Hae lainaa

Summa

€0

Kuukausierä Laina-aika: 0 kuukautta

Ladataan

Pikavippi tekstiviestillä

Lainaa jopa 2000 €
Nosta rahaa 24/7

Pikavippi tekstiviestillä 24/7 joustoluotolta

Vippi joustoluottoasiakkaana voit akuutissa rahantarpeessa hakea vipit tilille tekstiviestillä.

Jos et ole vielä asiakkaamme, avaa ensin oma Vippi-joustoluotto. Saat tarvittaessa rahan tilillesi heti, kun täytät hakemuksen klo 7 - 23 välisenä aikana.

Pikavippi puhelimella ilman pankkitunnuksia

Lainahakemukseen tarvitset aina pankkitunnuksesi, mutta kun olet kerran saanut myöntävän lainapäätöksen, sinulla on mahdollisuus nostaa pikavippi tekstiviestillä ilman pankkitunnuksia.

Vipin nostamiseen tarvitset vain puhelimesi, kun sinulla on voimassa oleva lainasopimus palveluumme. Tekstiviestivippi vo halutessasi olla tililläsi minuuteissa siitä, kun olet lähettänyt viestin.

Tekstiviestillä tekemäsi nosto siirtyy käyttöösi keskimäärin 5 minuutin kuluessa eli raha on helppo siirtää tilille vaikka kaupan kassajonossa. Siirrä edullinen pikavippi tilille naputtelemalla viesti VIPPI summa numeroon 16520. Esimerkiksi 300 € voit nostaa viestillä VIPPI 300.

Tekstivippi on nyt tililuotto

Perinteinen tekstivippi on nyt entistä edullisempi ja joustavampi tililuotto. Kun tekstiviesti vippi on nostettavissa vain tiettyinä vuorokauden aikoina, tililuotto sitä vastoin on vapaasti käytettävissäsi missä ja milloin vain.

Tililuotto on tekstivippiä järkevämpi valinta, sillä sen sijaan että hakisit useita pikavippejä useista eri rahalaitoksista, voit nostaa sms-vippisi aina samalta palveluntuottajalta.

Onko mahdollista saada pikavippi puhelinlaskuun?

Joitakin palveluita voi kätevästi ostaa puhelimella, siten että palvelun tai tuotteen hinta lisätään suoraan puhelinlaskuusi. Näin voit tietysti näppärästi siirtää maksun ajankohtaa jopa kuukaudella, jos hankinnan tekohetkellä sinulla ei satu olemaan tarpeeksi käteistä matkassa tai katetta pankkitilillä.

Pikavippiä puhelinlaskuun ei kuitenkaan voi sisällyttää, sillä rahoitusalalla jokaisen luotonmyöntäjän on noudatettava edellä mainittua vastuullista ja hyvää luontonantotapaa. Kun lainanmyöntäjä toimii luotettavasti ja asetuksia noudattaen, löydät yrityksen Aluehallintoviraston rekisteristä.

Vaikka et saa vippiä puhelinlaskuun, voimme tarjota sinulle kuitenkin edullista lainapalvelua, jolle saat joustavan maksuajan. Vippi on joustava takaisinmaksun kanssa, sillä voit jakaa lainasi maksun pienille ja helposti hallittaville kuukausierille ja saada lainallesi pitkän maksuajan.

Kännykällä rahaa tilille 24/7 joustoluotolta

Vippi.fi rahoittaa vaivattomasti ja nopeasti kaikki arkiset tarpeesi. Akuuttiin tarpeeseen voit nostaa kännykällä rahaa tilille 24 h vuorokaudessa, kun sinulla on joustoluotto.

Kännykällä voit naputella rahaa tilille vaikka samalla kun varaat unelmiesi matkaa lämpöön. Tai kun seisot kaupan jonossa ja haluat varmistaa että tililläsi on tarpeeksi katetta. Tekstiviestillä raha on tililläsi noin 5 minuutissa.

Haluamme tarjota kaikille asiakkaillemme tasapuolisesti yhtä nopeaa ja joustavaa lainapalvelua, minkä tekstivippi mahdollistaa.