pikavippi_tekstiviestilla.jpg

Pikavippi tekstiviestillä 24/7

Tekstiviestillä pikavippi heti tilille jopa 2000 € asti

Vippi joustoluottoasiakkaana voit akuutissa rahantarpeessa käyttää apuna joustoluottoasi. Joustoluotolta sinulla on mahdollisuus nostaa pikavippi tekstiviestillä heti tilillesi. Tekstiviestillä tekemäsi nosto siirtyy käyttöösi keskimäärin 5 minuutin kuluessa eli raha on helppo siirtää tilille vaikka kaupan kassajonossa. Siirrä pikavippi heti tilille naputtelemalla viesti VIPPI summa numeroon 16520. Esimerkiksi 300 € voit nostaa viestillä VIPPI 300.

Jos et ole vielä asiakkaamme, avaa ensin oma Vippi-joustoluotto. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin ja Vippi on käytettävissäsi samantien. Voit valita tarvitsemasi summan, jonka tarve on tuonut sinut palveluumme. Saat tarvittaessa rahan tilillesi heti ja samalla saat päätöksen 500 € tai 2000 € luottorajasta, jolta voit jatkossa nostaa kännykällä rahaa tilille missä ja milloin vain.

Vippi kännykällä

Päätä tarvitsemasi summa, esimerkiksi 400 €

Lähetä viesti VIPPI 400 numeroon 16520

Saat rahat tilille 5 minuutissa

Valitse Vippi

Tekstiviestillä lainaa 24/7

Joustava maksuaika

Henkilökohtainen hinnoittelu

Hae luottopäätös 100 - 2000€ joustoluotolle
Täytä lainahakemus

Pikavippi puhelimella ilman pankkitunnuksia

Lainahakemukseen tarvitset aina pankkitunnuksesi, mutta kun olet kerran saanut myöntävän lainapäätöksen, sinulla on mahdollisuus nostaa pikavippi tekstiviestillä ilman pankkitunnuksia. Vipin nostamiseen tarvitset vain puhelimesi, kun sinulla on voimassa oleva lainasopimus palveluumme. Tekstiviestivippi siirretään tilillesi minuuteissa siitä, kun olet lähettänyt viestin.

Numero 16520 kannattaa tallentaa puhelimeen jo siinä vaiheessa, kun olet täyttänyt lainahakemuksen ja tullut asiakkaaksemme. Rahaa voit nostaa yksinkertaisella ja lyhyellä viestillä eikä sinun tarvitse muistaa kuin palvelumme nimi. Summan voit valita itse oman tarpeesi mukaan. Itse viestiin sinun tarvitsee näpytellä vain palvelumme nimi eli VIPPI sekä tarvitsemasi summa esimerkiksi 300.

Koska lainapalvelumme on aina avoinna, toimii tekstivippi myös virka-aikojen ulkopuolella. Voit nostaa siis lainaa puhelimella missä ja milloin vain. Täysin automatisoitu palvelumme toimii aina yhtä nopeasti.

Pankkitunnuksia tarvitset lainahakemuksen lisäksi vain silloin kun haluat kirjautua MySaldo-palveluumme tarkistamaan nostettavissa olevan lainan määrän tai hoitamaan laina-asioitasi. MySaldoon kirjautumalla voit tarkistaa lainasi nostovaran, maksaa laskuja, aktivoida lisäpalveluita tai tehdä ajastettuja nostoja.

Tekstivippi on nyt tililuotto

Perinteinen tekstivippi on nyt entistä edullisempi ja joustavampi tililuotto. Kun tekstiviesti vippi on nostettavissa vain tiettyinä vuorokauden aikoina, tililuotto sitä vastoin on vapaasti käytettävissäsi missä ja milloin vain. Lainaa voit nostaa sinulle sopivalla tavalla ja sinulle sopivaan aikaan. Tililuoton voi sanoa toimivan samaan tapaan kuin luottokortti, sinulle on myönnetty tietty määrä luottoa, jota nostat pankkitilillesi ja käytät sitä mukaan kun tarvitset arkeesi hiukan tukea tai juhlaan pientä ekstraa.

Kun haet tililuottoa, sinulla on 14 päivän peruutusoikeus koskien lainasopimusta, jos satutkin tulemaan katumapäälle, etkä haluakaan luottoa käyttöösi. Vippi tosin on edullinen kumppani, sillä jos et käytä sitä etkä nosta lainaa, ei se aiheuta sinulle kulujakaan. Kiinteitä kuukausi- tai vuosimaksuja tai tilihoitomaksuja ei veloiteta, mikäli lainasi saldo on 0 €.

Tililuotto on tekstivippiä järkevämpi valinta, sillä sen sijaan että hakisit useita pikavippejä useista eri rahalaitoksista, voit nostaa sms-vippisi aina samalta palveluntuottajalta. Saat vain yhden laskun, jolla maksat kaikkia nostamiasi vippejä kuukausierissä tai vaikka kaikki nostot kerralla. Vipin tililuoton maksutavasta voit itse päättää.

pikavippi puhelimella.jpg

Onko mahdollista saada pikavippi puhelinlaskuun?

Joitakin palveluita voi kätevästi ostaa puhelimella, siten että palvelun tai tuotteen hinta lisätään suoraan puhelinlaskuusi. Näin voit tietysti näppärästi siirtää maksun ajankohtaa jopa kuukaudella, jos hankinnan tekohetkellä sinulla ei satu olemaan tarpeeksi käteistä matkassa tai katetta pankkitilillä. Puhelinlaskun määrä toki pompsahtaa ja saatat yllättyä laskun tullessa sen summasta. Rahoitusalalla tämä ei kuitenkaan täytä hyvän luotonmyöntötavan kriteerejä.

Pikavippiä puhelinlaskuun ei kuitenkaan voi sisällyttää, sillä rahoitusalalla jokaisen luotonmyöntäjän on noudatettava edellä mainittua vastuullista ja hyvää luontonantotapaa. Kun lainanmyöntäjä toimii luotettavasti ja asetuksia noudattaen, löydät yrityksen Aluehallintoviraston rekisteristä. Aluehallintovirasto valvoo, että rahoitusalanyritykset tarjoavat kuluttajille luotettavia ja asianmukaisia palveluja. Vippi.fi noudattaa aina kaikessa toiminnassa sekä lakia että hyvää luotonmyöntötapaa.

Vaikka et saa vippiä puhelinlaskuun, voimme tarjota sinulle kuitenkin edullista lainapalvelua, jolle saat joustavan maksuajan. Vippi on joustava takaisinmaksun kanssa, sillä voit jakaa lainasi maksun pienille ja helposti hallittaville kuukausierille ja saada lainallesi pitkän maksuajan.

Kännykällä rahaa tilille 24/7

Vippi.fi rahoittaa vaivattomasti ja nopeasti kaikki arkiset tarpeesi. Akuuttiin tarpeeseen voit nostaa kännykällä rahaa tilille 24 h vuorokaudessa. Aina ei netti ole käden ulottuvilla ja silloin on hyvä, että voit turvautua perinteisempiin viestintävälineisiin. Tekstiviestillä tehty nosto tulee perille, vaikka netti pätkisi tai olet katvealuella.

Kännykällä voit naputella rahaa tilille vaikka samalla kun varaat unelmiesi matkaa lämpöön. Tai kun seisot kaupan jonossa ja haluat varmistaa että tililläsi on tarpeeksi katetta. Tekstiviestillä raha on tililläsi noin 5 minuutissa. Noston voit tehdä mihin kellonaikaan tahansa, palvelumme toimii ympäri vuorokauden yhtä nopeasti ja luotettavasti.

Haluamme tarjota kaikille asiakkaillemme tasapuolisesti yhtä nopeaa ja joustavaa lainapalvelua, minkä tekstivippi mahdollistaa. Saadaksesi kännykällä rahaa tilillesi, et tarvitse uusimman teknologian puhelinta, vaan tekstiviestin näpyttely onnistuu lähes kaikilla matkapuhelimilla.

Vippi.fi tarjoaa edullista lainaa 100 - 10 000€ lainasummille