vippi_blogi.jpg

Blogikirjoitukset

Pikkujoulut vietetään virallisesti ensimmäisenä adventtina, joka ajoittuu yleensä marras-joulukuun vaihteeseen. Tämä tarkoittaa sitä, että viimeistään marraskuun puolen välin tienoilla kaupat täyttyvät paljettimekoista ja pikkumustista.
Lue lisää
Mikä ihmeen Cyber Monday? Niin sanottu Cyber maanantai on suomalaisille vielä lähes tuntematon ostosjuhla, mutta sekin tekee tuloaan markkinoille innokkaiden shoppailijoiden iloksi.
Lue lisää
Talvirenkaat on vaihdettava joka vuosi, mutta silti renkaiden vaihtaminen yllättää autoilijat yhä uudestaan ja aina on tarkistettava erikseen, milloin talvirengaspakko alkaakaan.
Lue lisää
Voiko joulun tunnelma saavuttaa, jos ulkona ei kimaltelekaan nietos vaan sinisenä hohtava meri ja valkea hietikko?
Lue lisää
Haluaisitko itse sanella työaikasi, saada vapautuksen kellokorttikoneesta ja tehdä töitä kotoa käsin? Näillä vinkeillä voit ansaita elantosi omalla kotisohvalla työskennellen.
Lue lisää
Auton vuokraaminen piristää pitkää lököttelylomaa rannalla ja antaa mahdollisuuden nähdä useampi upea kohde kerralla. Vuokra-auto voi myös olla ainoa väline matkalla kohteisiin, jonne turistivirrat eivät ole vielä raivanneet sujuvia julkisten kulkuneuvojen reittejä.
Lue lisää
1.9.2019 voimaan astui uusi lainojen korkoja ja kuluja säätelevä laki. Lakimuutos myllersi rahoitusalaa ja siitä uutisoitiin paljon, mutta mikä varsinaisesti muuttui? Mistä lainaa vielä saa?
Lue lisää
Syyslomaa vietetään Suomen kouluissa lokakuun lopussa. Tänä vuonna lomat ajoittuvat viikoille 42 – 43. Paikkakunnasta riippuen loma on joko kokonaisen viikon mittainen tai pidennetty viikonloppu.
Lue lisää