Hae lainaa

Summa

500 €

Kuukausierä Laina-aika: 4 kuukautta

Hae lainaa

Vippiluotto on vakuudeton 300–500 euron kertaluotto ja sen korko on 19,9 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä. Todellinen vuosikorko (APR): 27,7 %. Laina-aika: 4 kuukautta. Kuukausierä: 199 €.

Esimerkki luoton takaisinmaksusta: Todellinen vuosikorko (APR) 500 euron lainalle 27,7 %. Laskelmassa huomioitu korko 19,9 %, lainanhoitokulu 1,52 euroa kuukaudessa. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 530,11 euroa, kun maksueriä 3 ja maksuerä 199 euroa kuukaudessa, viimeinen erä 132,11 €.

Vakiomuotoiset Eurooppalaiset Kuluttajaluottoehdot.

Vippiluotto 300–500 €

Pieni apu arjen pieniin hankintoihin
Nosta 45 päivän aikana
Maksa 4 erässä

Vippiluotto jopa 500 €

Vippiluotto on sopivan kokoinen laina arjen pieniin tarpeisiin, kun et halua ottaa suurempaan joustoluottoa tai kertalainaa maksettavaksesi. Kun haet Vippiluottoa, voit nostaa koko 500 € summan kerralla tai ensin pienemmän 300 € ensinoston ja käyttää loput tarpeesi mukaan 45 päivän kuluessa. Lainan maksuaika on 4 kuukautta.

Hae Vippiluottoa näin:

Valitse summa 300–500 € väliltä

Vippiluottoa voit nostaa lainahakemuksesi yhteydessä 300–500 €. Mikäli nostat 300 €, voit nostaa loput myöhemmin.

Täytä Vippiluotto-hakemus

Lainahakemuksen täyttämiseen kuluu vain muutama minuutti eikä sinun tarvitse liittää hakemukseesi tulotositteita.

5 minuuttia
Rahat heti tilille

Kun saat myönteisen lainapäätöksen voit saada valitsemasi summan heti tilille (klo 7–23 välisenä aikana), kun käytät Pikasiirto-palvelua, jonka voit aktivoida MySaldossa.

Vippi on edullinen joustoluotto suomalaisille

Välillä arkeen tarvitaan vain pientä joustoa eikä ole syytä ottaa suurempaa vippiä kuin tarve vaatii. Voit tarvita vain muutaman sadan euron jouston ja se riittää hyvin kattamaan hetkellisen lainan tarpeen.

Vippiluotto on erinomainen juuri tällaisessa hetkellisessä ja satunnaisessa rahan tarpeessa, kun maksimissaan 500 € suuruinen laina on täysin riittävä, jotta voit jatkaa arkeasi eteenpäin. Vippiluotto on nimenomaan suunniteltu pieniin tarpeisiin sinulle, joka et halua sitoutua suurempaan Joustoluottoon.

Voit hakea Vippiluoton sähköisellä lainahakemuksella valitsemalla sopivan summan 300–500 euron väliltä. Hakemuksen liitteeksi sinun ei tarvitse toimittaa palkka- tai muita tulotositteita, sillä tarkistamme maksukykysi Kreditz-palvelun avulla sähköisesti. Lainapäätöksen saat heti ja hakemasi summa voi olla heti käytettävissäsi. Mikäli tarvitset lainan heti, voit aktivoida Pikasiirto-palvelun MySaldossa.

Vippiluottoa voit nostaa kerralla maksimissaan 500 €. Jos et nosta koko luottoa heti, voit tehdä nostoja vielä 45 päivän ajan. Vippi maksetaan takaisin maksimissaan 4 erässä.

Vippiluoton hinnasto

Saat aina henkilökohtaisen tarjouksen, kun haet Vipin lainoja. Kaikilla asiakkaillemme tarjotaan henkilökohtainen ja sinulle edullisin vippi, joka sopii juuri sinun maksukykyysi. Vippien vertailu on helppoa selkeän hinnastomme avulla.

Kaikilla lainasopimuksillamme, myös Vippiliotolla, on 14 vuorokauden peruutusoikeus. Voit peruuttaa lainasi tämän määräajan puitteissa, mikäli et tarvitsisikaan lainaa.

Korot ja kulut

 • Palvelu
  Hinta
 • Palvelu Nimellinen vuosikorko
  Hinta 19,9 %
 • Palvelu Todellinen vuosikorko
  Hinta 27,7 %
 • Palvelu Lainanhoitokulu
  Hinta 0,01% päivässä mutta maksimissaan 150 € vuodessa

Lisäpalvelut

 • Palvelu
  Hinta
 • Palvelu Maksuvapaa kuukausi
  Hinta 5,00 €
 • Palvelu Lyhennysvapaa kuukausi
  Hinta 5,00 €
 • Palvelu Kuukausierän puolittaminen 3 kk ajaksi
  Hinta 5,00 €
 • Palvelu Eräpäivän muuttaminen
  Hinta 5,00 €
 • Palvelu Laskutustavan muutos
  Hinta 0,00 €
 • Palvelu Luottorajan korottaminen
  Hinta 0,00 €

Muut palvelut

 • Palvelu
  Hinta
 • Palvelu Ensimmäinen luotonsaajan pyynnöstä toimitettava korko- ja saldotodistus
  Hinta 0,00 €
 • Palvelu Seuraavat luotonsaajan pyynnöstä toimitettavat korko- ja saldotodistukset
  Hinta min. 35,00 € tai 70,00 € / tunti / todistus
 • Palvelu Luotonsaajan yhteystietojen hankkiminen
  Hinta 15,00 €
 • Palvelu Selvitystyö asiakkaan pyynnöstä
  Hinta min. 35,00 € tai 70,00 € / tunti
 • Palvelu Liikasuorituksen palauttaminen
  Hinta 10,00 €
 • Palvelu Viitteettömän maksusuorituksen selvittäminen
  Hinta 10,00 €
 • Palvelu Maksuhuomautus
  Hinta 5,00 €

Vippiluotto on kuin pikavippi - mutta edullisempi

Vippiluotto toimii hiukan kuten perinteinen pikavippi, joka jäi historiaan lakimuutoksen 2013 yhteydessä. Tuolloin pikavipeille asetettiin korkokatto, jonka myötä pienet vipit poistuivat markkinoilta lähes kokonaan.

Lainan tarve ei kuitenkaan ole lakimuutoksen myötä kadonnut. Moni kokee nykyiset lainat tarpeettoman suuriksi, kun käyttöön sopisi paremmin muutaman sadan euron suuruinen laina.

Me halusimmekin tarjota vaihtoehdon, joka vastaa juuri tähän tarpeeseen eikä edellytä ottamaan suurta kulutusluottoa tai joustoluottoa. Vippiluotolla voit rahoittaa pienen, satunnaisen hankinnan, joita arjessa toisinaan tulee vastaan. Vippiluotto on kuin pikavippi, mutta huomattavasti edeltäjäänsä edullisempi, sillä sen todellinen vuosikorko on vain 27,7 %.

Vippiluottoa voit lainahakemuksen yhteydessä hakea 300–500 €, lainapäätöksen saat koko luottorajasta eli 500 eurosta. Mikäli et tarvitse kaikkea heti, voit tehdä uusia nostoja 45 päivän ajan.

Yleisimmät kysymykset Vippiluotosta

Lainoihin ja raha-asioihin liittyy paljon kysymyksiä ja pienetkin vipit kannattaa hakea harkiten. Kokosimme muutamia Vippiluotosta usein kysyttyjä kysymyksiä helpottamaan päätöksentekoa ja mikäli et löydä tarvitsemaasi vastausta tästä, voit aina kääntyä iloisen ja ystävällisen asiakaspalvelumme puoleen.

Yleiset kysymykset