Blogikirjoitukset

Kirjoitukset 1 - 8 / 79

14.06.2022

Edulliset kesälomavinkit

Kesä on tullut ja lomat alkavat pyörimään koko Suomella. Juhannusta kohden toimistot ja virastot hiljenevät ja ihmiset suuntaavat mökeille ja kesälomareissuille.

10.05.2022

Mitkä ovat kuluttajan oikeudet?

Kuluttajan oikeudet ovat lakisääteinen asia, johon törmää usein silloin, kun jokin menee pieleen. Jos kuluttaja ostaa jotain, joka hajoaa tai ei vastaa kuvausta, eikä myyjän kanssa päästä yhteisymmärrykseen korvauksista, joudutaan usein tutustumaan kuluttajansuojalakiin, joka myyjän ja ostajan oikeudet ja velvollisuudet määrittelee.

12.04.2022

Käsiraha asuntokaupoissa

Asunnon ostaminen on ollut suomalainen ylpeydenaihe ja jopa riitti, sillä ennen muinoin omistaminen oli hyvin tärkeää ja omistusasunnolla pystyttiin näyttämään, että pärjätään. Korot olivat korkeita, mutta inflaatio söi lainoja pikkuhiljaa, eikä asunnon osto ollut lainkaan niin hankalaa kuin se nyt on.

07.03.2022

Velan vanheneminen ja velkajärjestely

Vaikka yritämme elää järkevästi ja varovaisesti ja suhtautua lainoihin ja velkoihin vastuullisesti, kaikkea ei voi ennakoida. Toisinaan eteen tulee tilanne, jossa emme voi maksaa kaikkia velkoja tai lainoja pois ja velkataakka alkaa kasvaa.

14.02.2022

Palkankorotus ja vinkit onnistuneeseen palkkaneuvotteluun

Palkka on asia, joka kiinnostaa kaikkia, mutta josta puhutaan yleensä melko vähän. Suomalaiset ovat hieman yleistettynä melko ujoja käymään palkkaneuvotteluita ja rahasta ei suomalaisessa kulttuurissa puhuta kovinkaan paljon.

11.01.2022

Lisätuloja kotoa käsin

Tiedätkö sen tunteen kun laskuja tulee yksi toisensa jälkeen ja kauppareissuilla kassalla suorastaan puistattaa, sillä loppulasku on niin suuri. Tunnistatko sen pelon, että tilillä ei olekaan enää rahaa ja joudut poistumaan kassalta nolosti tai viivyttämään koko jonoa kirjautumalla nettipankkiin tutkimaan tilannetta.

14.12.2021

Näin nautit stressittömästä joulusta! – 5 vinkkiä!

Joulu on rauhoittumisen aikaa, jota vietetään sellaisessa porukassa, mikä itsestä tuntuu hyvältä. Osa viettää joulua perheen kanssa, osa jakaa sen suvun tai ystävien kanssa ja osa päättää tai päätyy viettämään joulua yksin. Kaikki tavat viettää ovat oikeita, kunhan joulunvietto tuntuu itsestä hyvältä.

15.11.2021

Mistä löydät parhaat Black Friday tarjoukset 2021?

Black Friday eli Musta Perjantai kolkuttelee jo oven takana ja on aika löytää parhaat Black Friday tarjoukset! Alennuspäivä ja –viikko on hyvä keino saada alennusta esimerkiksi joululahjoista tai muista tarpeellisista hankinnoista, mutta shoppailu vaatii hieman suunnittelua.