pikalaina.jpeg

Vippi.fi pikalaina heti tilille

Vippi.fi on 100 – 2000 € vakuudeton pikalaina, jonka voit siirtää omalta joustoluotoltasi pankkitilillesi. Tai se voi olla 1000 - 10 000 € kerralla tilillesi maksettava pikalaina. Voit itse valita sinun tarpeisiisi sopivan lainatuotteen ja lainasumman.

Vippi on mukana nopeissakin liikkeissä, sillä pikaluotto on tililläsi keskimäärin 5 minuutissa, kun valiset lainanhaun yhteydessä pikanoston. Ja jos valitset joustoluoton, on pikaluotto on aina mukanasi, sillä voit tehdä kaikki nostosi näppärästi kännykällä! Saat siis pikalainan heti tilille, juuri silloin kun sitä itse tarvitset.

Kun olet hakenut oman Vippi-luottosi, voit nostaa pikavipit tekstiviestin lisäksi MySaldossa, joka avataan käyttöösi heti lainapäätöksen saatuasi. MySaldossa hoidat kaikki laina-asiasi myös kulutusluoton osalta missä ja milloin vain, sillä se toimii sujuvasti kaikilla pääte- ja mobiililaitteilla.

Vippi.fi on suomalainen lainanmyöntäjä, joka on toiminut arjen ja juhlan luotettavana apurina jo vuodesta 2006. Päätuotteemme ovat vakuudettomat lainat joustavilla maksuajoilla.

Rahoitusmarkkinoiden muutosten myötä Vippi on kypsynyt pikavipistä joustavammaksi luotoksi, jonka käyttäminen on entistä paremmin asiakkaan omassa hallinnassa.

Voit nyt itse määritellä tarvitsemasi lainasummat ja lainan nostamisen ajankohdan ja maksuaikataulun.

Hae pikalainaa näin

1. Valitse tarvitsemasi pikalaina

Valitse Vippi.fi kulutusluotto, jos haluat kerralla koko pikalainan tilille. Valitse joustoluotto, jos haluat tehdä pieniä rahanostoja silloin tällöin.

2. Täytä hakemus ja hyväksy tarjous

Tunnistaudu palveluumme verkkopankkitunnuksillasi ja täytä hakemus. Saat hetkessä lainatarjouksen pikalainasta, jonka voimme myöntää sinulle.

3. Saat pikalainan hetkessä tilille

Voit valita pikanoston, jolloin laina on 5 minuutissa tililläsi riippumatta valitsemastasi lainatuotteesta ja summasta. Ajasta laina tarvittaessa, jolloin se maksetaan 6 h tai 48 h tunnin kuluttua.

Miten haen lainaa?

Pikalainaa haet yksinkertaisella verkkohakemuksella. Lainahakemuksessa sinulta kysytään muutamia tietoja koskien taloudellista tilannettasi, työtilannettasi ja perhettäsi. Hakemuksen tarkoitus on kartoittaa yleistä maksukykyäsi, jotta voimme antaa sinulle sinun maksukykyäsi vastaavan lainatarjouksen.

Kuulostaa monimutkaiselta, mutta tosiasiassa lainahakemuksen täyttämiseen kuluu vain muutama minuutti eikä sinun tarvitse varautua palkka- tai tulotositteiden lähettelyyn. Tarvitset vain verkkopankkitunnuksesi. Lainatarjouksen ja lainapäätöksen saat heti hakemuksen täytettyäsi ja laina on käytettävissäsi samantien.

Koska palvelumme toimii verkossa, voit täyttää lainahakemuksen myös virka-aikojen ulkopuolella. Vippi palvelee sinua ympäri vuorokauden ja vuoden ympäri. Näin sinulla on aina mahdollisuus nostaa pikavippi heti tilille 24 h vuorokaudessa omalta Vippi-luotoltasi. Joustoluotolta pienet pikalainat voit siirtää tilille pikanostona eli keskimäärin 5 minuutin kuluessa. Tai voit suunnitella pitkäjänteisesti ja tehdä täsmäajoituksen tilisiirrolle. Näin saat rahat tilille 6 h tai 48 h tunnin kuluttua.

Sama pätee myös ensimmäiseen nostoosi, jonka teet heti lainahakemuksen ensimmäisenä toimenpiteenä. Lainahakemuksen nimittäin aloitat valitsemalla sopivan summan ja lainatuotteen. Valitsemasi lainan ja lainasumman saat tilillesi lainahakemuksen päätteeksi, kun saat myönteisen lainapäätöksen. Hakemuksen viime klikkauksissa voit vielä muuttaa summaa halutessasi ja valita pikanoston tai ajastetun noston. Jos valitset pikanoston, saat rahat lähes samantien.

Miten uudet pikalainat toimivat?

Ennen pikalainoja koskevia lakiuudistuksia pikaluotot sai tilille hyvinkin heppoisin lainanmyöntöperustein. Pelkällä lyhyellä tekstiviestillä saattoi saada pikalainaa tilille mihin kellonaikaan tahansa ilman, että lainanmyöntäjä olisi tehnyt tarpeellisia tarkistuksia asiakkaan maksukyvystä, tuloista tai taloudellisesta tilanteesta. Lakiuudistukset hillitsivät lainan villiä kauppaa ja karsi samalla markkinoilta yrityksiä jättäen jäljelle ne, jotka haluavat toimia asiakasystävällisesti kehittäen lainatuotteita asiakkaan näkökulmasta entistä paremmiksi.

Tilalle tuli uusi pikalaina, joka on edeltäjäänsä edullisempi ja joustavampi. Millainen uusi pikalaina sitten on? Yleisimmin sitä kutsutaan nimellä joustoluotto. Käytännössä se on lähes sama asia kuin luottokortti, eli sinulla on olemassa tietty luottoraja, esimerkiksi 2000 €, jolta voit nostaa rahaa jos tarvitset. Sen käyttämiseen et tarvitse erillistä luottokorttia, vaan voit nostaa sitä suoraan omalle pankkitilillesi.

Tässä kohtaa uudet pikaluotot muistuttavat enemmän vanhaa pikalainaa. Uudet nostot onnistuvat yleensä lyhyellä tekstiviestillä tai lainapalvelun ylläpitämän online-palvelun kautta. Mutta sen sijaan että hakisit aina uudelleen uutta lainaa, voit nostaa rahaa vain oman luottorajasi puitteissa.

Kaikki pikalainasi laskutetaan yhdellä laskulla ja voit saada lainoillesi pitkän maksuajan ja kohtuulliset kuukausierät. Vanhat pikalainat laskutettiin yleensä jo 14 – 30 päivän kuluttua lainan hakemisesta, mutta nyt ei ole enää ollenkaan harvinaista saada pikalaina 6kk maksuajalla.

Uusi pikalaina on myös nostettavissa yleensä vaikka 24/7 eli se on vapaasti käytettävissäsi riippumatta kellonajasta tai päivästä. Pikalainojen myöntämistä koskeva lainsäädäntö rajoitti perinteisten pikalainojen myöntämisen klo 7 – 23 väliselle ajalle, mutta koska nyt kyseessä on joustoluotto, se voidaan myöntää käyttöösi rajoittamattomasti.

Vippi.fi on joustava uudenlainan pikalaina, jonka voit saada käyttöösi heti lainahakemuksen täytettyäsi. Omalta Vippi.fi-tililuotoltasi voit nostaa rahaa missä ja millloin vain sekä tekstiviestillä että MySaldo-palvelussamme. Täytä hakemus ja saat henkilökohtaisen lainatarjouksen hetkessä.