vippi_blogi.jpg

Blogikirjoitukset

Syyslomaa vietetään Suomen kouluissa lokakuun lopussa. Tänä vuonna lomat ajoittuvat viikoille 42 – 43. Paikkakunnasta riippuen loma on joko kokonaisen viikon mittainen tai pidennetty viikonloppu.
Lue lisää
Rahasta puhuminen lapselle ei ole helppo tehtävä vanhemmalle, mutta se on kannattava tehtävä. Jo alakouluikäisen on hyvä tietää, että rahaa on rajallinen määrä ja että sitä on käytettävä järkevästi.
Lue lisää
Rahankäyttö ja sen hallitseminen järkevässä tasapainossa on yksi aikuisuuden suurimmista haasteista. Kaikki, mikä tulee, ei voi mennä viheltäen, sillä pakollisiin menoihin ja yllätyksiin on varauduttava.
Lue lisää
Rahan säästäminen on todennäköisesti yksi haastavimmista tavoitteista, joita ihminen voi itselleen asettaa. Peruspalkansaaja tuppaa usein säätämään menonsa tulojen mukaan, joten säästöön ei helposti jää lanttiakaan.
Lue lisää
Eurooppa on täynnä upeita ja edullisia matkakohteita, joista tähän listasimme kaikkiaan 10 reissun arvoista paikkaa: 5 kaupunkikohdetta ja 5 rantalomakohdetta. Mukana on myös pari jokeria, joista et välttämättä ole vielä kuullut.
Lue lisää
Onko kaikki kesälomahaaveet jo toteutettu? Tai saatko perheeltä nyrpeitä ynähdyksiä ehdotuksillesi? Laita seikkailuhattu päähän ja tee tänä kesänä seikkauluhattu päähän ja suunnittele kesälomaksi jotain aivan uutta!
Lue lisää
Käsiraha vaadita joihinkin suurempiin hankintoihin, kun koko kauppahintaa ei makseta kerralla vaan se pilkotaan esimerkiksi kuukausieriin. Käsiraha voi toimia osoituksena ostajan maksukyvystä ja kaupankohteen luovuttamisen ehto.
Lue lisää
Ajokortti on monelle välttämätön arjessa. Unelmien työ- tai opiskelupaikka voi olla matkan päässä kotoa ja helpommin matka taittuu omalla autolla. Ja auton ajamiseen tarvitaan itse menopelin lisäksi ajokortti.
Lue lisää