Hae lainaa

Summa

2 000 €

Kuukausierä Laina-aika: 33 kuukautta

Hae lainaa

Joustoluotto on vakuudeton jop 2 000 euron jatkuva luotto. Luoton korko 19% koostuu marginaalista 15% sekä korkolain 12 §:n mukaisesta viitekorosta. Viitekorko tarkistetaan luottosopimuksen ehtojen mukaisesti korontarkistuspäivinä. Kokonaiskorko on aina vähintään 0%, vaikka viitekorko olisi negatiivinen. Luoton todellinen vuosikorko (APR) on 28,5%. Lainanhoitokulu 0,01 % päivässä luottorajan mukaan laskettuna ja luoton takaisinmaksuaika 3–30 kuukautta riippuen käytetyn luoton määrästä. Luotonavausmaksu 0 euroa. Lainan voi nostaa aina uudelleen luottorajan puitteissa.

Esimerkki luoton takaisinmaksusta: Todellinen vuosikorko (APR) 1 500 euron luotolle 28,5%. Laskelmassa huomioitu korko 19 %, lainanhoitokulu 4,56 euroa kuukaudessa. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 1 713,48 euroa, kun maksueriä 12 ja maksuerä 142,79 euroa kuukaudessa.

Hae Joustoluotosta helpotusta arjen rahoitukseen
Ei kiinteää maksuaikaa
Ei nostoja ei kuluja

Lainat myöntää Saldo Bank

Joustoluotto 300 - 2000€

Joustoluotto jopa 2000 €

Vippi.fi joustoluotto on 2000 € suuruinen luottoraja, joka on vapaasti käytettävissäsi 24/7. Hakiessasi joustoluottoa saat lainapäätöksen, joka koskee koko luottorajan määrää, mutta sinun ei tarvitse nostaa sitä kokonaan tilillesi heti. Ensinoston tulee olla vähintään 300€.

Joustoluotto helposti tilille:

Valitse ensimmäinen nostosumma

Joustoluotto on laina, jota nostat pienissä erissä tilillesi. Valitse ensinoston summa 300 - 2000€ väliltä.

Täytä luottohakemus

Täytä henkilö- ja tulotietosi huolellisesti. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin!

5 minuuttia
Hyväksy lainatarjous

Hyväksymällä lainatarjouksen saat halutessasi rahat tilille jo 15 minuutissa.

Vippi on edullinen joustoluotto suomalaisille

Vipin joustolaina on käytössäsi yhdellä yksinkertaisella lainahakemuksella. Säästyt dokumenttien ja tositteiden lähettelyltä, sillä vakuudeton luotto voidaan myöntää sinulle lainahakemuksen perusteella. Vakuuksia ja takuita ei tarvita.

Aloita hakemus valitsemalla nostosumma, voit valita minkä tahansa summan 300 € ja 2000 € väliltä. Myöhemmin, kun Vippi-käyttöluotto on sinulle jo myönnetty, voit valita nostosi sentilleen juuri sen suuruisina kuin tarvitset. Kun olet tyytyväinen valitsemaasi summaan, voit siirtyä täyttämään itse lainahakemusta.

Lainahakemuksessa kysymme sinulta muutaman kysymyksen liittyen maksukykyysi. Verkkopankkitunnukset tarvitset palveluun tunnistautumiseen. Täytettyäsi lainahakemuksen saat lainasi yhteenvedon ja voit vielä muuttaa ensimmäisen nostosi määrää halutessasi.

Vahvistettuasi sinulle tarjotun lainan, saat rahan tilillesi 15 minuutin sisällä. Jos sinulle on myönnetty laina 23:00 - 07:00 välillä, ensinosto siirretään lain mukaisesti tilillesi kello 07:n jälkeen. Seuraavat nostot siirretään tilillesi heti, kellonajasta riippumatta.

Kuinka paljon joustoluotto maksaa?

Saat aina henkilökohtaisen tarjouksen Vippi joustoluotosta. Pyrimme siihen, että jokaiselle asiakkaallemme tarjotaan edullisin joustoluotto, joka sopii juuri hänen maksukykyynsä sopiva käyttölaina. Joustoluotto vertailu on helppoa selkeän hinnastomme avulla, sillä siinä on esitettynä kaikki joustoluottoa koskevien kulujen viitteeliset hinnat.

Vain lainahakemuksen täyttämällä saat selville, millaisen tarjouksen joustoluottolaskuri voi tarjota juuri sinulle. Kaikilla lainasopimuksillamme on 14 vuorokauden peruutusoikeus, joten voit aina peruuttaa lainasi, mikäli toteat ettet tarvitsekaan sitä.

Korot ja kulut

 • Palvelu
  Hinta
 • Palvelu Nimellinen vuosikorko (marginaali & viitekorko)
  Hinta 19 %
 • Palvelu Todellinen vuosikorko
  Hinta 28,5 %
 • Palvelu Lainanhoitokulu
  Hinta 0,01% päivässä mutta maksimissaan 150 € vuodessa

Lisäpalvelut

 • Palvelu
  Hinta
 • Palvelu Maksuvapaa kuukausi
  Hinta 0,00 €
 • Palvelu Lyhennysvapaa kuukausi
  Hinta 0,00 €
 • Palvelu Kuukausierän puolittaminen 3 kk ajaksi
  Hinta 0,00 €
 • Palvelu Eräpäivän muuttaminen
  Hinta 0,00 €
 • Palvelu Laskutustavan muutos
  Hinta 0,00 €
 • Palvelu Luottorajan korottaminen
  Hinta 0,00 €

Muut palvelut

 • Palvelu
  Hinta
 • Palvelu Ensimmäinen luotonsaajan pyynnöstä toimitettava korko- ja saldotodistus
  Hinta 0,00 €
 • Palvelu Seuraavat luotonsaajan pyynnöstä toimitettavat korko- ja saldotodistukset
  Hinta min. 35,00 € tai 70,00 € / tunti / todistus
 • Palvelu Luotonsaajan yhteystietojen hankkiminen
  Hinta 15,00 €
 • Palvelu Selvitystyö asiakkaan pyynnöstä
  Hinta min. 35,00 € tai 70,00 € / tunti
 • Palvelu Liikasuorituksen palauttaminen
  Hinta 10,00 €
 • Palvelu Viitteettömän maksusuorituksen selvittäminen
  Hinta 10,00 €
 • Palvelu Maksuhuomautus
  Hinta 5,00 €

Vippi on edullinen joustoluotto suomalaisille

Joustoluotto toimii käytännössä samalla tavoin kuin vanhat pikavipit. Mutta sen sijaan että nostaisit pieniä vippejä sieltä täältä nostat lainasummat omalta Vippi-joustoluotoltasi. Voit hakea esimerkiksi lainaa 2000 euroa, jolloin nostat koko käytössä olevan joustoluoton pankkitilillesi.

Kun käytössäsi on Vippi-limiittilaina, saat käyttöösi myös lainasi verkkopalvelun. Verkkopalvelussa hallinnoit kaikkia lainaasi koskevia asioita näppärästi ja parilla klikkauksella teet tarvittavat nostot. Palveluun kirjaudut verkkopankkitunnuksillasi tai henkilötunnuksella ja varmistuskoodilla, jonka lähetämme sinulle aina tekstiviestinä kirjautumisen yhteydessä.

Yleisimmät kysymykset joustoluotosta

Kokosimme yleisimmät kysymykset Joustoluottoa koskien. Jos et löydä miettimääsi kysymystä, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme, joka auttaa sinua mielellään.

Yleiset kysymykset