pikavippi.jpg

Pikavippi 100 - 10 000€

Pikavippi on edullinen ja joustava tapa ratkaista niin arjen kuin juhlan rahoitustarpeet. Valitse tarpeesi täyttävä lainatuote sekä lainasumma ja täytä hakemus helposti netissä. Pikavippiä voit hakea 100 - 10 000€ lainasummille.

Hae Suomen paras pikavippi kotimaiselta Vippi.fi:ltä!

Hae lainaa näin:

1. Aloita hakemus

Valitse tarvitsemasi lainatuote, joka voi olla kulutusluotto tai joustoluotto. Voit valita tarvitsemasi summan 100 - 2000 € tai 1000 - 10 000 € väliltä.

2. Lainapäätös

Täytä hakemus vastaamalla sinulle esitettyihin kysymyksiin. Lainapäätöksen saat heti, kun olet täyttänyt hakemuksen ja hyväksynyt tarjouksen.

3. Rahat tilille

Rahat voit saada tilillesi hetkessä. Pikanosto maksetaan keskimäärin 5 minuutissa. Voit myös ajastaa noston maksettavaksi 6 h tai 48 h kuluttua.

Vakuudeton luotto 100 - 2000€ arjen rahoitustarpeisiin
Hae lainaa

Mikä on pikavippi?

Aivan alkuperäinen pikavippi oli muutaman kymmenen tai sadan euron suuruinen laina, jonka pystyi hakemaan tililleen tekstiviestillä.

Pienlainojen historian alkuvuosina maksuaika oli muutamasta päivästä kuukauteen. Sen esikuvana voidaan pitää amerikkalaisia palkkapäivälainoja, eli payday loan, jotka myönnetään palkkakuittia vastaan ja maksetaan takaisin palkkapäivänä.

Nykyään yhä harvempi rahoituslaitos myöntää tällaista vippiä, sillä vuoden 2013 lakimuutos muutti markkinoita merkittävästi.

Nykyisin uudet pikavipit nostetaan yleensä luottotililtä tai isompana kertasummana tilille. Näin toimivat myös Vippi.fi:n lainatuotteet.

Pikavippi kokemuksia etsiessäsi ja vertaillessasi törmäät varmasti sekä positiivisiin että negatiivisiin kommentteihin ja kokemuksiin. Moni löytää avun joustavasti lainasta, jota saa nopeasti tilille. Onhan tällaisesta lainasta mahtava apu ja tuki jos esimerkiksi joudut lääkärin pakeille viikonloppuna ilta-aikaan ja hoidosta on maksettava.

Pankkilainasta ei välttämättä saa apua nopeasti tai et saa niin pientä summaa kuin haluaisit ja tarvitsisit. Miksi nostaisit lainaa yli tarpeesi, kun voit nostaa lainaa juuri niin pienen summan kuin sillä hetkellä on tarpeen?

Vippi.fi on pikavippi pitkällä maksuajalla

Vippi.fi:n pikavipin saat pitkällä maksuajalla. Erotuksena perinteiseen pikavippiin, et joudu maksamaan tekemiäsi nostoja esimerkiksi 14 tai 30 päivän sisällä.

Hait lainaa sitten arkipäivän kuluihin tai vaikka lomamatkan rahoittamiseen, saat pikavipit aina pitkällä maksuajalla. Maksuaikasi voi olla 6 kk tai jopa 12 kk, jos kyseessä on isompi laina. Kulutusluoton valitessasi saat lainallesi maksuaikaa jopa 80 kuukautta!

Alle 2000 euron lainoilla on nykyisin lainmukainen korkokatto, joka on muuttanut lainojen luonnetta ja tilalle on tullut luottoja, joiden kokonaismäärät ja maksuajat ovat huomattavasti suurempia ja pidempiä kuin aikaisempien pienempien lainojen.

Kun jaat Vippi.fi-lainasi maksut kuukausierille voit jakaa suurempien hankintojen aiheuttamat kulut useammalle kuukaudelle eikä iso investointi kuormita yhden kuukauden budjettia liiaksi. Voit aina lyhentää lainaasi myös edellytettyä kuukausierää suuremmilla summilla.

Maksuaikasi lyhenee, säästät koroissa ja pääomaa vapautuu uusia hankintoja varten nopeammin. Halvin pikavippi koostuu siis pienestä korosta sekä joustavasta maksuajasta.

Suomen suosituin vippi tilille 24/7
Hae vippiä
pikavippi_maksuaika.jpeg

Nosta rahaa 24/7, vaikka ulkomailta

Vippi.fi-joustoluotolta nostat pikavippiä ulkomailta, lomatkalla tai työmatkalla, sillä se on käytettävissäsi ympärivuorokauden. Rahanostojen tekemiseen tarvitset oikeastaan vain puhelimesi, kun sinulle on jo myönnetty luottoraja.

Ulkomailla ei toimivan nettiyhteyden löytäminen aina onnistu tai et ehkä luota avoimen verkon turvallisuuteen. Tällöin voit nostaa rahaa samalla tavoin kuin lainaa haettiin aikoinaan eli tekstiviestillä. Rahansiirto vain tapahtuu omalta tililuotoltasi etkä joudu hakemaan lainaa uudelleen.

Nopea pikavippi on tililläsi 24/7 - olit sitten ulkomailla tai pohjolan perukoilla!

Mistä pikavippi kannattaa ottaa?

Pikavippejä tarjoavia rahoitusyhtiöitä on lukuisia, joten mistä pikavippi kannattaa sitten ottaa?

Ota pikavippi aina vain rekisteröidyltä lainanmyöntäjältä, jonka verkkosivuilla on selkeästi kuvailtu, miten laina toimii, mikä on sen hinnasto ja hinnoittelu sekä takaisinmaksuehdot.

Yleensä voit löytää lainaehdot esimerkiksi sivuston alalaidasta tai ylälaidasta. Lue ne ennen kuin täytät hakemuksen.

Suosi aina suomalaista, myös rahoituslaitosten osalta. Kotimainen lainapalvelu toimii varmasti lakia noudattaen ja Suomen aluehallintoviraston valvonnan alaisena.

Mistä lainaa kannattaa nostaa akuuttiin tilanteeseen?

Yleensä tekstiviestillä tehdyt nostot omalta tililuotoltasi siirtyvät nopeimmin tilillesi. Ja näin toimii myös Vippi.fi. Jotta sinulla on mahdollisuus nostaa lainaa puhelimella, täytyy sinulla olla aktiivinen lainasopimus ja nostovaraa tililuotollasi.

Noston voit tehdä viestillä VIPPI summa, esimerkiksi 200 € nostat viestillä VIPPI 200. Lähetä viesti numeroon 16520.

Voit vertailla lainanmyöntäjiä ja halvin pikavippi on tämän jälkeen huomattavasti helpompi löytää.

Joillakin lainanmyöntäjillä houkuttimena voi olla kuluton pikavippi, eli saat ensimmäisen lainan ilman nostokulua. Mutta ennen kuin tartut tähän tarjoukseen, tutki mitä laina tulee maksamaan sinulle pidemmän päälle.

Vippi.fi on paras pikavippi ilman vakuuksia edullisella korolla ja joustavalla maksuajalla.

Lainaa työttömälle?

Jos olet tällä hetkellä etsimässä uutta työpaikkaa ja vakituiset palkkatulot eivät vielä tule kuukausittain tilille, voit silti saada lainaa. Mutta kuten aina lainan hakemisessa, kannattaa työttömänä toimia raha-asioissa harkiten.

Todennäköisesti vastuulliset lainanmyöntäjät ja rahalaitokset eivät myönnä isoja lainoja, mikäli sinulla ei ole vakituisia tuloja, sillä hakijan maksukyky varmistetaan aina lainaa haettaessa. Lainatuotteemme on tarkoitettu toimimaan tukena arjessa eikä sen takaisinmaksusta ole tarkoitus koitua ongelmia.

Vippi.fi myöntää tapauskohtaisesti lainaa työttömälle. Asiakkaanamme saat aina henkilökohtaisen lainatarjouksen, joka perustuu juuri sinun taloudelliseen tilanteeseesi ja maksukykyysi.

Maksukykysi voi olla kunnossa, vaikka olisitkin työtön. Meille riittää tieto siitä, että pystyt maksamaan lainasi kuukausieriä vaivatta.

Saanko pikavippiä viikonloppuna?

Saat. Vippi.fi palvelee sinua arkena, pyhänä ja viikonloppuna. Täysin automatisoitu lainapalvelumme toimii moitteettomasti myös silloin kun muut jo lepäävät. Laina on heti tilillä niin viikonloppuna kuin pyhäpäivinäkin.

Vaikka muistaisit perjantaina illalla lauantain menot ja kukkaron tarkistus paljastaisi budjetissa piilevän loven, et joudu pulaan. Voit hakea Vipin käyttöösi myös viikonloppuna. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen on Vippi heti käytettävissäsi riippumatta kellonajasta ja viikonpäivästä.

Voit käyttää myös pikanostoa, jolloin pikavippi maksetaan heti tilille, mutta voit ajastaa nostosi maksettavaksi tilillesi 6 h tai 48 h kuluttua, jos et tarvitse tai et halua pikavippiä heti. Näin voit hakea Vipin jo ennen kuin sitä varsinaisesti tarvitset ja voit varmistaa että raha on käytettävissäsi juuri sillä hetkellä kuin sitä tarvitset.

Yleensä paras ostoksilla käymisen ajankohta on vapaa-aika ja monella meistä se osuu viikonlopulle. Koska haluamme tarjota parasta mahdollista palvelua, toimii Vippi yhtä joustavasti ja nopeasti niin arkisin kuin viikonloppuisinkin.

vippi_pikavippi.jpg

Voinko hakea vippiä yöllä?

Voit, mutta kannattaa miettiä, onko yöllä paras hetki tehdä taloudellisia asioita koskevia päätöksiä. Haluamme kuitenkin antaa sinulle mahdollisuuden käyttää Vippiäsi mahdollisimman joustavasti, joten se on toki käytettävissäsi mihin kellonaikaan tahansa.

Perinteinen pienlaina ei yöllä kilahda tilille, sillä niiden hakeminen on rajoitettu klo 7-23 välille. Vuonna 2010 laaditun lainsäädännön mukaan pikavippiä ei saa siirtää asiakkaan käyttöön yöllä, mutta kun käytössäsi on Vippi.fi luottotuote, on tilanne eri. Vipin luottotuote on periaatteeltaan sama kuin luottokortti, jota myös voit käyttää mihin kellonaikaan tahansa.

Vippi.fi pikavipillä voit myös tehdä nostoja tilillesi yöllä, sillä todennäköisesti olet hakenut lainan käyttöösi jo aiemmin ja olet tietoinen sitä koskevasta hinnoittelusta ja maksuehdoista.

Pikavipit 2018 ja niiden korot

Pikavippien koroista ei voi puhua mainitsematta korkokattoa koskevaa lakimuutosta. Pienlainojen koroista säädettiin vuoden 2013 lakimuutoksella, jonka mukaisesti alle 2000 € lainan todellinen vuosikorko voi olla enintään korkolain 12 §:ssä tarkoitettu viitekorko lisättynä 50 prosenttiyksiköllä.

Tämä on rajoittanut huomattavasti pienien pikavippien myöntämistä ja perinteisessä muodossaan ne ovatkin hävinneet lakimuutoksen myötä lähes täysin.

Nykyisten luottojen todelliset vuosikorkot ovat huomattavasti edullisempia ja asiakasystävällisempiä kuin vanhojen pikavippien korot. Todellinen vuosikorko on kuitenkin edelleen se, jota kannattaa tarkkailla, kun olet hakemassa suurempaa lainaa ja joustavampaa luottoa.

Useat rahoitusalan yritykset korostavat markkinoinnissaan ensimmäisen lainan tai ensimmäisen noston olevan koroton pikavippi tai kuluton pikavippi. Kannattaa kuitenkin aina olla tarkkana ja tarkistaa, mitä tämä varsinaisesti tarkoittaa.

Harvemmin on oikeasti olemassa sellaista kuin ilmainen pikavippi. Voi olla, että koroton jakso on vain ensimmäinen laskutuskausi tai jatkossa laina saattaa olla tosiasiallisilta kuluiltaan hintava.

Vippi.fi tarjoaa jokaiselle asiakkaalleen henkilökohtaisen hinnoittelun lainalle ja edullisimmillaan lainan saa 24 % todellisella vuosikorolla.

Pienlainojen yleisimmät käyttökohteet

Pienlainoja voi käyttää kaikenkokoisiin hankintoihin. Monet nykyään myönnetyt pienlainat ovat yleensä joustavia luottorajoja, jotka ovat suuruudeltaan noin 2000 euron luokkaa.

Usein pienlainaa käytetään tavallisiin arjen hankintoihin, kun ilmenee jokin yllättävä kuluerä, joka voi olla sähkön tasauslasku, kodinkoneen korjaaminen tai lääkärilasku.

Parin tuhannen pienlainalla voit myös remontoida vanhaa asuntoa tai sisustaa uutta kotia. Voit nostaa rahaa remontin edetessä tai tehdä budjetin ja nostaa lainaa sen täytteeksi. Parasta lainassa on, että voit tehdä sen kanssa sellaisia ratkaisuja, jotka sopivat tilanteeseesi.

Vippi.fi on Suomen vanhimpia ja suosituimpia rahoistusalan toimijoita. Lainatuotteemme toimii luotettavana kumppaninasi kaikissa tilanteissa ja palvelee sinua väsymättä 24/7 vuoden jokaisena päivänä.

Vippi.fi on edullisempi ratkaisu kuin useat pikavipit eri lainapalveluista. Saat kaikki pikavipit pitkällä maksuajalla, sillä voit maksaa kaikki tekemäsi nostot kohtuullisissa kuukausierissä.

Hae helppo pikavippi Vippi.fi -sivuilta!

Hae 100 - 10 000€ pikavippi tilille 24/7