vippi_blogi.jpg

Blogikirjoitukset

Käsiraha vaadita joihinkin suurempiin hankintoihin, kun koko kauppahintaa ei makseta kerralla vaan se pilkotaan esimerkiksi kuukausieriin. Käsiraha voi toimia osoituksena ostajan maksukyvystä ja kaupankohteen luovuttamisen ehto.
Lue lisää
Ajokortti on monelle välttämätön arjessa. Unelmien työ- tai opiskelupaikka voi olla matkan päässä kotoa ja helpommin matka taittuu omalla autolla. Ja auton ajamiseen tarvitaan itse menopelin lisäksi ajokortti.
Lue lisää
Verkkokauppojen maailma on avannut meille globaalin shoppailuareenan, jolla ostoksia voi tehdä kotisohvalta käsin mistä päin maailmaa tahansa, jopa Kiinasta. Näinä päivinä Kiinasta tilaaminen on kohtuullisen helppoa ja usein käsittämättömän halpaa.
Lue lisää
Suomalaiset ovat innokkaita matkailijoita, jopa yksi maailman innokkaimmista matkustajakansoista. Ja miksipä ei, matkailu on mukavaa!
Lue lisää

Miten se lomaraha taas laskettiinkaan?

Vippi.fi | 05.03.2019 12:00

Lomaraha, lomaltapaluuraha eli se mukava lisä, joka maksetaan suomalaiselle työntekijälle kesällä ja loma-aikaan. Joka vuosi mietimme, miten se lomaraha taas laskettiinkaan ja koska se maksetaan.
Lue lisää
Milloin tippaus on kohteliasta ja milloin se koetaan loukkaavaksi? Matkusteleva joutuu usein miettimään maan tapaa hotellissa, ravintolassa, kahvilassa ja taksissa.
Lue lisää
Lähes jokaisella aikuisella suomalaisella on todennäköisesti kukkarossaan kortti jos toinenkin. Moni pitää sitä lähes välttämättömänä paheena, mutta onko kortti tarpeen oikeastaan muuhun kuin hotellivarauksen yhteydessä?
Lue lisää
Budjettimatkailu ei ole suinkaan häpeä, vaan ahkerasti matkailevan fiksu tapa järjestää asiat ennen matkaa ja matkan aikana parhain päin.
Lue lisää