joustoluotto.jpg

Vippi.fi joustoluotto 100 - 2000€

Vippi.fi joustoluotto on 2000 € suuruinen luottoraja, joka on vapaasti käytettävissäsi 24/7. Hakiessasi joustoluottoa saat lainapäätöksen, joka koskee koko luottorajan määrää, mutta sinun ei tarvitse nostaa sitä kokonaan tilillesi heti. Ensinoston voit tehdä 100 - 2000€ väliltä.

Hae joustoluottoa näin

1. Valitse ensimmäinen nostosumma

Joustoluotto on laina, jota nostat pienissä erissä tilillesi. Valitse ensinoston summa 100 - 2000€ väliltä.

2. Täytä luottohakemus

Täytä henkilö- ja tulotietosi huolellisesti. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin!

3. Hyväksy lainatarjous

Hyväksymällä lainatarjouksen saat halutessasi rahat tilille jo 5 minuutissa klo 7 - 23 välisenä aikana.

joustoluotto.jpg
Hae edullinen Vippi.fi joustoluotto 100 - 2000€
Hae lainaa
edullinen_joustoluotto.jpg

Vippi on edullinen joustoluotto suomalaisille

Vipin joustolaina on käytössäsi yhdellä yksinkertaisella lainahakemuksella. Säästyt dokumenttien ja tositteiden lähettelyltä, sillä vakuudeton luotto voidaan myöntää sinulle lainahakemuksen perusteella. Vakuuksia ja takuita ei tarvita.

Aloita hakemus valitsemalla nostosumma, voit valita minkä tahansa summan 100 € ja 2000 € väliltä. Myöhemmin, kun Vippi-käyttöluotto on sinulle jo myönnetty, voit valita nostosi sentilleen juuri sen suuruisina kuin tarvitset. Kun olet tyytyväinen valitsemaasi summaan, voit siirtyä täyttämään itse lainahakemusta.

Lainahakemuksessa kysymme sinulta muutaman kysymyksen liittyen maksukykyysi. Verkkopankkitunnukset tarvitset palveluun tunnistautumiseen. Täytettyäsi lainahakemuksen saat lainasi yhteenvedon ja voit vielä muuttaa ensimmäisen nostosi määrää halutessasi.

Vahvistettuasi sinulle tarjotun lainan, saat rahan tilillesi. Lain mukaan kello 7 - 23 välisenä aikana maksetaan joustoluotto heti tilille jos niin haluat. Jatkossa voit tehdä nostoja milloin vain!

Joustoluoton hinnasto

Saat aina henkilökohtaisen tarjouksen Vippi joustoluotosta. Pyrimme siihen, että jokaiselle asiakkaallemme tarjotaan edullisin joustoluotto, joka sopii juuri hänen maksukykyynsä sopiva käyttölaina. Joustoluotto vertailu on helppoa selkeän hinnastomme avulla, sillä siinä on esitettynä kaikki joustoluottoa koskevien kulujen viitteeliset hinnat.

Vain lainahakemuksen täyttämällä saat selville, millaisen tarjouksen joustoluottolaskuri voi tarjota juuri sinulle. Kaikilla lainasopimuksillamme on 14 vuorokauden peruutusoikeus, joten voit aina peruuttaa lainasi, mikäli toteat ettet tarvitsekaan sitä.

1. Korot ja kulut
Palvelu Hinta
Vuotuinen nimelliskorko 19,9 %
Todellinen vuosikorko 29,6 %
Lainanhoitokulu 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi (lasketaan myönnetyn luottorajan perusteella)
2. Lisäpalvelut
Palvelu Hinta
Maksuvapaa kuukausi 5 €
Lyhennysvapaa kuukausi 5 €
Kuukausierän puolittaminen 3 kk ajaksi 5 €
Eräpäivän muuttaminen 5 €
3. Muut palvelut
Palvelu Hinta
Ensimmäinen luotonsaajan pyynnöstä toimitettava korko- ja saldotodistus 0,00 €
Seuraavat luotonsaajan pyynnöstä toimitettavat korko- ja saldotodistukset min. 35,00 € tai 70,00 € / tunti / todistus
Luotonsaajan yhteystietojen hankkiminen 15,00 €
Selvitystyö asiakkaan pyynnöstä min. 35,00 € tai 70,00 € / tunti
Liikasuorituksen palauttaminen 10,00 €
Viitteettömän maksusuorituksen selvittäminen 10,00 €
Maksuhuomautus 5,00 €
joustolaina.jpg

Vippi on nyt helppo joustoluotto

Joustoluotto toimii käytännössä samalla tavoin kuin vanhat pikavipit. Mutta sen sijaan että nostaisit pieniä vippejä sieltä täältä nostat lainasummat omalta Vippi-joustoluotoltasi. Voit hakea esimerkiksi lainaa 2000 euroa, jolloin nostat koko käytössä olevan joustoluoton pankkitilillesi.

Kun käytössäsi on Vippi-limiittilaina, avaamme käyttöösi myös MySaldo-palvelun. MySaldossa hallinnoit kaikkia lainaasi koskevia asioita näppärästi ja parilla klikkauksella teet tarvittavat nostot. Palveluun kirjaudut verkkopankkitunnuksillasi tai henkilötunnuksella ja varmistuskoodilla, jonka lähetämme sinulle aina tekstiviestinä kirjautumisen yhteydessä.

Edullinen joustoluotto 100 - 2000€
Hae lainaa

Joustoluoton usein kysytyt kysymykset

Joustoluotto on rahoituskumppanina uusi tuote, joten sen toimintaperiaate on ehkä ensi kosketuksella vaikea hahmottaa. Netti on toki täynnä joustoluotto kokemuksia, mutta olemme koonneet tähän usein kysyttyjä kysymyksiä, joita asiakaspalvelullemme usein esitetään.

Miten joustoluotto eroaa kulutusluotosta?

Joustoluotto jatkuva luotto eli sitä ei ole tarkoitus nostaa kerralla tilille toisin kuin kulutusluotto. Kun haet joustoluottoa, sinulle myönnetään luottoraja, jolta voit nostaa rahaa omalle pankkitilillesi sitä mukaa kun tarvitset.

Kulutusluotto sitä vastoin on lainasumma, joka maksetaan tilillesi kerralla kokonaisuudessaan.

Voinko nostaa joustoluottoa puhelimella?

Voit. Kun sinulle on myönnetty Vippi-joustoluotto, voit nostaa rahaa tekstiviestillä. Tee nosto lähettämällä viesti VIPPI summa, esimerkiksi VIPPI 300, jos haluat nostaa 300 €. Lähetä viesti numeroon 16520.

Myös MySaldo-palvelu toimii sujuvasti mobiililaitteilla, voi siis nostaa joustoluottoa puhelimella MySaldossakin.

Voinko nostaa luottoa yöllä?

Voit, sillä Vippi-lainapalvelu palvelee sinua 24/7 joka päivä. Kun käytössäsi on joustoluotto, voit tehdä nostoja juuri silloin kuin tarvitset riippumatta kellonajasta ja nostot voit tehdä sekä tekstiviestillä että MySaldossa. Ensimmäinen nosto voidaan maksaa tilille klo 7 - 23 välisenä aikana.

Kuinka nopeasti nosto maksetaan tilille?

Nosto voidaan halutessasi maksaa jopa 5 minuutissa tilillesi eli käytännössä heti.

Mikä on joustoluoton korko?

Joustoluoton korko riippuu henkilökohtaisesta lainatarjouksesta, jonka saat täytettyäsi lainahakemuksen. Joustoluoton todellinen vuosikorko on 29,6 %.

Mikä on luoton takaisinmaksuaika?

Joustoluotolla ei ole kiinteää takaisinmaksuaikaa. Joustoluotolle palaa nostovaraa sitä mukaa, kun maksat lainasi lyhennyksiä. Voit joustavasti nostaa lainaa ja maksaa sitä takaisin uudelleen nostettavaksi.

Mitä ovat lisäpalvelut?

Joustoluoton lisäpalvelut ovat palveluita, joita voit tarpeen tullen ja halutessasi lunastaa käyttöösi MySaldossa. Käytettävissäsi olevat lisäpalvelut löytyvät MySaldon Lisäpalvelut-valikosta, mikäli voimme tarjota niitä käyttöösi. Palveluina tarjoamme esimerkiksi maksuvapaan ja lyhennysvapaan kuukauden. Lisäpalveluista veloitetaan 5 euron palvelukulu.

Hae joustoa arkeen 100 - 2000€ lainasummilla
Hae nyt