Hae lainaa

Summa

2 000 €

Kuukausierä Laina-aika: 36 kuukautta

Hae lainaa

Joustoluotto on vakuudeton, jopa 2 000 euron jatkuva luotto, jonka korko on 19,9 %, todellinen vuosikorko (APR) 29,6 %. Lainanhoitokulu 0,01 % päivässä luottorajan mukaan laskettuna ja luoton takaisinmaksuaika 3–30 kuukautta riippuen käytetyn luoton määrästä. Luotonavausmaksu 0 euroa. Lainan voi nostaa aina uudelleen luottorajan puitteissa.

Esimerkki luoton takaisinmaksusta: Todellinen vuosikorko (APR) 1 500 euron lainalle 29,6 %. Laskelmassa huomioitu korko 19,9 %, lainanhoitokulu 4,50 euroa kuukaudessa. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 1 720,54 euroa, kun maksueriä 12 ja maksuerä 143,38 euroa kuukaudessa.

Vakiomuotoiset Eurooppalaiset Kuluttajaluottoehdot.

Pikavippi tekstiviestillä?

Lainaa jopa 2000 €
Nosta rahaa 24/7

Pikavippi tekstiviestillä 24/7 joustoluotolta

Perinteisen pikavipin aikaan sinulla oli mahdollisuus hakea vipit tilille tekstiviestillä. Mutta nyt Vipin MySaldo-palvelun avulla voit hakea lainaa entistä vaivattomammin ja turvallisemmin.

Jos et ole vielä asiakkaamme, avaa ensin oma Vippi Joustoluotto. Saat tarvittaessa rahan tilillesi heti.

Pikavippi puhelimella ilman pankkitunnuksia

Lainahakemukseen tarvitset aina pankkitunnuksesi, mutta nykyään sinulla muitakin mahdollisuuksia tunnistautua turvallisesti palveluumme. Voit käyttää myös mobiilivarmennetta tai henkilötunnusta ja varmistuskoodia

Vipin nostamiseen tarvitset vain puhelimesi ja verkkoyhteyden, kun sinulla on voimassa oleva lainasopimus palveluumme. Kuten perinteinen tekstiviestivippi, voi MySaldosta nostettu raha olla tililläsi minuuteissa siitä, kun olet tehnyt noston.

Näin tehty nosto siirtyy käyttöösi keskimäärin 15 minuutin kuluessa eli raha on helppo siirtää tilille vaikka kaupan kassajonossa. Siirrä edullinen pikavippi tilille MySaldossa käden käänteessä. Vinkki: lisää MySaldo puhelimesi näytölle pikakuvakkeeksi, jotta se on aina helposti löydettävissä.

Tekstivippi on nyt tililuotto

Perinteistä tekstivippiä edullisempi ja joustavampi on uusi tililuotto. Kun tekstiviesti vippi on nostettavissa vain tiettyinä vuorokauden aikoina, tililuotto sitä vastoin on vapaasti käytettävissäsi missä ja milloin vain.

Tililuotto on tekstivippiä järkevämpi valinta, sillä sen sijaan että hakisit useita pikavippejä useista eri rahalaitoksista, voit nostaa sms-vippiä vastaavan lainan aina samalta palveluntuottajalta.

Onko mahdollista saada pikavippi puhelinlaskuun?

Joitakin palveluita voi kätevästi ostaa puhelimella, siten että palvelun tai tuotteen hinta lisätään suoraan puhelinlaskuusi. Näin voit tietysti näppärästi siirtää maksun ajankohtaa jopa kuukaudella, jos hankinnan tekohetkellä sinulla ei satu olemaan tarpeeksi käteistä matkassa tai katetta pankkitilillä.

Pikavippiä puhelinlaskuun ei kuitenkaan voi sisällyttää, sillä rahoitusalalla jokaisen luotonmyöntäjän on noudatettava edellä mainittua vastuullista ja hyvää luontonantotapaa. Kun lainanmyöntäjä toimii luotettavasti ja asetuksia noudattaen, löydät yrityksen Aluehallintoviraston rekisteristä.

Vaikka et saa vippiä puhelinlaskuun, voimme tarjota sinulle kuitenkin edullista lainapalvelua, jolle saat joustavan maksuajan. Vippi on joustava takaisinmaksun kanssa, sillä voit jakaa lainasi maksun pienille ja helposti hallittaville kuukausierille ja saada lainallesi pitkän maksuajan.

Kännykällä rahaa tilille 24/7 joustoluotolta

Vippi.fi rahoittaa vaivattomasti ja nopeasti kaikki arkiset tarpeesi. Akuuttiin tarpeeseen voit nostaa kännykällä rahaa tilille 24 h vuorokaudessa, kun sinulla on joustoluotto.

Kännykällä voit naputella rahaa tilille vaikka samalla kun varaat unelmiesi matkaa lämpöön. Tai kun seisot kaupan jonossa ja haluat varmistaa että tililläsi on tarpeeksi katetta. MySaldon avulla raha on tililläsi noin 5 minuutissa.

Haluamme tarjota kaikille asiakkaillemme tasapuolisesti yhtä nopeaa ja joustavaa lainapalvelua kuin tekstivippi on.