Hae lainaa

Summa

2 000 €

Kuukausierä Laina-aika: 36 kuukautta

Hae lainaa

Joustoluotto on vakuudeton, jopa 2 000 euron jatkuva laina, jonka korko on 19,9 %, todellinen vuosikorko (APR) 29,6 %. Lainanhoitokulu 0,01 % päivässä luottorajan mukaan laskettuna ja luoton takaisinmaksuaika 3–30 kuukautta riippuen käytetyn luoton määrästä. Luotonavausmaksu 0 euroa. Lainan voi nostaa aina uudelleen luottorajan puitteissa.

Esimerkki luoton takaisinmaksusta: Todellinen vuosikorko (APR) 1 500 euron lainalle 29,6 %. Laskelmassa huomioitu korko 19,9 %, lainanhoitokulu 4,50 euroa kuukaudessa. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 1 720,54 euroa, kun maksueriä 12 ja maksuerä 143,38 euroa kuukaudessa.

Vakiomuotoiset Eurooppalaiset Kuluttajaluottoehdot.

Pikalaina heti tilille

Lainapäätös välittömästi
Rahat heti tilille

Vippi.fi pikalaina heti tilille

Vippi.fi on 100 – 2000 € vakuudeton pikalaina, jonka voit siirtää omalta joustoluotoltasi pankkitilillesi (ensimmäinen nosto min. 300 €). Tai se voi olla 1000 - 10 000 € kerralla tilillesi maksettava pikalaina. Voit itse valita sinun tarpeisiisi sopivan lainatuotteen ja lainasumman.

Vipit ovat mukana nopeissakin liikkeissä, sillä pikaluotto on tililläsi keskimäärin 5 minuutissa. Ensimmäinen nosto joustoluotolta sekä kulutusluotto maksetaan heti tilille klo 7 - 23 välisenä aikana niin halutessasi.

Kun olet hakenut oman Vippi-luottosi, voit nostaa lainan tekstiviestin lisäksi MySaldossa, joka avataan käyttöösi heti lainapäätöksen saatuasi.

Vippi.fi on suomalainen lainanmyöntäjä, joka on toiminut arjen ja juhlan luotettavana apurina jo vuodesta 2006. Päätuotteemme ovat vakuudettomat lainat joustavilla maksuajoilla.

Hae pikalainaa näin

Valitse tarvitsemasi pikalaina

Valitse Vippi.fi kulutusluotto, jos haluat kerralla koko pikalainan tilille. Valitse joustoluotto, jos haluat tehdä pieniä rahanostoja silloin tällöin.

Saat pikalainan hetkessä tilille

Laina voi halutessasi olla 5 minuutissa tililläsi riippumatta valitsemastasi lainatuotteesta ja summasta, kun haet lainaa klo 7 – 23 välisenä aikana.

5 minuuttia
Rahat tilille

Saat lainatarjouksen, jonka hyväksymällä saat halutessasi rahat tilille jo 5 minuutissa klo 7 - 23 välisenä aikana.

Miten haen pikalainaa?

Pikalainaa haet yksinkertaisella verkkohakemuksella. Lainahakemuksessa sinulta kysytään muutamia tietoja koskien taloudellista tilannettasi, työtilannettasi ja perhettäsi.

Koska palvelumme toimii verkossa, voit täyttää lainahakemuksen myös virka-aikojen ulkopuolella. Vippi palvelee sinua ympäri vuorokauden ja vuoden ympäri. Näin sinulla on aina mahdollisuus nostaa pikavipit tilille omalta Vippi-luotoltasi.

Ensimmäinen nostosi voidaan maksaa tilillesi heti klo 7 - 23 välisenä aikana. Joustoluotolta pienet pikalainat voit siirtää tilille keskimäärin 5 minuutin kuluessa.

Sama pätee myös ensimmäiseen nostoosi, jonka teet heti lainahakemuksen ensimmäisenä toimenpiteenä. Lainahakemuksen nimittäin aloitat valitsemalla sopivan summan ja lainatuotteen. Valitsemasi lainan ja lainasumman voit saada tilillesi lainahakemuksen päätteeksi, kun saat myönteisen lainapäätöksen.

Miten uudet pikalainat toimivat?

Ennen pikalainoja koskevia lakiuudistuksia pikaluotot sai tilille hyvinkin heppoisin lainanmyöntöperustein. Pelkällä lyhyellä tekstiviestillä saattoi saada pikalainaa tilille mihin kellonaikaan tahansa ilman, että lainanmyöntäjä olisi tehnyt tarpeellisia tarkistuksia asiakkaan maksukyvystä, tuloista tai taloudellisesta tilanteesta.

Tilalle tuli uusi pikalaina, joka on edeltäjäänsä edullisempi ja joustavampi kuin vanhat pikaluotot. Pikalaina voi toimia tänä päivänä esimerkiksi takuuvuokralainana, jolla pääset muuttamaan unelmiesi vuokra-asuntoon. Nykyään yleisimmät haettavat lainasummat ovatkin 1000 euron ja 2000 euron lainat.

Kaikki pikalainasi laskutetaan yhdellä laskulla ja voit saada lainoillesi pitkän maksuajan ja kohtuulliset kuukausierät. Vanhat pikalainat laskutettiin yleensä jo 14 – 30 päivän kuluttua lainan hakemisesta, mutta nyt ei ole enää ollenkaan harvinaista saada pikalainaa 6kk maksuajalla.

Pikalainojen myöntämistä koskeva lainsäädäntö rajoitti perinteisten pikalainojen myöntämisen klo 7 – 23 väliselle ajalle, mutta koska nyt kyseessä on joustoluotto, se voidaan myöntää käyttöösi rajoittamattomasti. Poikkeuksena on ensimmäinen nostosi, joka maksetaan klo 7 - 23 välisenä aikana.

Täytä hakemus ja saat henkilökohtaisen lainatarjouksen hetkessä.

Yleisimmät kysymykset lainoista

Ohessa muutama pikalainoja koskeva kysymys, joita useimmin asiakaspalvelultamme kysytään. Jos et löydä miettimääsi kysymystä, voit tarkistaa myös Usein kysytyt kysymykset.

Yleiset kysymykset