Takuuvuokralainaa 2000 €

Lainapäätös heti
Laina heti käyttöösi

Lainat myöntää Saldo Bank

Hae lainaa

Summa

2 000 €

Kuukausierä Laina-aika: 65 kuukautta

Hae lainaa

Joustoluotto on vakuudeton jop 2 000 euron jatkuva luotto. Luoton korko 19% koostuu marginaalista 15% sekä korkolain 12 §:n mukaisesta viitekorosta. Viitekorko tarkistetaan luottosopimuksen ehtojen mukaisesti korontarkistuspäivinä. Kokonaiskorko on aina vähintään 0%, vaikka viitekorko olisi negatiivinen. Luoton todellinen vuosikorko (APR) on 28,5%. Lainanhoitokulu 0,01 % päivässä luottorajan mukaan laskettuna ja luoton takaisinmaksuaika 3–30 kuukautta riippuen käytetyn luoton määrästä. Luotonavausmaksu 0 euroa. Lainan voi nostaa aina uudelleen luottorajan puitteissa.

Esimerkki luoton takaisinmaksusta: Todellinen vuosikorko (APR) 1 500 euron luotolle 28,5%. Laskelmassa huomioitu korko 19 %, lainanhoitokulu 4,56 euroa kuukaudessa. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 1 713,48 euroa, kun maksueriä 12 ja maksuerä 142,79 euroa kuukaudessa.

Vipin takuuvuokralaina 2000€ asti

Vipin takuuvuokralaina on lainatuote, jolla voit hakea lainaa 2000 euroon asti. Takuuvuokralaina on käytännössä Vipin joustoluottotuote, josta voit nostaa rahaa oman tarpeesi mukaan 100 - 2000€ summilla. Ensimmäinen nostosi tulee olla vähintään 300 €.

Mikäli tarvitset isompaa lainaa 2000 - 10 000€ lainasummille - tutustu edulliseen kulutusluottoomme.

Hae takuuvuokralaina näin

Valitse nostosumma joustoluotolta

Valitse ensinoston summa 300 - 2000€ väliltä. Voit tehdä aina halutessasi lisänostoja joustoluotolta.

Täytä lainahakemus huolellisesti

Täytä henkilö- ja tulotietosi lainahakemukseen. Saat lainapäätöksen heti!

5 minuuttia
Saat lainatarjouksen

Hyväksymällä lainatarjouksen voit saada rahat heti tilille.

Rahoita vuokravakuus ja sisustushaaveet edullisesti

Tilanne on monille varmasti tuttu. Kohdalle sattuu se unelmien vuokra-asunto, mutta vuokranantaja vaatii kahden, jopa kolmen kuukauden takuuvuokraa ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista.

Mistä vuokravakuus löytyy niin nopealla aikataululla, ettei unelma-asunto karkaa käsistä? Vuokravakuuden rahoitus on helpointa 100% suomalaisella Vippi.fi -lainanvälityspalvelulla.

Vuokravakuuslaina toimii siten, että täytät lainahakemuksen helposti verkossa, jonka jälkeen saat henkilökohtaisen lainatarjouksen. Hyväksymällä lainatarjouksen saat vuokravakuusrahat tilillesi tarvittaessa jo 5 minuutin sisällä. Jos sinulle on myönnetty laina 23:00 - 07:00 välillä, ensinosto siirretään lain mukaisesti tilillesi kello 07:n jälkeen.

Mikäli tarvitset vuokravakuuden lisäksi rahoitusta sisustushaaveiden toteuttamiseen, niin Vipin lainatuotteet sopivat tähänkin tarpeeseen erinomaisesti. Tarvitset sitten uuden sohvan, parvekekalusteet tai vaikkapa kotiteatterin, niin Vippi on tukenasi kaikissa hankinnoissa. Lainaa voit hakea jopa 10 000€ asti.