Alennusmyynnit.png

Alennusmyynnit 2018 - 2019

On aika säästää ja on aika shoppailla! Listasimme vuoden parhaimmat alennusmyyntiajat, jolloin kannattaa olla hereillä ja valmiina taklaamaan parhaat tarjoukset.

Alennusmyyntikalenteri 2018 - 2019

flight_takeoff

Tammikuu

Joulun jälkeiset alennusmyynnit alkavat välipäivinä ja jatkuvat pitkälle loppiaisen yli. Vinkki: matkamessu 19.-21.1.2019

directions_boat

Helmikuu

Vähän hiljaisempi kuukausi, mutta veneilijä hyötyy venemessuista 8.-17.2.

euro_symbol

Maaliskuu

3+1 päivät Sokoksissa. Alennuksia ainakin merkkivaatteista, kosmetiikasta ja kodintuotteista. Päivittäin vaihtuvia tarjouksia.

local_mall

Huhtikuu

Hullut päivät Stockmannilla? Hullujen päivien alkamispäivä on lähes valtionsalaisuus, mutta yleensä se ajoittuu maalis-huhtikuulle.

fitness_center

Toukokuu

Kesäksi kuntoon! Eli tarjouksia kuntosaleilla ja urheiluvaatteista sekä -välineistä.

add_shopping_cart

Kesäkuu

Juhannuksen tienoilla alkavat jättimäiset alennusmyynnit varsinkin vaateliikkeissä.

beach_access

Heinäkuu

Kesän alennusmyynnit jatkuvat. Tarkkaile matkatarjouksia, jos mielit ulkomaille.

airplanemode_active

Elokuu

Hiihtolomalla matkalle tai jouluna reissuun? Nyt voit bongata hyvät tarjoukset matkoista.

directions_run

Syyskuu

Vielä ehdit löytää kesävaatteita alennusmyynneistä, samoin myymättä jääneitä matkoja.

shopping_cart

Lokakuu

Tarkoin varjellut kampanjat 3+1 päivää sekä Hullut päivät ajoittuvat yleensä lokakuuhun juuri ennen joulukauppaa.

tv

Marraskuu

Black Friday ja Cyber Monday. Myös vähemmän tunnettu Single’s Day. Jos olet ostamassa elektroniikkaa lue television osto-opas.

card_giftcard

Joulukuu

Moni säästää veronpalautukset joulun jälkeisiin alennusmyynteihin. Alennusmyynnit alkavat melkein jo aattona ja jatkuvat ainakin välipäivien yli.

Hae joustoluotto joustavaan shoppailuun!
Hae joustoluotto

Alennusmyynnit sesonkien mukaan

Suomessa on ihanat neljä vuodenaikaa, mikä tarkoittaa, että sesongit vaihtuvat vähintään neljä kertaa. Tämähän tietenkin tarkoittaa sitä, että sesonkien vaihtuessa vanhoja ja poistuvia malleja myydään pilkkahintaan.

Parhaat joululahjatkin kannattaa hankkia joko kesällä tai heti joulun jälkeen, jos haluaa säästää pitkän pennin!

Joulun alennusmyynnit ja joulun jälkeiset alennusmyynnit kilpailevat hiukan keskenään. Moni sulattelee kinkun kaikessa rauhassa joulunpyhät ja suuntaakin vasta välipäivinä tekemään suuremmat ostokset.

Heinäkuun alennusmyynnit ovat aikaistaneet alkamispäiväänsä tasaisesti ja nykyisin jo juhannuksena monissa kaupoissa killuvat ale-kyltit katossa.

Lentotarjouksia kannattaa kärkkyä keväällä ja keskikesällä, kun viimeisiä matkoja myydään.

Samoin erilaisissa matkatapahtumissa voi törmätä tarjouksiin. Finnair tarjouslennot voivat löytyä esimerkiksi matkamessuilta, jotka järjestetään Helsingissä 19.-21.1.2019.

Netin alennusmyynnit yleistyneet

Netin verkkokaupat ovat tuoneet alennusmyynnit uusiin ulottuvuuksiin. Shoppailijat voivat nyt odottaa tarjousten ilmestymistä nettiin vaikka keskellä yötä kotona omalla sohvalla päivystäen.

Alennusmyynnit ja verkkokauppa voi olla vähän villiinnyttävä yhdistelmä, kun lähes kaiken voi ostaa laskulla ja muutamalla klikkauksella.

Jos ohitse pääsemättömiä tarjouksia kuitenkin netistä löytyy, voit hakea shoppailubudjettiin venymisvaraa pikavipillä, jota voit nostaa tarpeen tullen tilillesi omalta sohvaltasikin käsin.

Black Friday on varmasti tunnetuimpia ja hurjimpia alennusmyyntejä, joka yhdistetään nykyään verkkokauppaan. 2018 Black Friday on 23.11. ja liittyy Amerikassa vietettävään kiitospäivään.

Parhaat elektroniikka tarjoukset voit bongata cyber monday -alennusmyynneistä. Alennusmyynnit ovat oiva mahdollisuus bongata esimerkiksi huippulaatuiset tietokoneet halvalla. Vuonna 2018 cyber monday on 26.11. eli heti Black Fridayn jälkeen.

Vippi.fi toivottaa hyviä shoppailuelämyksiä!

Hae kulutusluotto 1000 - 10 000€ kertahankintoihin
Hae kulutusluotto