa, vaan maksamasi lyhennykset palaavat aina uudelleen käyttöösi luottorajalle.

Kulutusluotto jopa 10 000 €

Kulutusluotto on oivallinen suuriin kertahankintoihin. Voit määrittää tarvitsemasi lainan 500 € tarkkuudella ja valita sopivat kuukausierät ja maksuajan lainahakemuksen yhteydessä. Kulutusluotolla on kiinteä maksuaika, mutta voit valita maksuajan ja kuukausierät yleensä 5 vaihtoehdosta.

Joustoluotto Nosta rahaa oman tarpeesi mukaan
2 000 €
  • Luottoraja jopa 2000 €
  • Ei kiinteää maksuaikaa
  • Kuukausierät alk. 41 €
Kulutusluotto Rahoita arjen suuretkin hankinnat
10 000 €
  • 1000 - 10 000 € lainaa
  • Maksuaikaa jopa 88 kk
  • Kuukausierä alk. 29 €

Lainat näihin käyttökohteisiin

Erilaiset lainat rahoituslaitoksilta ovat osa suomalaista arkipäivää ja suomalaiset nostavat lainoja ahkerasti. Lainoilla rahoitetaan arjessa välttämättömiä hankintoja, mutta myös pieniä luksushetkiä tai piristyksiä.

Tyypillisesti luotot haetaan elämän suuriin muutoksiin. Tällaisia suuria muutoksia voivat olla esimerkiksi muutot. Muuttaminen itsessään jo hyvin stressaava vaihe elämässä ja kodin luomiseen uudessa osoitteessa tarvitaan paljon työtä. Jotta muuttaminen olisi aavistuksen helpompaa, voi luotto auttaa vaikka muuttomiesten palkkaamisessa. Kun laatikot ja suurimmat tavarat siirtyvät ammattimiesten johdolla, on yksi päänvaiva vähemmän.

Toinen arjen muutos, jossa lainat tulevat avuksi on kodin remontti. Remontti nielee yllättävän paljon rahaa ja harva pystyy suorittamaan sen täysin ilman lainarahoitusta. Remontin edetessä saattaa vastaan tulla yllätyksiä, joihin tarvitaan lainaa nopeasti.

Suuret kertahankinnat tarvitsevat yleensä lainaa tuekseen. Auton tai muun kulkuneuvon hankinta on tavallista kustantaa ainakin osittain lainalla. Auton ostoon kannattaa nykyään sijoittaa suurempi summa, jotta saa alleen sekä turvallisen että ympäristöystävällisen menopelin.

Lainat voidaan hakea myös pieniin arjen piristyksiin, kuten matkoihin tai pitkäaikaisen haavehankinnan toteuttamiseen. Vaikka osan piristyksestä pystyy rahoittamaan säästöillä, voi lainasta löytyä löytyä tuki, kun halutaan hiukan nostaa haaveen rimaa.

Vipin lainat haetaankin yleensä tavallisiin arkisiin hankintoihin. Tyypillisimpiä lainan käyttökohteita ovat kotitalouden ylimääräiset menot, remontit, lomamatkat ja lainojen yhdistäminen. Vipiltä saat parhaat lainat myös lainojen yhdistämiseen, sillä tarjoamme sinulle aina henkilökohtaisen ja edullisen lainan, joka sopii juuri sinun taloudelliseen tilanteeseesi.

Yleisimmät lainat

Yleisimmät lainat ovat muutamasta sadasta eurosta muutamaan tuhanteen euroon. Mikäli tarpeenasi ovat muutaman sadan euron lainat, voit hakea Vipin Joustoluottoa. Muutaman tuhannen euron tarpeet kattaa Vipin Kulutusluotto.

500 € laina

Pienet lainat auttavat arjessa hetkellisen tiukan paikan yli tai paikkaavat vaikka vajetta loma- tai remonttibudjetissa. Vipin Joustoluotolta voit nostaa vaikka 500 € lainaa kerralla ja jättää loput odottamaan pahan päivän varalle.

1500 € laina

Tällaisella summa teet jo pienen remontin keittiöön tai sisustat olohuoneen uudelleen. Summan voit nostaa Joustoluotoltasi tai hakea kerralla tilille valitsemalla Kulutusluoton.

2000 € laina

2000 € laina rahoittaa auton käsirahan tai vie perheen lomamatkalle. Tämän lainan voit hakea käyttöösi sekä Joustoluoton että Kulutusluoton avulla.

5000 € laina

Useamman tuhannen euron lainalla ostat auton tai teet isomman remontin esimerkiksi kylpyhuoneeseen. Tämän suuruisen lainan saat valitsemalla Kulutusluoton.

Edulliset lainat Vipiltä 10 000€ asti

Vipiltä haet edulliset lainat aina 10 000 € asti sähköisellä hakemuksella ilman liitteitä ja takauksia. Koska lainat myönnetään automaattisen käsittelyn päätteeksi saat aina lainapäätöksen heti ja tarjouksen henkilökohtaisesti hinnoitellusta lainasta.

Voit vapaasti valita omaan tarpeeseesi sopivan lainatuotteen ja hakea käyttöösi joko Vipin Joustoluoton tai Vipin Kulutusluoton. Joustoluotto sopii paremmin toistuviin ja ajoittaisiin rahoitustarpeisiin, kun taas Kulutusluotolla teet suuremmat kertahankinnat arkeen ja juhlaan.

Hinnastosta voit tarkistaa sekä Joustoluoton että Kulutusluoton korot sekä kulut. Vipin edulliset lainat eivät sisällä piilokuluja.

Täytä lainahakemus ja katso millaisen tarjouksen saat!

Vipin lainat 100 - 10 000 €

Usein kysytyt kysymykset Vipin lainoista

Laina-asioihin liittyy usein monenlaisia kysymyksiä ja olemme pyrkineet kokoamaan Vipin lainoja koskevat yleisimmät kysymykset yhteen. Lisää kysymyksiä vastauksineen löydät Usein kysytyistä kysymyksistä.

Suurin osa kysymyksistä liittyy siihen, miten nopeasti lainapäätöksen voi saada ja kuinka nopeasti lainat saa käyttöön. Vipin koko lainahakemusprosessi on täysin sähköinen ja automaattinen. Näin ollen hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin ja lainapäätös voidaan antaa heti hakemuksen päätteeksi.

Kun lainapäätös on myönteinen ja saat valitsemasi lainan käyttöösi, voit tarvittaessa siirtää rahan heti omalle tilillesi.

Jos et löydä mieltäsi askarruttavaa kysymystä kootuista kysymyksistä, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, joka palvelee sinua vuorokauden ympäri kaikissa laina-asioissasi.

Yleiset kysymykset