Hae lainaa

Summa

2 000 €

Kuukausierä Laina-aika: 65 kuukautta

Hae lainaa

Joustoluotto on vakuudeton jop 2 000 euron jatkuva luotto. Luoton korko 19% koostuu marginaalista 15% sekä korkolain 12 §:n mukaisesta viitekorosta. Viitekorko tarkistetaan luottosopimuksen ehtojen mukaisesti korontarkistuspäivinä. Kokonaiskorko on aina vähintään 0%, vaikka viitekorko olisi negatiivinen. Luoton todellinen vuosikorko (APR) on 28,5%. Lainanhoitokulu 0,01 % päivässä luottorajan mukaan laskettuna ja luoton takaisinmaksuaika 3–30 kuukautta riippuen käytetyn luoton määrästä. Luotonavausmaksu 0 euroa. Lainan voi nostaa aina uudelleen luottorajan puitteissa.

Esimerkki luoton takaisinmaksusta: Todellinen vuosikorko (APR) 1 500 euron luotolle 28,5%. Laskelmassa huomioitu korko 19 %, lainanhoitokulu 4,56 euroa kuukaudessa. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 1 713,48 euroa, kun maksueriä 12 ja maksuerä 142,79 euroa kuukaudessa.

Luottotilillä helpotusta arjen rahoitukseen
Ei kiinteää maksuaikaa
Ei nostoja ei kuluja

Vippi.fi on joustava luottotili 300 - 2000€

Aina edullinen Vippi

Saat henkilökohtaisen hinnoittelun.

Avoinna 24/7

Hae Vippi heti tilille - palvelumme on avoinna joka päivä 24 h/vrk.

Nopea Vippi

Saat rahat tilillesi jopa 15 minuutissa.

Luotettava

14 vuorokauden peruutusoikeus.

Luottoraja jopa 2000 €

  • Nopea online hakemus
  • Nopeat lisänostot MySaldosta 24/7
  • Ei kiinteää maksuaikaa
  • Ensinosto 300 - 2 000€

Hae Vipit näin:

Valitse lainatuote

Valitse tarpeisiisi sopiva lainatuote. Joustoluotto on laina, jota nostat pienissä erissä tilillesi. Kulutusluotto maksetaan tilillesi kerralla kokonaan.

Täytä hakemus

Lainahakemuksen täyttämiseen kuluu vain muutama hetki. Henkilökohtaisen ja aina edullisen lainatarjouksen saat heti lainahakemuksen täytettyäsi.

5 minuuttia
Rahat tilille

Ensimmäinen nosto joustoluotolta ja kulutusluotto voidaan halutessasi maksaa heti tilillesi.

Nosta lisälainaa tarvittaessa

Kun sinulla on Vipin joustoluottotili, voit tehdä lisänostoja MySaldossa.

Mikä on luottotili?

Luottotili toimii käytännössä kuin luottokortti. Mutta sen sijaan että kannat luottokorttia lompakossasi, voit puhelimellasi siirtää rahaa luottotililtäsi käyttötilillesi, josta saat rahat käyttöön normaalilla maksukortillasi.

Luottotilin etuja luottokorttiin verrattuna on, että saat sen nopeammin käyttöösi. Kun täytät Vipin Joustoluoton sähköisen hakemuksen, voit saada luottorajan käyttöösi jo saman päivän aikana. Lisänostoja voit tehdä kirjautumalla MySaldoon vuorokauden ympäri ja rahat siirtyvät suoraan tilillesi.

Takaisinmaksu hoituu joustavasti edullisissa kuukausierissä, jonka jälkeen raha lisätään uudelleen luottorajaasi.

Voit myös lukea asiakkaidemme kokemuksia Vippi.fi -palvelusta, sillä keräämme säännöllisesti asiakkaiden kokemuksia lainapalvelustamme.

Yleisimmät kysymykset luottotilistä

Kokosimme yleisimmät kysymykset luottotiliä koskien. Jos et löydä miettimääsi kysymystä, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme, joka auttaa sinua mielellään.

Yleiset kysymykset