Hae pikalainaa

Summa

2 000 €

Kuukausierä Laina-aika: 65 kuukautta

Hae lainaa

Joustoluotto on vakuudeton jop 2 000 euron jatkuva luotto. Luoton korko 19% koostuu marginaalista 15% sekä korkolain 12 §:n mukaisesta viitekorosta. Viitekorko tarkistetaan luottosopimuksen ehtojen mukaisesti korontarkistuspäivinä. Kokonaiskorko on aina vähintään 0%, vaikka viitekorko olisi negatiivinen. Luoton todellinen vuosikorko (APR) on 28,5%. Lainanhoitokulu 0,01 % päivässä luottorajan mukaan laskettuna ja luoton takaisinmaksuaika 3–30 kuukautta riippuen käytetyn luoton määrästä. Luotonavausmaksu 0 euroa. Lainan voi nostaa aina uudelleen luottorajan puitteissa.

Esimerkki luoton takaisinmaksusta: Todellinen vuosikorko (APR) 1 500 euron luotolle 28,5%. Laskelmassa huomioitu korko 19 %, lainanhoitokulu 4,56 euroa kuukaudessa. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 1 713,48 euroa, kun maksueriä 12 ja maksuerä 142,79 euroa kuukaudessa.

Pikalaina heti tilille

Lainapäätös välittömästi
Rahat heti tilille

Lainat myöntää Saldo Bank

Vippi.fi pikalaina heti tilille

Vippi.fi on 100 – 2000 € vakuudeton pikalaina, jonka voit siirtää omalta joustoluotoltasi pankkitilillesi (ensimmäinen nosto min. 300 €). Tai se voi olla 1000 - 10 000 € kerralla tilillesi maksettava pikalaina. Voit itse valita sinun tarpeisiisi sopivan lainatuotteen ja lainasumman.

Vipit ovat mukana nopeissakin liikkeissä, sillä pikaluotto on tililläsi keskimäärin 15 minuutissa. Ensimmäinen nosto joustoluotolta sekä kulutusluotto maksetaan heti tilille niin halutessasi. Jos sinulle on myönnetty laina 23:00 - 07:00 välillä, ensinosto tai kertalaina siirretään lain mukaisesti tilillesi kello 07:n jälkeen. Seuraavat nostot siirretään tilillesi heti, kellonajasta riippumatta.

Kun olet hakenut oman Vippi-luottosi, voit nostaa lainaa verkkopalvelusta, joka avataan käyttöösi heti lainapäätöksen saatuasi.

Vippi.fi on suomalainen lainanvälittäjä, joka on toiminut arjen ja juhlan luotettavana apurina jo vuodesta 2006. Päätuotteemme ovat vakuudettomat lainat joustavilla maksuajoilla.

Pikalaina helposti tilille:

Valitse tarvitsemasi pikalaina

Valitse Vippi.fi kulutusluotto, jos haluat kerralla koko pikalainan tilille. Valitse joustoluotto, jos haluat tehdä pieniä rahanostoja silloin tällöin.

Saat pikalainan hetkessä tilille

Laina voi halutessasi olla 15 minuutissa tililläsi riippumatta valitsemastasi lainatuotteesta ja summasta.

5 minuuttia
Rahat tilille

Saat lainatarjouksen, jonka hyväksymällä saat halutessasi rahat tilille jo 15 minuutissa.

Miten haen pikalainaa?

Pikalainaa haet yksinkertaisella verkkohakemuksella. Lainahakemuksessa sinulta kysytään muutamia tietoja koskien taloudellista tilannettasi, työtilannettasi ja perhettäsi.

Koska palvelumme toimii verkossa, voit täyttää lainahakemuksen myös virka-aikojen ulkopuolella. Vippi palvelee sinua ympäri vuorokauden ja vuoden ympäri. Näin sinulla on aina mahdollisuus nostaa pikavipit tilille omalta Vippi-luotoltasi.

Joustoluotolta pienet pikalainat voit siirtää tilille keskimäärin 5 minuutin kuluessa.

Sama pätee myös ensimmäiseen nostoosi, jonka teet heti lainahakemuksen ensimmäisenä toimenpiteenä. Lainahakemuksen nimittäin aloitat valitsemalla sopivan summan ja lainatuotteen. Valitsemasi lainan ja lainasumman voit saada tilillesi lainahakemuksen päätteeksi, kun saat myönteisen lainapäätöksen.

Miten uusi pikalaina toimii?

Ennen pikalainoja koskevia lakiuudistuksia pikaluotot sai tilille hyvinkin heppoisin lainanmyöntöperustein. Pelkällä lyhyellä tekstiviestillä saattoi saada pikalainaa tilille mihin kellonaikaan tahansa ilman, että lainanmyöntäjä olisi tehnyt tarpeellisia tarkistuksia asiakkaan maksukyvystä, tuloista tai taloudellisesta tilanteesta.

Tilalle tuli uusi pikalaina, joka on edeltäjäänsä edullisempi ja joustavampi kuin vanhat pikaluotot. Pikalaina voi toimia tänä päivänä esimerkiksi takuuvuokralainana, jolla pääset muuttamaan unelmiesi vuokra-asuntoon. Nykyään yleisimmät haettavat lainasummat ovatkin 1000 euron ja 2000 euron lainat.

Kaikki pikalainasi laskutetaan yhdellä laskulla ja voit saada lainoillesi pitkän maksuajan ja kohtuulliset kuukausierät. Vanhat pikalainat laskutettiin yleensä jo 14 – 30 päivän kuluttua lainan hakemisesta, mutta nyt ei ole enää ollenkaan harvinaista saada pikalainaa 6kk maksuajalla.

Pikalainojen myöntämistä koskeva lainsäädäntö rajoitti perinteisten pikalainojen myöntämisen klo 7 – 23 väliselle ajalle, mutta koska nyt kyseessä on joustoluotto, se voidaan myöntää käyttöösi rajoittamattomasti, vaikka rahat siirretään tilillesi vasta 7:n jälkeen.

Täytä hakemus ja saat henkilökohtaisen lainatarjouksen hetkessä.

Yleisimmät kysymykset pikalainoista

Ohessa muutama pikalainoja koskeva kysymys, joita useimmin asiakaspalvelultamme kysytään. Jos et löydä miettimääsi kysymystä, voit tarkistaa myös Usein kysytyt kysymykset.

Yleiset kysymykset