pikavippi.jpg

Vippi.fi pikavippi 100 - 10 000€

Vippi.fi pikavippi on edullinen ja joustava tapa ratkaista niin arjen kuin juhlan rahoitustarpeet. Valitse tarpeesi täyttävä lainatuote sekä lainasumma ja täytä hakemus helposti netissä. Lainaa voit hakea 100 - 10 000€ lainasummille.

Hae Suomen paras pikavippi kotimaiselta Vippi.fi:ltä!

Hae lainaa näin:

1. Aloita hakemus

Valitse tarvitsemasi lainatuote, joka voi olla kulutusluotto tai joustoluotto. Voit valita tarvitsemasi summan 100 - 2000 € tai 1000 - 10 000 € väliltä.

2. Lainapäätös

Täytä hakemus vastaamalla sinulle esitettyihin kysymyksiin. Lainapäätöksen saat heti, kun olet täyttänyt hakemuksen ja hyväksynyt tarjouksen.

3. Rahat tilille

Rahat voit saada tilillesi hetkessä. Pikanosto maksetaan keskimäärin 5 minuutissa. Voit myös ajastaa noston maksettavaksi 6 h tai 48 h kuluttua.

Vakuudeton luotto 100 - 2000€ arjen rahoitustarpeisiin
Hae lainaa

Vippi.fi on pikavippi pitkällä maksuajalla

Vippi.fi:n pikavipin saat pitkällä maksuajalla. Erotuksena perinteiseen pikavippiin, et joudu maksamaan tekemiäsi nostoja esimerkiksi 14 tai 30 päivän sisällä.

Hait lainaa sitten arkipäivän kuluihin tai vaikka lomamatkan rahoittamiseen, saat pikavipit aina pitkällä maksuajalla.

Kun jaat Vippi.fi-lainasi maksut kuukausierille voit jakaa suurempien hankintojen aiheuttamat kulut useammalle kuukaudelle eikä iso investointi kuormita yhden kuukauden budjettia liiaksi.

Halvin pikavippi koostuu siis pienestä korosta sekä joustavasta maksuajasta.

pikavippi_maksuaika.jpeg

Mistä pikavippi kannattaa ottaa?

Pikavippejä tarjoavia rahoitusyhtiöitä on lukuisia, joten mistä pikavippi kannattaa sitten ottaa?

Ota laina aina vain rekisteröidyltä lainanmyöntäjältä, jonka verkkosivuilla on selkeästi kuvailtu, miten laina toimii, mikä on sen hinnasto ja hinnoittelu sekä takaisinmaksuehdot.

Mistä lainaa kannattaa nostaa akuuttiin tilanteeseen?

Yleensä tekstiviestillä tehdyt nostot omalta tililuotoltasi siirtyvät nopeimmin tilillesi. Ja näin toimii myös Vippi.fi. Jotta sinulla on mahdollisuus nostaa lainaa puhelimella, täytyy sinulla olla aktiivinen lainasopimus ja nostovaraa tililuotollasi.

Noston voit tehdä viestillä VIPPI summa, esimerkiksi 200 € nostat viestillä VIPPI 200. Lähetä viesti numeroon 16520.

Vippi.fi on paras pikavippi ilman vakuuksia edullisella korolla ja joustavalla maksuajalla. Lainaa saat 100 - 10 000€ lainasummille.

Voinko saada lainaa työttömänä?

Jos olet tällä hetkellä etsimässä uutta työpaikkaa ja vakituiset palkkatulot eivät vielä tule kuukausittain tilille, voit silti saada lainaa. Mutta kuten aina lainan hakemisessa, kannattaa työttömänä toimia raha-asioissa harkiten.

Vippi.fi myöntää tapauskohtaisesti lainaa työttömälle. Asiakkaanamme saat aina henkilökohtaisen lainatarjouksen, joka perustuu juuri sinun taloudelliseen tilanteeseesi ja maksukykyysi.

Saanko lainaa viikonloppuna?

Saat. Vippi.fi palvelee sinua arkena, pyhänä ja viikonloppuna. Täysin automatisoitu lainapalvelumme toimii moitteettomasti myös silloin kun muut jo lepäävät.

Koska haluamme tarjota parasta mahdollista palvelua, toimii Vippi aina yhtä joustavasti ja saat rahaa nopeasti niin arkisin kuin viikonloppuisinkin.

vippi_pikavippi.jpg

Voinko hakea vippiä yöllä?

Voit, mutta kannattaa miettiä, onko yöllä paras hetki tehdä taloudellisia asioita koskevia päätöksiä.

Perinteinen pienlaina ei yöllä kilahda tilille, sillä niiden hakeminen on rajoitettu klo 7-23 välille.

Vuonna 2010 laaditun lainsäädännön mukaan pikavippiä ei saa siirtää asiakkaan käyttöön yöllä, mutta kun käytössäsi on Vippi.fi luottotuote, on tilanne eri. Vipin luottotuote on periaatteeltaan sama kuin luottokortti, jota myös voit käyttää mihin kellonaikaan tahansa.

Vippi.fi pikavipillä voit myös tehdä nostoja tilillesi yöllä, sillä todennäköisesti olet hakenut lainan käyttöösi jo aiemmin ja olet tietoinen sitä koskevasta hinnoittelusta ja maksuehdoista.

Pikavipit 2018 ja niiden korot

Pikavippien koroista ei voi puhua mainitsematta korkokattoa koskevaa lakimuutosta. Pienlainojen koroista säädettiin vuoden 2013 lakimuutoksella, jonka mukaisesti alle 2000 € lainan todellinen vuosikorko voi olla enintään korkolain 12 §:ssä tarkoitettu viitekorko lisättynä 50 prosenttiyksiköllä.

Nykyisten luottojen todelliset vuosikorkot ovat huomattavasti edullisempia ja asiakasystävällisempiä kuin vanhojen pikavippien korot. Todellinen vuosikorko on kuitenkin edelleen se, jota kannattaa tarkkailla, kun olet hakemassa suurempaa lainaa ja joustavampaa luottoa.

Vippi.fi tarjoaa jokaiselle asiakkaalleen henkilökohtaisen hinnoittelun lainalle ja edullisimmillaan lainan saa 24 % todellisella vuosikorolla.

Hae 100 - 10 000€ laina tilillesi