pikavippi.jpg
Suosituin laina

Pikavippi 100 - 10 000 € lainasummille Vipiltä

Vipin pikavippi on edullinen ja joustava tapa ratkaista niin arjen kuin juhlan rahoitustarpeet. Valitse tarpeesi täyttävä lainatuote sekä lainasumma ja täytä hakemus helposti netissä. Lainaa voit hakea 100 - 10 000€ lainasummille.

Hae Suomen suosituin pikavippi kotimaiselta Vippi.fi:ltä!

Hae pikavipit näin

1. Aloita hakemus

Valitse tarvitsemasi lainatuote, joka voi olla kulutusluotto tai joustoluotto. Voit valita tarvitsemasi summan 100 - 2000 € tai 1000 - 10 000 € väliltä.

2. Lainapäätös

Täytä hakemus vastaamalla sinulle esitettyihin kysymyksiin. Lainapäätöksen saat heti, kun olet täyttänyt hakemuksen ja hyväksynyt tarjouksen.

3. Rahat tilille

Rahat voit saada tilillesi hetkessä jos niin haluat. Nostosi voidaan siirtää keskimäärin 5 minuutissa, kun haet lainaa klo 7 – 23 välisenä aikana.

pikavippi.jpg
Lainaa nyt jopa 10 000€ asti
Hae lainaa

Pieni pikavippi tai isompi kulutusluotto pitkällä maksuajalla

Millaista lainaa tarvitset? Riittääkö pieni pikavippi vai onko hankintasi sellainen, että tarpeesi kattaa paremmin suurempi kulutusluotto? Vippi tarjoaa sinulle molemmat vaihtoehdot.

Pientä pikavippiä voit nostaa Vippi-joustoluotolta eli hae käyttöösi 2000 € joustoluotto, joka palvelee 24h. Joustoluotolta nopea pikavippi on tililläsi parhaimmillaan 5 minuutissa.

Vipin kulutusluottoa voit hakea kerralla tilillesi 1000 - 10 000 € eli voit helposti rahoittaa suuretkin hankinnat. Samalla voit valita sinulle sopivan maksuajan.

Kaikki pikavipit saat aina edullisesti sinulle räätälöidyllä hinnoittelulla. Henkilökohtainen lainatarjouksemme takaa, että käsissäsi on paras lainatuote juuri sinulle.

pikavippi.jpg

Lainaa pitkällä maksuajalla ja edullisella korolla

Lainatuotteemme on pikavippi pitkällä maksuajalla. Erotuksena perinteiseen pikavippiin, et joudu maksamaan tekemiäsi nostoja esimerkiksi 14 tai 30 päivän sisällä.

Oli tarpeesi sitten pieni pikavippi tai isompi kulutusluotto, saat lainaa aina pitkällä maksuajalla.

Joustoluoton avulla saat pikavippejä ilman kiinteä maksuaikaa, sillä maksat nostamasi pikavipit kuukausierissä. Sinulla on aina mahdollisuus maksaa myös koko laina kerralla. Suorittamasi lyhennykset palautuvat uudelleen käytettäviksi joustoluotollesi.

Jos valitset Vipin kulutusluoton voit valita maksuajan vipillesi itse. Saat lainaa hakiessasi 5 vaihtoehtoa, joista voit valita sinulle sopivan maksuajan ja kuukausierän. Maksuaikaa saat jopa 88 kuukautta.

Pikavippi pitkällä maksuajalla on edullinen vaihtoehto kaikkiin hankintoihin: Kun jaat lainasi maksut kuukausierille, voit jakaa suurempien hankintojen aiheuttamat kulut useammalle kuukaudelle. Näin iso investointi ei kuormita yhden kuukauden budjettia liiaksi.

Hae lainaa tarpeesi mukaan 100 - 10 000 €
Hae lainaa

Halvin pikavippi löytyy vertailemalla

Mistä kannattaa ottaa pikavippi? Sen saat selville vertailemalla!

Edullisin pikavippi löytyy aina vain vertailemalla netin lainapalveluita keskenään. Lainojen vertailussa on hyvä huomioida todellinen vuosikorko, nimelliskorko ja esimerkiksi kuukausierien suuruus. Kuukausierien suuruus on merkittävä asia, sillä pikavipin takaisinmaksu ei saa rasittaa kuukausittaista budjettiasi liikaa.

Vippi pyrkii tarjoamaan aina halvinta pikavippiä pitkällä maksuajalla ja joustavilla kuukausierillä. Saamasi lainatarjous aina henkilökohtainen, jonka ansiosta pystymme tarjoamaan edullista vippiä kaikille asiakkaillemme.

Hae lainaa aina vain rekisteröidyltä lainanmyöntäjältä, jonka verkkosivuilla on selkeästi kuvailtu, miten laina toimii, mikä on sen hinnasto ja hinnoittelu sekä takaisinmaksuehdot. Yleensä voit löytää lainaehdot esimerkiksi sivuston alalaidasta tai ylälaidasta. Lue ne ennen kuin täytät hakemuksen. Esimerkiksi Vippi-lainaehdot on luettavissa sivuillamme ja löydät linkin sivun alalaidasta.

Suosi aina suomalaista, myös rahoituslaitosten osalta. Kotimainen lainapalvelu toimii varmasti lakia noudattaen ja Suomen aluehallintoviraston valvonnan alaisena.

Voit vertailla lainanmyöntäjiä löytääksesi itsellesi parhaimman vaihtoehdon luottokumppaniksi. Mieti, mikä asia pikalainassa on sinulle tärkeintä. Joillakin lainanmyöntäjillä houkuttimena voi olla koroton pikavippi tai ilmainen pikavippi, eli saat ensimmäisen lainan ilman korkoa ja kuluja. Mutta ennen kuin tartut tähän tarjoukseen, tutki mitä laina tulee maksamaan sinulle pidemmän päälle.

Pikavippien korot ja lainsäädäntö

Pikavippien koroista ei voi puhua mainitsematta korkokattoa koskevaa lakimuutosta. Pienlainojen koroista säädettiin vuoden 2013 lakimuutoksella, jonka mukaisesti alle 2000 € lainan todellinen vuosikorko voi olla enintään korkolain 12 §:ssä tarkoitettu viitekorko lisättynä 50 prosenttiyksiköllä.

Eduskunta suunnittelee oikeusministerin johdolla pikavippien lainsäädännön kiristämistä, mikä rajottaisi todellisen vuosikoron 30 prosenttiyksikköön kaikille lainasummille. Myös pikavippien markkinointiin ja muuhun lainsäädäntöön kaavaillaan lisäsääntelyä, joten erilaisten kuluttajaluottojen myöntäminen muuttunee jälleen vuosien varrella.

Nykyisten luottojen todelliset vuosikorkot ovat kuitenkin huomattavasti edullisempia ja asiakasystävällisempiä kuin vanhojen lainojen korot. Pikavippien todellinen vuosikorko on kuitenkin edelleen se, mitä kannattaa tarkkailla, kun olet hakemassa suurempaa lainaa ja joustavampaa luottoa.

Vippi tarjoaa jokaiselle asiakkaalleen henkilökohtaisen hinnoittelun lainalle ja edullisimmillaan lainan saa 21,3 % todellisella vuosikorolla. Lainaa voit hakea aina helpolla verkkohakemuksella silloin kun se itsellesi sopii.

Yleisimmät kysymykset lainoista

Kokosimme yleisimmät kysymykset pikavippejä koskien. Jos et löydä miettimääsi kysymystä, voit tarkistaa myös Usein kysytyt kysymykset.

Kuinka nopeasti saan lainaa tilille?

Nopea pikavippi on halutessasi tililläsi heti, mikä tarkoittaa että raha on käytössäsi noin 5 minuutissa. Myös suurempi kulutusluotto on mahdollista nostaa tilille muutamassa minuutissa klo 7 – 23 välisenä aikana. Vippi-joustoluottoa voit nostaa myös tekstiviestillä.

Voinko hakea lainaa yöllä?

Voit, mutta kannattaa miettiä, onko yöllä paras hetki tehdä taloudellisia asioita koskevia päätöksiä. Haluamme kuitenkin antaa sinulle mahdollisuuden käyttää Vippiä mahdollisimman joustavasti, joten se on toki käytettävissäsi mihin kellonaikaan tahansa.

Laina ei yöllä kilahda tilille, sillä niiden hakeminen on rajoitettu klo 7 – 23 välille. Vuonna 2010 laaditun pikavippilainsäädännön mukaan lainaa ei saa siirtää asiakkaan käyttöön yöllä, mutta kun käytössäsi on joustoluotto, on tilanne eri. Joustoluotto on periaatteeltaan sama kuin luottokortti, jota myös voit käyttää mihin kellonaikaan tahansa.

Sinulla on mahdollisuus nostaa pikavippiä yöllä, kun sinulla on Vippi-joustoluotto, sillä todennäköisesti olet hakenut lainan käyttöösi jo aiemmin ja olet tietoinen sitä koskevasta hinnoittelusta ja maksuehdoista.

Voiko lainaa hakea viikonloppuna?

Saat. Vippi palvelee sinua arkena, pyhänä ja viikonloppuna. Täysin automatisoitu lainapalvelumme antaa mahdollisuus nostaa tilille pikavippi viikonloppuna yhtä nopeasti kuin arkena.

Luotto on heti tilillä niin viikonloppuna kuin pyhäpäivinäkin. Koska haluamme tarjota parasta mahdollista palvelua, toimii Vippi yhtä joustavasti ja nopeasti niin arkisin kuin viikonloppuisinkin.

Ensimmäisen noston Vippi-joustoluotoltasi saat jo lainahakemuksen yhteydessä, myös viikonloppuna.

Sopiiko pikavippi työttömälle?

Jos olet tällä hetkellä etsimässä uutta työpaikkaa ja vakituiset palkkatulot eivät vielä tule kuukausittain tilille, voit silti saada pikalainaa. Mutta kuten aina lainan hakemisessa, kannattaa työttömänä toimia raha-asioissa harkiten.

Vippi myöntää tapauskohtaisesti pikavippiä työttömälle. Asiakkaanamme saat aina henkilökohtaisen lainatarjouksen, joka perustuu juuri sinun taloudelliseen tilanteeseesi ja maksukykyysi.

Maksukykysi voi olla kunnossa, vaikka olisitkin työtön. Meille riittää tieto siitä, että pystyt maksamaan lainasi kuukausieriä vaivatta.

Saanko lainaa ilman luottotietoja?

Lainatuotteemme on vakuudeton laina, mikä tarkoittaa ettei pikavippiä saa ilman luottotietoja. Vakuudellisia lainoja on mahdollista saada joiltakin lainanmyöntäjiltä, vaikka luottotietoja ei olisikaan, mutta nämä ovat poikkeustapauksia.

Luottotietojen menettäminen tarkoittaa, että aikaisemmissa maksuvelvoitteissa on ollut vaikeuksia, maksut ovat myöhästyneet ja jääneet maksamatta. Näin on syntynyt maksuhäiriömerkintä, mikä näkyy luottotiedoissa ja haittaa joitakin taloudellisia toimenpiteitä.

Hae nopea pikavippi 100 % suomalaiselta Vipiltä

Vippi on 100 % suomalainen lainapalvelu, joka on osa kokenutta rahoitusalan yritystä Saldo Finance Oyj:tä.

Vippi on palvellut suomalaisia jo vuodesta 2006 tarjoamalla joustavia, edullisia ja asiakasystävällisiä rahoitusratkaisuja arkipäivän taloudellisiin haasteisiin.

Vippi toimii Suomen Aluehallintoviraston valvonnan ja noudattaa hyvän luotonmyöntötavan mukaista vastuullista toimintatapaa.

Asiakkaiden kokemuksia Vipin lainatuotteista

Mitä mieltä Vipin asiakkaat ovat pikavipistä? Ennen kuin haet lainaa on hyvä, paitsi vertailla lainapalveluita, myös kuunnella palvelun asiakkaiden mielipiteitä. Tästä löydät Vipin asiakkaiden palautteet palvelustamme:

Asiakkaiden kokemuksia Vipistä:

Hae lainaa jopa 10 000€ asti
Hae lainaa