Hae lainaa

Summa

€0

Kuukausierä Laina-aika: 0 kuukautta

Ladataan

Takuuvuokralainaa 2000 €

Lainapäätös heti
Laina heti käyttöösi

Vipin takuuvuokralaina 2000€ asti

Vipin takuuvuokralaina on lainatuote, jolla voit hakea lainaa 2000 euroon asti. Takuuvuokralaina on käytännössä Vipin joustoluottotuote, josta voit nostaa rahaa oman tarpeesi mukaan 100 - 2000€ summilla. Ensimmäinen nostosi tulee olla vähintään 300 €.

Mikäli tarvitset isompaa lainaa 2000 - 10 000€ lainasummille - tutustu edulliseen kulutusluottoomme.

Hae takuuvuokralaina näin

Valitse nostosumma joustoluotolta

Valitse ensinoston summa 300 - 2000€ väliltä. Voit tehdä aina halutessasi lisänostoja joustoluotolta.

Täytä lainahakemus huolellisesti

Täytä henkilö- ja tulotietosi lainahakemukseen. Saat lainapäätöksen heti!

5 minuuttia
Saat lainatarjouksen

Hyväksymällä lainatarjouksen saat rahat tilille halutessasi jo 5 minuutissa klo 7 - 23 välisenä aikana.

Rahoita vuokravakuus ja sisustushaaveet edullisesti

Tilanne on monille varmasti tuttu. Kohdalle sattuu se unelmien vuokra-asunto, mutta vuokranantaja vaatii kahden, jopa kolmen kuukauden takuuvuokraa ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista.

Mistä vuokravakuus löytyy niin nopealla aikataululla, ettei unelma-asunto karkaa käsistä? Vuokravakuuden rahoitus on helpointa 100% suomalaisella Vippi.fi -lainapalvelulla.

Vuokravakuuslaina toimii siten, että täytät lainahakemuksen helposti verkossa, jonka jälkeen saat henkilökohtaisen lainatarjouksen. Hyväksymällä lainatarjouksen saat vuokravakuusrahat tilillesi tarvittaessa jo 5 minuutin sisällä.

Mikäli tarvitset vuokravakuuden lisäksi rahoitusta sisustushaaveiden toteuttamiseen, niin Vipin lainatuotteet sopivat tähänkin tarpeeseen erinomaisesti. Tarvitset sitten uuden sohvan, parvekekalusteet tai vaikkapa kotiteatterin, niin Vippi on tukenasi kaikissa hankinnoissa. Lainaa voit hakea jopa 10 000€ asti.