vippi_blogi.jpg

Blogikirjoitukset

Veronpalautukset tai niiden vastakohta eli ne pelätyt mätkyt puhuttavat aina näin keväisin, kun veroehdotukset tipahtelevat postilaatikoihin maalis-huhtikuussa. Kokosimme muutamia veronpalautuksiin ja verotukseen liittyviä keskeisiä asioita muistin virkistykseksi.
Lue lisää
Alkukeväästä auringonvalon lisääntyessä ja ilmojen lämmetessä alkaa mieli jo harhailla kohti tulevaa kesää. Mutta miten kesälomapäivät kertyvätkään? Jos olet juuri aloittanut uudessa työpaikassa, kannattaa ennen lomasuunnitelmien tekemistä tarkistaa, montako lomapäivää olet saanut säästöön.
Lue lisää
Jokaiseen kotiin on tehtävä isoja hankintoja ainakin silloin tällöin. Kodinkoneet on uusittava, lapset kasvavat ulos sängyistään ja televisiokin on hyvä päivittää ennen kuin se simahtaa. Mikä kaikkia asiat voi hankkia käytettynä? Entä riittävätkö säästöt, onko osamaksu uhka vai mahdollisuus vai onko vaivattomampaa maksaa ostokset lainalla?
Lue lisää

Parhaat hiihtolomakohteet 2020

Vippi.fi | 04.02.2020 10:00

Talvi on kulunut hyvin vaihtelevissa säissä. Etelässä on eletty loputonta sateista syksyä ilman lunta, mutta pohjoisessa on sentään pakkanenkin hiukan paukkunut. Talvi- ja hiihtoloma ei kuitenkaan säitä katsele, vaan lomakausi alkaa jälleen olla käsillä.
Lue lisää
Lainaa pienellä korolla löytää, kun jaksaa vertailla lainapalveluita keskenään. Lisäksi kannattaa aina vetää hiukan kotiinpäin eli suosia suomalaisia toimijoita, joiden palvelut noudattavat kaikkia Suomessa asetettuja säännöksiä ja lakeja.
Lue lisää
Innokkaille matkailijoille on nykyään useita erilaisia majoitusvaihtoehtoja perinteisen hotellimajoituksen ohella. Uusin näistä on monenlaisia tunteita herättävä Airbnb-majoitus eli mahdollisuus vuokrata asunto, huone tai mökki yksityishenkilöltä lyhytaikaista majoitusta varten.
Lue lisää
Suomalaiset matkustavat mielellään ja moni asettaa matkustamisen arvoasteikollaan hyvin korkealle. Matkustamiseen ollaan valmiita sijoittamaan ja tinkimään sen kustannuksella muista menoista.
Lue lisää
Pikkujoulut vietetään virallisesti ensimmäisenä adventtina, joka ajoittuu yleensä marras-joulukuun vaihteeseen. Tämä tarkoittaa sitä, että viimeistään marraskuun puolen välin tienoilla kaupat täyttyvät paljettimekoista ja pikkumustista.
Lue lisää