Hae joustoluotto

Summa

2 000 €

Kuukausierä Laina-aika: 65 kuukautta

Hae lainaa

Joustoluotto on vakuudeton jop 2 000 euron jatkuva luotto. Luoton korko 19% koostuu marginaalista 15% sekä korkolain 12 §:n mukaisesta viitekorosta. Viitekorko tarkistetaan luottosopimuksen ehtojen mukaisesti korontarkistuspäivinä. Kokonaiskorko on aina vähintään 0%, vaikka viitekorko olisi negatiivinen. Luoton todellinen vuosikorko (APR) on 28,5%. Lainanhoitokulu 0,01 % päivässä luottorajan mukaan laskettuna ja luoton takaisinmaksuaika 3–30 kuukautta riippuen käytetyn luoton määrästä. Luotonavausmaksu 0 euroa. Lainan voi nostaa aina uudelleen luottorajan puitteissa.

Esimerkki luoton takaisinmaksusta: Todellinen vuosikorko (APR) 1 500 euron luotolle 28,5%. Laskelmassa huomioitu korko 19 %, lainanhoitokulu 4,56 euroa kuukaudessa. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 1 713,48 euroa, kun maksueriä 12 ja maksuerä 142,79 euroa kuukaudessa.

Hae Joustoluotosta helpotusta arjen rahoitukseen
Ei kiinteää maksuaikaa
Ei nostoja ei kuluja

Lainat myöntää Saldo Bank

Joustoluotto 300 - 2000€

Joustoluotto jopa 2000 €

Vippi.fi joustoluotto on 2000 € suuruinen luottoraja, joka on vapaasti käytettävissäsi 24/7. Hakiessasi joustoluottoa saat lainapäätöksen, joka koskee koko luottorajan määrää, mutta sinun ei tarvitse nostaa sitä kokonaan tilillesi heti. Ensinoston tulee olla vähintään 300€.

Joustoluotto helposti tilille:

Valitse ensimmäinen nostosumma

Joustoluotto on laina, jota nostat pienissä erissä tilillesi. Valitse ensinoston summa 300 - 2000€ väliltä.

Täytä luottohakemus

Täytä henkilö- ja tulotietosi huolellisesti. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin!

5 minuuttia
Hyväksy lainatarjous

Hyväksymällä lainatarjouksen saat halutessasi rahat tilille jo 15 minuutissa.

Vippi on edullinen joustoluotto suomalaisille

Vipin joustolaina on käytössäsi yhdellä yksinkertaisella lainahakemuksella. Säästyt dokumenttien ja tositteiden lähettelyltä, sillä vakuudeton luotto voidaan myöntää sinulle lainahakemuksen perusteella. Vakuuksia ja takuita ei tarvita.

Aloita hakemus valitsemalla nostosumma, voit valita minkä tahansa summan 300 € ja 2000 € väliltä. Myöhemmin, kun Vippi-käyttöluotto on sinulle jo myönnetty, voit valita nostosi sentilleen juuri sen suuruisina kuin tarvitset. Kun olet tyytyväinen valitsemaasi summaan, voit siirtyä täyttämään itse lainahakemusta.

Lainahakemuksessa kysymme sinulta muutaman kysymyksen liittyen maksukykyysi. Verkkopankkitunnukset tarvitset palveluun tunnistautumiseen. Täytettyäsi lainahakemuksen saat lainasi yhteenvedon ja voit vielä muuttaa ensimmäisen nostosi määrää halutessasi.

Vahvistettuasi sinulle tarjotun lainan, saat rahan tilillesi 15 minuutin sisällä. Jos sinulle on myönnetty laina 23:00 - 07:00 välillä, ensinosto siirretään lain mukaisesti tilillesi kello 07:n jälkeen. Seuraavat nostot siirretään tilillesi heti, kellonajasta riippumatta.

Vippi on edullinen joustoluotto suomalaisille

Joustoluotto toimii käytännössä samalla tavoin kuin vanhat pikavipit. Mutta sen sijaan että nostaisit pieniä vippejä sieltä täältä nostat lainasummat omalta Vippi-joustoluotoltasi. Voit hakea esimerkiksi lainaa 2000 euroa, jolloin nostat koko käytössä olevan joustoluoton pankkitilillesi.

Kun käytössäsi on Vippi-limiittilaina, saat käyttöösi myös lainasi verkkopalvelun. Verkkopalvelussa hallinnoit kaikkia lainaasi koskevia asioita näppärästi ja parilla klikkauksella teet tarvittavat nostot. Palveluun kirjaudut verkkopankkitunnuksillasi tai henkilötunnuksella ja varmistuskoodilla, jonka lähetämme sinulle aina tekstiviestinä kirjautumisen yhteydessä.

Yleisimmät kysymykset joustoluotosta

Kokosimme yleisimmät kysymykset Joustoluottoa koskien. Jos et löydä miettimääsi kysymystä, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme, joka auttaa sinua mielellään.

Yleiset kysymykset