lainaa_ilman_vakuuksia.jpg
Suosituin laina

Vippi lainaa ilman vakuuksia 10 000€ asti

Vippi lainaa ilman vakuuksia jopa 10 000 € asti. Kaikki lainat voit halutessasi saada tilille 5 minuutissa, kun täytät lainahakemuksen klo 7 - 23 välisenä aikana. Hae lainaa pienellä korolla verkkohakemuksella, jonka täyttäminen vie vain noin 3 minuuttia. Tämän jälkeen saat henkilökohtaisen lainatarjouksen ja rahat tilille heti!

Hae lainaa näin

1. Valitse lainatuote

Valitse kulutusluotto, jonka saat kerralla tilillesi tai aina käyttössäsi oleva joustoluotto.

2. Valitse lainasumma

Hae lainaa oman tarpeesi mukaan 100 - 10 000€.

3. Täytä lainahakemus ja hyväksy lainatarjous

Täytä 3 minuuttia kestävä lainahakemus, jonka päätteeksi saat lainapäätöksen ja lainatarjouksen. Rahat saat tilille jopa alle 5 minuutissa.

Hae kulutusluottoa 1000 - 10 000€
Hae nyt

Nopeat ja edulliset lainat jo vuodesta 2006

Olemme tarjonneet suomalaisille edulliset ja nopeat lainat jo vuodesta 2006 asti. Kun mietit mistä saat lainaa pienellä korolla luotettavasti, voit aina kääntyä 100% suomalaisen Vipin puoleen. Kun haet lainaa ilman vakuuksia, niin saat luottoa nopeasti - ilman ylimääräistä tositteiden lähettämistä tai pitkiä lainahakemusprosesseja.

Kulutusluoton lainalaskuri laskee luoton kokonaiskustannukset puolestasi, joten näet lainan suuntaa antavan hinnan jo ennen lainahakemuksen täyttämistä. Voit hakea esimerkiksi lainaa 1000 euroa , jolle saat maksuaikaa jopa 52 kuukautta.

Lainoja on monenlaisia, mutta Vipiltä löydät aina edulliset vakuudettomat lainat vuoden jokaisena päivänä. Hae lainaa auton korjaamiseen, lääkärireissuun tai vaikkapa unelmien lomamatkaan. Valitse Vipin luotto ja unelmasi voivat toteutua jo tänään!

laina.jpg

Mikä laina sopii minulle?

Valitse laina sen mukaan, mikä on tämänhetkinen tarpeesi. Kulutusluotto sopii suurempiin kertahankintoihin, sillä voit hakea luottoa 1000 - 10 000€ summille. Voit hakea esimerkiksi lainaa 2000 euroa helpolla nettihakemuksella.

Kulutusluotolle saat maksuaikaa jopa 41 kuukautta. Luotot maksat takaisin joustavalla maksuaikataululla ja tarjoamme lainatuotteille myös erilaisia lisäpalveluita, kuten maksuvapaan kuukauden.

Mikäli tarvitset rahaa pienempiin hankintoihin, mutta säännöllisesti, niin joustoluotto sopii paremmin sinulle. Tällöin voit nostaa luottoa tilille yksi pieni laina kerrallaan - oman käyttötarpeen ja elämäntilanteen mukaan.

Joustoluotolla voit hakea lainaa 500 euroa pienempiin hankintoihin ja joustoluotolta voit aina nostaa lisää lainaa tilillesi. Lainat saat tilille ilman vakuuksia ja Vipiltä löydät aina edulliset vakuudettomat luotot.

Voit halutessasi saada lainaa heti tilille, kun haet lainaa klo 7 - 23 välisenä aikana.

Aloita unelmien toteuttaminen tänään
Hae lainaa

Lainahakemuksen täyttäminen - Muista nämä asiat

Me haluamme, että lainan hakeminen on mahdollisimman yksinkertaista ja vaivatonta. Lainahakemus netissä onkin nopein ja helpoin tapa hakea lainaa ja Vipin verkkohakemuksen täyttäminen vie sinulta aikaa vain noin 5 minuuttia.

Lainahakemusta täyttäessä on hyvä muistaa nämä asiat:

  1. Tarkista, että lainahakemuksessa on oikeat henkilö- ja tulotiedot. Nämä vaikuttavat lainapäätökseen
  2. Saat aina henkilökohtaisen lainatarjouksen, joten lainan korko voi vaihdella hakemuskohtaisesti
  3. Hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen saat halutessasi rahat heti tilille klo 7 – 23 välisenä aikana.

Usein kysytyt kysymykset lainatuotteista

Alle olemme listanneet yleisimpiä lainatuotteita koskevia kysymyksiä. Lisäkysymysten ilmaantuessa voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse: asiakaspalvelu@vippi.fi tai puhelimitse: 010 219 5500 (pvm 0,08 € + 0,06 € / min & mpm 0,08 € + 0,17 € / min).

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voi hakea, mikäli olet oikeustoimikelpoinen, täysi-ikäinen suomalainen. Sinulla tulee myös olla suomalainen pankkitili. Muita vaatimuksia lainahakemukselle ei ole.

Mikä on lainan takaisinmaksuaika?

Lainan takaisinmaksuaika riippuu valitsemastasi lainatuotteesta sekä lainan määrästä. Esimerkiksi 5000€ kulutusluotolle voit valita takaisinmaksuajan 17 - 30 kuukauden väliltä. Hae lainaa aina sen verran, minkä pystyt maksamaan ennaltasovitun maksuaikataulun mukaisesti.

Onko lainahakemus sitova?

Lainahakemus ei ole sitova. Voit täyttää lainahakemuksen, tarkistaa saamasi lainatarjouksen ja tehdä päätöksen otatko lainan vai et. Lainatuotteellamme on myös lakisääteinen 14 vuorokauden palautusoikeus.

Miksi lainahakemus hylättiin?

Lainahakemus voidaan hylätä muutamista eri syistä. Mikäli sinulla on voimassa oleva maksuhäiriömerkintä tai koemme, että taloudellinen tilanteesi on epävakaa, niin lainahakemus hylätään. Vippi.fi lainapalvelu toimii vastuullisen luotoannon periaatteiden mukaisesti, joten lainahakemus voidaan hylätä mikäli tulosi eivät ole riittävät kuukausierien maksamiseen.

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Voit saada lainaa netistä 10 000 € asti. Pienin nostettavissa oleva lainasumma on 100€, jonka voit nostaa joustoluotolta. Myönnettävän lainasumman näet lainatarjouksesta, jonka saat lainahakemuksen täyttämällä.

Milloin voin hakea luottoa?

Voit hakea luottoa 24 tuntia vuorokaudessa. Ensimmäinen nosto maksetaan tilille 7 - 23 välisenä aikana, lainsäädännön mukaisesti. Ensimmäisen noston jälkeen voit tehdä nostoja joustoluotolta milloin tahansa - oman luottorajasi puitteissa.

Tarvitsenko lainalle vakuuksia tai takaajia?

Vippi myöntää lainaa ilman vakuuksia ja takaajia. Tämä tarkoittaa sitä, että saat aina nopean ja henkilökohtaisen lainapäätöksen, kun tarvitset luottoa pankkitilillesi. Pääsääntöisesti et tarvitse myöskään liitteitä lainahakemusta täyttäessäsi, joten vältät pankkimaailmasta tutun paperiden pyörittelyn, kun haet lainaa Vippi.fi -lainapalvelusta.

Täytä lainahakemus ja voit saada rahat tilille 5 minuutissa!
Hae nyt