Hae lainaa

Summa

2 000 €

Kuukausierä Laina-aika: 65 kuukautta

Hae lainaa

Joustoluotto on vakuudeton jop 2 000 euron jatkuva luotto. Luoton korko 19% koostuu marginaalista 15% sekä korkolain 12 §:n mukaisesta viitekorosta. Viitekorko tarkistetaan luottosopimuksen ehtojen mukaisesti korontarkistuspäivinä. Kokonaiskorko on aina vähintään 0%, vaikka viitekorko olisi negatiivinen. Luoton todellinen vuosikorko (APR) on 28,5%. Lainanhoitokulu 0,01 % päivässä luottorajan mukaan laskettuna ja luoton takaisinmaksuaika 3–30 kuukautta riippuen käytetyn luoton määrästä. Luotonavausmaksu 0 euroa. Lainan voi nostaa aina uudelleen luottorajan puitteissa.

Esimerkki luoton takaisinmaksusta: Todellinen vuosikorko (APR) 1 500 euron luotolle 28,5%. Laskelmassa huomioitu korko 19 %, lainanhoitokulu 4,56 euroa kuukaudessa. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 1 713,48 euroa, kun maksueriä 12 ja maksuerä 142,79 euroa kuukaudessa.

Vippi.fi kokemuksia

Lainaa jopa 2000 €
Nosta rahaa 24/7

Vippi.fi kokemuksia 2020

Tältä sivulta löydät Vippi.fi kokemuksia, jotka asiakkaamme ovat jättäneet Trustpilot -arvostelupalveluun.

Img

Img

Img

Miten keräämme arvosteluita ja kokemuksia?

Keräämme asiakasarvosteluita ja kokemuksia, sillä haluamme jatkuvasti kehittää palveluamme ja kuulla asiakkaidemme mielipiteen lainapalvelustamme. Keräämme Vippi.fi kokemuksia kolmannen osapuolen arvostelupalvelu Trustpilotin välityksellä.

Voit arvostella Vipin lainatuotteita ja asiakaspalveluamme helposti lainahakemuksen päätteeksi tai suoraan Trustpilotin sivuilla. Trustpilot julkaisee kaikki Vipin asiakasarvostelut sivuillaan heti niiden jättämisen jälkeen.