Blogikirjoitukset

Kirjoitukset 1 - 8 / 74

11.01.2022

Lisätuloja kotoa käsin

Tiedätkö sen tunteen kun laskuja tulee yksi toisensa jälkeen ja kauppareissuilla kassalla suorastaan puistattaa, sillä loppulasku on niin suuri. Tunnistatko sen pelon, että tilillä ei olekaan enää rahaa ja joudut poistumaan kassalta nolosti tai viivyttämään koko jonoa kirjautumalla nettipankkiin tutkimaan tilannetta.

14.12.2021

Näin nautit stressittömästä joulusta! – 5 vinkkiä!

Joulu on rauhoittumisen aikaa, jota vietetään sellaisessa porukassa, mikä itsestä tuntuu hyvältä. Osa viettää joulua perheen kanssa, osa jakaa sen suvun tai ystävien kanssa ja osa päättää tai päätyy viettämään joulua yksin. Kaikki tavat viettää ovat oikeita, kunhan joulunvietto tuntuu itsestä hyvältä.

15.11.2021

Mistä löydät parhaat Black Friday tarjoukset 2021?

Black Friday eli Musta Perjantai kolkuttelee jo oven takana ja on aika löytää parhaat Black Friday tarjoukset! Alennuspäivä ja –viikko on hyvä keino saada alennusta esimerkiksi joululahjoista tai muista tarpeellisista hankinnoista, mutta shoppailu vaatii hieman suunnittelua.

20.10.2021

Syksyn säästövinkit

Syksy saapuu ja oma talous on usein sekaisin kesäkauden yllättävistä menoista ja pienten ja suurempien lomareissujen maksamisesta. Kesällä kuluja on paljon, sillä Suomen lyhyestä hellekaudesta haluaa ottaa kaiken irti ja se ei ole aina edullista. Syksy onkin se aika, kun taloutta tasapainotetaan ja kulutusta tiukennetaan puskurin kasvattamiseksi ja jouluun varautuen.

04.05.2021

Miten se lomaraha taas laskettiinkaan?

Lomaraha, lomaltapaluuraha eli se mukava lisä, joka maksetaan suomalaiselle työntekijälle kesällä ja loma-aikaan. Joka vuosi mietimme, miten se lomaraha taas laskettiinkaan ja koska se maksetaan.

08.02.2021

Parhaat hiihtolomakohteet 2021

Talvi on kulunut hyvin vaihtelevissa säissä. Etelässä on eletty loputonta sateista syksyä ilman lunta, mutta pohjoisessa on sentään pakkanenkin hiukan paukkunut. Talvi- ja hiihtoloma ei kuitenkaan säitä katsele, vaan lomakausi alkaa jälleen olla käsillä.

30.11.2020

Parhaat joululahjaideat

Joulu on TAAS ovella. Fiksu on tietenkin kerännyt oivallisia lahjoja ja lahjaideoita jo viime joulusta lähtien, mutta mitkä ovat parhaat joululahjaideat juuri nyt vuodelle 2020?

27.11.2020

Cyber monday ostosjuhla lähenee - tässä vinkit ostoksille!

Mikä ihmeen Cyber Monday? Niin sanottu Cyber maanantai on suomalaisille vielä lähes tuntematon ostosjuhla, mutta sekin tekee tuloaan markkinoille innokkaiden shoppailijoiden iloksi.