Blogikirjoitukset

Kirjoitukset 1 - 8 / 71

20.10.2021

Syksyn säästövinkit

Syksy saapuu ja oma talous on usein sekaisin kesäkauden yllättävistä menoista ja pienten ja suurempien lomareissujen maksamisesta. Kesällä kuluja on paljon, sillä Suomen lyhyestä hellekaudesta haluaa ottaa kaiken irti ja se ei ole aina edullista. Syksy onkin se aika, kun taloutta tasapainotetaan ja kulutusta tiukennetaan puskurin kasvattamiseksi ja jouluun varautuen.

04.05.2021

Miten se lomaraha taas laskettiinkaan?

Lomaraha, lomaltapaluuraha eli se mukava lisä, joka maksetaan suomalaiselle työntekijälle kesällä ja loma-aikaan. Joka vuosi mietimme, miten se lomaraha taas laskettiinkaan ja koska se maksetaan.

08.02.2021

Parhaat hiihtolomakohteet 2021

Talvi on kulunut hyvin vaihtelevissa säissä. Etelässä on eletty loputonta sateista syksyä ilman lunta, mutta pohjoisessa on sentään pakkanenkin hiukan paukkunut. Talvi- ja hiihtoloma ei kuitenkaan säitä katsele, vaan lomakausi alkaa jälleen olla käsillä.

30.11.2020

Parhaat joululahjaideat

Joulu on TAAS ovella. Fiksu on tietenkin kerännyt oivallisia lahjoja ja lahjaideoita jo viime joulusta lähtien, mutta mitkä ovat parhaat joululahjaideat juuri nyt vuodelle 2020?

27.11.2020

Cyber monday ostosjuhla lähenee - tässä vinkit ostoksille!

Mikä ihmeen Cyber Monday? Niin sanottu Cyber maanantai on suomalaisille vielä lähes tuntematon ostosjuhla, mutta sekin tekee tuloaan markkinoille innokkaiden shoppailijoiden iloksi.

15.05.2020

Hauskimmat ideat kesälomamatkailuun (TOP 10)

Onko tänä vuonna hiukan haastavaa keksiä kesälomamatkailuun idoita? Tai saatko perheeltä nyrpeitä ynähdyksiä ehdotuksillesi? Laita seikkailuhattu päähän ja tee tänä kesänä seikkailuhattu päähän ja suunnittele kesälomaksi jotain aivan uutta!

24.04.2020

Näin saat ajan kulumaan koronan aikana - 15 vinkkiä

Tuleeko aika pitkäksi kotona ollessa? Koko ajan ei tarvitse eikä pidäkään puuhailla eikä kannata stressata itseään asettamalla itselleen suunnattomasti tavoitteita ja tehtäviä. Mutta pelkkä kotona maleksiminen on pidemmän päälle tylsää ja myös haitallista mielenterveydelle. Me kokosimme muutaman ajankuluvinkin, joista voit poimia mielekkäimmät tai vaikka kokeilla kaikkia!

03.04.2020

Älä tule huijatuksi verkossa! Näin vältät verkko-ostosten sudenkuopat

Verkossa kannattaa noudattaa vanhaa periaatetta “jos se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, se todennäköisesti on”. Verkkohuijarit kalastelevat yleensä helppoa rahaa, verkkopankkitunnuksia tai henkilötietoja upeilla tarjouksilla tai herkullisilla arvonnoilla.