Yrityslaina 50 000€ asti Saldolta

Yrityslaina 1000 - 50 000 €
Maksuaikaa 1 - 12 kk

Saldon Yrityslaina

Saldo Finance Oyj on laajentanut tuotevalikoimaansa yritysrahoitukseen. Voit hakea Saldon yrityslainaa 2000 - 50 000€ summille helposti Saldon yrityslainan tuotesivulta.

Yrityslainalle saat maksuaikaa jopa 12 kuukautta ja voit valita maksuajan vapaasti 1 - 12 kuukauden väliltä. Saldon yrityslainan lainahakemusprosessi on täysin automatisoitu, joten saat lainapäätöksen heti verkossa tehtävän lainahakemuksen päätteeksi. Hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen saat rahat yrityksesi tilille jo muutamassa minuutissa!

Hae yrityslainaa näin:

Siirry Saldon sivuille

Siirry Saldon sivuille ja tutustu yrityslainaan.

Täytä lainahakemus

Hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen saat rahat yrityksesi tilille jopa alle 5 minuutissa!

Rahat tilille

Saat lainatarjouksen, jonka hyväksymällä saat halutessasi rahat tilille jo 5 minuutissa klo 7 - 23 välisenä aikana.

Yrityslainat myöntää Saldo Finance

Yrityslainat myöntää luotettava suomalainen rahoitusalan yhtiö Saldo Finance Oyj. Yritys on tarjonnut joustavia ja edullisia lainatuotteita jo vuodesta 2006 lähtien. Saldon yrityslainaa voit käyttää yrityksesi perustamiseen, lisäinvestointeihin tai laajentamiseen. Yrityslaina sopii myös kassavirran hallinnointiin.

Saldolta voit hakea edullista yrityslainaa helposti ilman dokumenttien tulostamista tai pitkiä lainaneuvotteluita. Sinun tarvitsee vain täyttää hakemus verkossa ja saat lainapäätöksen samantien.

Tutustu Saldon yrityslainaan siirtymällä Saldon sivuille tästä!