tietoa_vippifi.jpg
Suosituin laina

Tietoa Vippi.fi-lainasta

Vippi.fi on sekä joustava ja jatkuva laina, jota voit nostaa oman tarpeesi mukaan että kerralla käyttöösi myönnettävä kulutusluotto.

Voit vertailla lainatuotteitamme ja päättää, kumpi lainoista sopii paremmin sinulle. Joustoluotto on kuin oma lainatilisi jonka avaamiseen tarvitset vain yhden nopean ja yksinkertaisen lainahakemuksen.

Tältä sivulta löydät tietoa yrityksestämme ja tuotteistamme, kun haluat tutustua palveluumme paremmin.

Tutustu MySaldoon

Kun sinulla on Vippi, käy kirjautumassa MySaldoon

MySaldon avulla voit hallinoida Vippiäsi itsenäisesti ja näppärästi. Sieltä löydät kaikki lainaasi koskevat keskeiset tiedot. Jos laskusi on kadoksissa tai haluat että suorituksesi kirjautuu mahdollisimman nopeasti, MySaldossa voit myös maksamaan erääntymässä olevan laskusi.

Kun sinulla on joustoluotto, näet MySaldossa näet luottovaran, kuinka paljon olet nostanut ja kuinka paljon voit vielä nostaa Vippiä.

Voit tarkistaa lainaehdot ja muut tietosi MySaldossa

Lainaehdot kannattaa aina lukea jo lainan hakemisen yhteydessä, mutta MySaldossa voit aina tarkistaa oman sopimuksesi ehdot. Yhteystietojen päivittäminen käy näppärästi, kun korjaat muuttuneet tietosi suoraan omiin tietoihisi.

Kun sinulla on joustoluotto, MySaldosta löydät myös sinulle tarjotut lisäpalvelut. Lisäpalveluiden käyttämiseen liittyvät ehdot voit tarkistaa lainaehdoistasi

Joustoluoton lisäpalvelut

Lisäpalvelut. Tarjoamme asiakkaillemme lisäpalveluita, joiden tarkoituksena on tehdä joustoluotosta joustava ja muokattavissa oleva palvelu. MySaldossa voit tarkistaa, mitä lisäpalveluita voimme sinulle kulloinkin tarjota. Tarvitsemasi lisäpalvelun voit aktivoida MySaldossa.

Eräpäivän siirtäminen. Laskusi erääntyy aina sen mukaan, milloin olet lainaa hakenut. Mikäli tämä eräpäivä ei sovi sinulle, voit siirtää laskutuksesi eräpäivää lisäpalveluiden kautta. Yhdellä siirrolla siirrät kaikkien kaikkien sinulle jatkossa lähetettävien laskujen eräpäivää. Palvelusta veloitetaan 10 € kulu.

Laskutustavan muuttaminen. Jos olet valinnut Vippiä hakiessasi laskutustavaksi paperilaskun, mutta tuletkin katumapäälle, voit muuttaa laskutustapaa lisäpalveluiden kautta. Tai toisinpäin, haluatkin vaihtaa paperilaskun sähköpostilaskuksi, se onnistuu samaa reittiä. Muutoksesta veloitetaan 5 € kulu.

Lyhennysvapaa kuukausi. Kun sinulla on hiukan tiukka kuukausi, voit valita lisäpalveluista lyhennysvapaan kuukauden, jolloin maksat kuukausierästäsi vain koronosuuden. Lyhennysvapaasta kuukaudesta syntyy 10 € kulu.

Kuukausierän määräaikainen pienentäminen. Jos sinulla on edessä muutama haastavampi kuukausi, voit lisäpalveluiden kautta pienentää kuukausieräsi puoleen normaalista määrästä. Eli jos eräsi on 150 €, voit tällä lisäpalvelulla pienetää eräsi 75 euroon kolmen seuraavan kuukauden ajaksi. Tästä palvelusta syntyy 20 € kulu.

Maksuvapaa kuukausi. Nyt on syytä hengähtää? Voit löysätä yhden kuukauden budjettia valitsemalla maksuvapaan kuukauden lisäpalveluista. Tämän palvelun avulla vapaudut täysin yhden kuukauden osalta maksusta. Palvelusta syntyy 30 € kulu.

Kirjaudu MySaldoon sivun ylälaidan ”Kirjaudu” -painikkeesta nähdäksesi sinulle tarjotut lisäpalvelut.

Hyvä tietää

Miten Vippi.fi-tililuoton laskutus toimii? Mistä tiedän, minkä suuruinen seuraava joustoluoton maksuerä on? Nämä seikat unohtuvat helposti, joten päätimme kerätä tähän muutaman keskeisimmän lainoja koskevan seikan.

Laskutuksesta on hyvä tietää se, että laskusi eräpäivä määräytyy sen mukaan milloin olet hakenut lainaa. Myös koron laskeminen luotolle alkaa tuolloin. Ensimmäinen laskusi erääntyy 30 päivän kuluttua lainahakemuksen tekopäivästä. Ja seuraava lasku erääntyy taas 30 päivän kuluttua edellisen laskun eräpäivästä. Lasku lähetetään aina 14 päivää ennen eräpäivää ja samana päivänä se päivittyy myös MySaldoon.

Kuukausierä määräytyy joustoluoton ollessa kyseessä luottorajan sekä avoinna olevan Vipin perusteella. Jos sinulla on 2000 euron Vippi kuukausierät ovat 15 % avoimen Vipin kokonaismäärästä, mutta asettuvat yleensä välille 49 – 199 euroa. Jos sinulla on 500 euron luottoraja, on laskusi aina 79 €. Kulutusluotossa kuukausieräsi pysyy samana. Helppoa vai mitä?