Vippi.fi
Email: asiakaspalvelu@vippi.fi
Phone: 010 219 5500
Url:
Lemminkäisenkatu 46
Turku, 20520

Suomen paras pikavippi

Hae Vippi

Pikavippi 100 – 2000€ tilille 24/7

Perinteinen pikavippi on nyt joustavampi ja edullisempi Vippi.fi-tililuotto. Tililuotolta voit nostaa rahaa tarpeesi mukaan kuin hakisit pikavippejä, mutta nostatkin tarvitsemasi rahat sinulle myönnetyltä luottorajalta. Tililuoton ideana on, että koko lainaa ei tarvitse siirtää kerralla tilille, vaan se toimii apuna ja tukena arjessa aina kun sitä tarvitset.

Vippi.fi voi myöntää sinulle 500 € tai 2000 € tililuoton, joka on käytettävissäsi ympäri vuorokauden, matkoilla, lomalla, juhlapyhinä, milloin ja missä vain satutkin sitä tarvitsemaan. Saat lainan käyttöösi viipymättä lainahakemuksen täytettyäsi.

Hae paras pikavippi suomalaiselta Vippi.fi:ltä!

Hae lainaa

Aloita hakemus valitsemalla tarvitsemasi pikavippi.

Lainapäätöksen saat koskien koko luottorajaa, jolta voit tehdä uusia nostoja myöhemmin.

Rahat voit saada tilillesi hetkessä.

Nosta rahaa Vipiltä

Vippi-asiakkaana voit nostaa rahaa tekstiviestillä tai MySaldossa.

Tee tekstiviestinosto lähettämällä viesti VIPPI summa numeroon 16520.

Nosta esimerkiksi 200 € viestillä VIPPI 200.

Mikä on pikavippi?

Aivan alkuperäinen pikavippi oli muutaman kymmenen tai sadan euron suuruinen laina, jonka pystyi hakemaan tililleen tekstiviestillä. Pikavipin historian alkuvuosina maksuaika oli  muutamasta päivästä kuukauteen. Sen esikuvana voidaan pitää amerikkalaisia palkkapäivälainoja, eli payday loan, jotka myönnetään palkkakuittia vastaan ja maksetaan takaisin palkkapäivänä.

Nykyään yhä harvempi rahoituslaitos myöntää tällaista vippiä, sillä vuoden 2013 lakimuutos muutti markkinoita merkittävästi.

Mikä on pikavippi lakimuutoksen jälkeen? Nykyisin uudet pikavipit nostetaan yleensä joustoluotolta tai tililuotolta, eli hakiessasi saat päätöksen luottorajasta, joka toimii ikään kuin lainavarastona, josta voit hakea pikavippiä tilillesi. Saat lainaa vain oman luottorajasi puitteissa. Toisinaan näitä tililuottojakin nimitetään pikalainoiksi ja usein uutisissa näkeekin mainintoja siitä, miten pikavippien määrä kasvoi edellisiin vuosiin nähden. Tosiasiassa näissä uutisissa puhutaan yleensä edullisemmista joustoluotoista.

Pikavippi kokemuksia etsiessäsi ja vertaillessasi törmäät varmasti sekä positiivisiin että negatiivisiin kommentteihin ja kokemuksiin. Moni löytää avun joustavasti lainasta, jota saa nopeasti tilille, vaikka rahantarve iskisi iltamyöhään. Onhan tällaisesta lainasta mahtava apu ja tuki jos esimerkiksi joudut lääkärin pakeille viikonloppuna ilta-aikaan ja hoidosta on maksettava.

Pankkilainasta ei välttämättä saa apua nopeasti tai et saa niin pientä summaa kuin haluaisit ja tarvitsisit. Miksi nostaisit lainaa yli tarpeesi, kun voit nostaa pikavippiä juuri niin pienen summan kuin sillä hetkellä on tarpeen?

 

Vippi.fi on pikavippi pitkällä maksuajalla

Vippi.fi:n pikavipin saat pitkällä maksuajalla. Vippi-luotollasi ei ole ennalta määriteltyä maksuaikaa. Erotuksena perinteiseen pikavippiin, et joudu maksamaan tekemiäsi nostoja esimerkiksi 14 tai 30 päivän sisällä. Vippi.fi-tililuotolta nostamasi rahat voit maksaa takaisin pienissä kuukausierissä, joten lainasi maksuajan pystyt hyvin pitkälle määrittelemään itse.

Hait lainaa sitten arkipäivän kuluihin tai vaikka lomamatkan rahoittamiseen, saat pikalainat aina pitkällä maksuajalla. Maksuaikasi voi olla 6 kk tai jopa 12 kk, jos kyseessä on isompi laina.

Alle 2000 euron lainoilla on nykyisin lainmukainen korkokatto, joka on muuttanut lainojen luonnetta ja tilalle on tullut tililuotot, joiden kokonaismäärät ja maksuajat ovat huomattavasti suurempia ja pidempiä kuin aikaisempien pienempien lainojen. Tililuottojen maksuajat ovat joustavampia ja antavat yleensä enemmän liikkumavaraa kuin vanhojen pikavippien lyhyet laina-ajat. 

Kun jaat Vippi.fi-lainasi maksut kuukausierille voit jakaa suurempien hankintojen aiheuttamat kulut useammalle kuukaudelle eikä iso investointi kuormita yhden kuukauden budjettia liiaksi. Voit aina lyhentää lainaasi myös edellytettyä kuukausierää suuremmilla summilla, jos taloudellinen tilanteesi antaa myöten.

Maksuaikasi lyhenee, säästät koroissa ja pääomaa vapautuu uusia hankintoja varten nopeammin. Voit aina maksaa myös koko lainasi kerralla. Halvin pikavippi koostuu siis pienestä korosta sekä joustavasta maksuajasta.

 

Nosta rahaa 24/7, vaikka ulkomailta

Vippi.fi-tililuotolta nostat pikavippiä ulkomailta, lomatkalla tai työmatkalla, sillä se on käytettävissäsi ympärivuorokauden. Rahanostojen tekemiseen tarvitset oikeastaan vain puhelimesi, kun sinulle on jo myönnetty luottoraja.

Ulkomailla ei toimivan nettiyhteyden löytäminen aina onnistu tai et ehkä luota avoimen verkon turvallisuuteen. Tällöin voit nostaa rahaa samalla tavoin kuin pikavippiä haettiin aikoinaan eli tekstiviestillä. Rahansiirto vain tapahtuu omalta tililuotoltasi etkä joudu hakemaan lainaa uudelleen.

Tililuotto ja sen luottoraja voidaan rinnastaa luottokorttiin: sitä ei nosteta kerralla, vaan voit nostaa tarpeen tullen ja pienissä erissä rahaa. Tämä tarkoittaa sitä, että voit nostaa rahaa 24/7 tarvittaessa. Vippi on siten apunasi myös niinä akuutteina hetkinä, kun tarvitset rahaa ehkä poikkeukselliseen ajankohtaan.

Vippi.fi on turvallinen matkakumppani, sillä se kulkee aina mukanasi. MySaldossa voit hoitaa kaikki lainaasi koskevat asiat missä ja milloin vain. Myös lainahakemuksen voit täyttää mihin kellonaikaan tahansa ja saat päätöksen aina hakemuksesi päätteeksi riippumatta siitä, milloin hakemuksen täytät. Voit tehdä ensimmäisen nostosi heti hakemuksen yhteydessä.

 

Mistä pikavippi kannattaa ottaa?

Ota pikavippi aina vain rekisteröidyltä lainanmyöntäjältä, jonka verkkosivuilla on selkeästi kuvailtu, miten laina toimii, mikä on sen hinnasto ja hinnoittelu sekä takaisinmaksuehdot. Yleensä voit löytää lainaehdot esimerkiksi sivuston alalaidasta tai ylälaidasta. Lue ne ennen kuin täytät hakemuksen. Esimerkiksi Vippi.fi-lainaehdot on luettavissa sivuillamme ja löydät linkin sivun alalaidasta.

Suosi aina suomalaista, myös rahoituslaitosten osalta. Kotimainen lainapalvelu toimii varmasti lakia noudattaen ja Suomen aluehallintoviraston valvonnan alaisena. Kyseisen palvelun rekisteröintitunnus on yleensä mainittu jossain verkkosivujen virallisissa tiedoissa. Vippi.fi rekisteritunnus on PU261A ja se on mainittu lainaehdoissamme. Vippi.fi on täysin suomalainen toimija ja on palvellut suomalaisia jo vuodesta 2006.

Jos haet itsellesi tililuoton, kannattaa pikavippi tietenkin aina nostaa sieltä omalta tililuotolta. Saat vain yhden laskun kuussa yhdeltä lainanmyöntäjältä, vaikka nostaisit monta vippiä. Mistä pikavippi on parasta nostaa akuuttiin tilanteeseen?

Yleensä tekstiviestillä tehdyt nostot omalta tililuotoltasi siirtyvät nopeimmin tilillesi. Ja näin toimii myös Vippi.fi. Jotta sinulla on mahdollisuus nostaa pikavippi puhelimella, täytyy sinulla olla aktiivinen lainasopimus ja nostovaraa tililuotollasi.

Voit vertailla lainanmyöntäjiä ja halvin pikavippi on tämän jälkeen huomattavasti helpompi löytää. Mieti, mikä asia pikalainassa on sinulle tärkeintä.

Joillakin lainanmyöntäjillä houkuttimena voi olla kuluton pikavippi, eli saat ensimmäisen lainan ilman nostokulua. Mutta ennen kuin tartut tähän tarjoukseen, tutki mitä laina tulee maksamaan sinulle pidemmän päälle. Vippi.fi on pikavippi ilman vakuuksia edullisella korolla ja joustavalla maksuajalla.

 

Pikavippi työttömälle?

Jos olet tällä hetkellä etsimässä uutta työpaikkaa ja vakituiset palkkatulot eivät vielä tule kuukausittain tilille, voit silti saada pikalainaa. Mutta kuten aina lainan hakemisessa, kannattaa työttömänä toimia raha-asioissa harkiten.

Todennäköisesti vastuulliset lainanmyöntäjät ja rahalaitokset eivät myönnä isoja lainoja, mikäli sinulla ei ole vakituisia tuloja, sillä hakijan maksukyky varmistetaan aina lainaa haettaessa. Pikavippi, kuten muutkin lainat, on tarkoitettu toimimaan tukena arjessa eikä sen takaisinmaksusta ole tarkoitus koitua ongelmia. Ennen lainan ottamista kannattaa tarkistaa takaisinmaksua koskevat ehdot ja laskea millaista kuukausierää pystyt suorittamaan.

Vippi.fi myöntää tapauskohtaisesti pikavippiä työttömälle. Asiakkaanamme saat aina henkilökohtaisen lainatarjouksen, joka perustuu juuri sinun taloudelliseen tilanteeseesi ja maksukykyysi. Lainatarjous käsittää lainan hinnoittelun sekä tarjotun luottorajan määrän, joka voi olla 500 € tai 2000 €. Koko lainaa ei ole tarkoitus nostaa kerralla, vaan voit nostaa sitä pienissä ja hyvin harkituissa erissä.

Maksukykysi voi olla kunnossa, vaikka olisitkin työtön. Meille riittää tieto siitä, että pystyt maksamaan lainasi kuukausieriä vaivatta.

 

Saanko pikavippiä viikonloppuna?

Saat. Vippi.fi palvelee sinua arkena, pyhänä ja viikonloppuna. Täysin automatisoitu lainapalvelumme toimii moitteettomasti myös silloin kun muut jo lepäävät. Pikavippi on heti tilillä niin viikonloppuna kuin pyhäpäivinäkin.

Vaikka muistaisit perjantaina illalla lauantain menot ja kukkaron tarkistus paljastaisi budjetissa piilevän loven, et joudu pulaan. Voit hakea Vipin tililuoton käyttöösi myös viikonloppuna. Lainahakemuksen voit täyttää koska vain ja saat silti aina lainatarjouksen sekä -päätöksen muutamassa minuutissa. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen on Vippi heti käytettävissäsi riippumatta kellonajasta ja viikonpäivästä.

Ensimmäisen noston Vippi-tililuotoltasi saat jo lainahakemuksen yhteydessä, myös viikonloppuna. Mutta voit ajastaa nostosi maksettavaksi tilillesi 6 h tai 48 h kuluttua, jos et tarvitse tai et halua pikavippiä heti. Näin voit hakea Vipin jo ennen kuin sitä varsinaisesti tarvitset ja voit varmistaa että raha on käytettävissäsi juuri sillä hetkellä kuin sitä tarvitset.

Yleensä paras ostoksilla käymisen ajankohta on vapaa-aika ja monella meistä se osuu viikonlopulle. Koska haluamme tarjota parasta mahdollista palvelua, toimii Vippi yhtä joustavasti ja nopeasti niin arkisin kuin viikonloppuisinkin.

 

Voinko hakea vippiä yöllä?

Voit, mutta kannattaa miettiä, onko yöllä paras hetki tehdä taloudellisia asioita koskevia päätöksiä. Haluamme kuitenkin antaa sinulle mahdollisuuden käyttää tililuottoasi mahdollisimman joustavasti, joten se on toki käytettävissäsi mihin kellonaikaan tahansa. Näin et jää pulaan milloinkaan, vaikka tarvitsisit rahaa heti yöaikaan.

Perinteinen pikavippi ei yöllä kilahda tilille, sillä niiden hakeminen on rajoitettu klo 7-23 välille. Vuonna 2010 laaditun pikavippilainsäädännön mukaan pikavippiä ei saa siirtää asiakkaan käyttöön yöllä, mutta kun käytössäsi on tililuotto, on tilanne eri. Tililuotto on periaatteeltaan sama kuin luottokortti, jota myös voit käyttää mihin kellonaikaan tahansa.

Tililuotolta voit tehdä nostot tilillesi yöllä, sillä todennäköisesti olet hakenut lainan käyttöösi jo aiemmin ja olet tietoinen sitä koskevasta hinnoittelusta ja maksuehdoista. Tililuoton hakeminen ei onnistu ihan pelkän tekstiviestin lähettämällä, vaan on täytettävä lainahakemus, johon tarvitset verkkopankkitunnuksesi. Tässä on jo käytettävä sen verran harkintaa, että perinteisen pikavipin näppäilyyn sitä ei voi verrata.

Vaikka tililuotto on käytettävissäsi joustavasti ja voit nostaa lainaa 24 h vuorokaudessa, on hyvä aina toimia vakaasti harkiten. Parhaimmillaan Vippi on oiva tuki arjessa ja luotettava apuri juhlan hetkellä.

 

Pikavipit 2018 ja niiden korot

Pikavippien koroista ei voi puhua mainitsematta korkokattoa koskevaa lakimuutosta. Pikavippien koroista säädettiin vuoden 2013 lakimuutoksella, jonka mukaisesti alle 2000 € lainan todellinen vuosikorko voi olla enintään korkolain 12 §:ssä tarkoitettu viitekorko lisättynä 50 prosenttiyksiköllä. Tämä on rajoittanut huomattavasti pienien pikavippien myöntämistä ja perinteisessä muodossaan ne ovatkin hävinneet lakimuutoksen myötä lähes täysin.

Nykyisten tililuottojen todelliset vuosikorkot ovat huomattavasti edullisempia ja asiakasystävällisempiä kuin vanhojen pikavippien korot. Todellinen vuosikorko on kuitenkin edelleen se, jota kannattaa tarkkailla, kun olet hakemassa suurempaa ja joustavampaa tililuottoa. Vippi.fi tarjoaa jokaiselle asiakkaalleen henkilökohtaisen hinnoittelun lainalle ja edullisimmillaan lainan saa 24 % todellisella vuosikorolla.

Useat rahoitusalan yritykset korostavat markkinoinnissaan ensimmäisen lainan tai ensimmäisen noston olevan koroton pikavippi tai kuluton pikavippi. Kannattaa kuitenkin aina olla tarkkana ja tarkistaa, mitä tämä varsinaisesti tarkoittaa.

Harvemmin on oikeasti olemassa sellaista kuin ilmainen pikavippi. Voi olla, että koroton jakso on vain ensimmäinen laskutuskausi tai jatkossa laina saattaa olla tosiasiallisilta kuluiltaan hintava.

Todellisen vuosikoron pitäisi aina kertoa sinulle lainasi, myös pikavipin, todellisten kustannusten määrän. Meiltä voit hakea lainapäätöksen, jolloin näet sinulle tarjotun Vipin koron. Tarjoamme aina juuri sinulle sopivaa lainaa.

 

Pienlainojen yleisimmät käyttökohteet

Pienlainoja voi käyttää kaikenkokoisiin hankintoihin. Nykyään myönnetyt pienlainat ovat yleensä joustavia luottorajoja, jotka ovat suuruudeltaan noin 2000 euron luokkaa. Ne antavat mahdollisuuden nostaa pieniä lainoja pieniin hankintoihin, mutta voit nostaa myös koko lainan kerralla, jolloin voit rahoittaa suuremmatkin menot.

Usein pienlainaa käytetään tavallisiin arjen hankintoihin, kun ilmenee jokin yllättävä kuluerä, joka voi olla sähkön tasauslasku, kodinkoneen korjaaminen tai lääkärilasku. Mutta pienlainaa toimii apuna myös lomareissulla, työmatkalla tai muussa reissussa, kun tarvitset kesken matkan täytettä lomabudjettiin.

Parin tuhannen pienlainalla voit myös remontoida vanhaa asuntoa tai sisustaa uutta kotia. Voit nostaa rahaa remontin edetessä tai tehdä budjetin ja nostaa lainaa sen täytteeksi. Parasta pienlainassa on, että voit tehdä sen kanssa sellaisia ratkaisuja, jotka sopivat tilanteeseesi. Voit nostaa rahaa juuri sen verran kuin tarvitset ja juuri siihen käyttökohteeseen kuin haluat.

Vippi.fi on Suomen vanhimpia ja suosituimpia rahoistusalan toimijoita. Olemme palvelleet tyytyväisiä asiakkaitamme jo vuodesta 2006 lähtien tarjoamalla joustavia ja asiakasystävällisiä lainapalveluita arjen kaikkiin hankintoihin. Vippi.fi pikavippi toimii luotettavana kumppaninasi kaikissa tilanteissa ja palvelee sinua väsymättä 24/7 vuoden jokaisena päivänä.

Saat meiltä henkilökohtaisen ja yksilöllisen lainatarjouksen edullisesta tililuotosta, jolta voit nostaa rahaa perinteiseen tapaan kuin nostaisit pikavippiä. Vippi.fi on kuitenkin edullisempi ratkaisu kuin useat pikavipit eri lähteistä. Saat kaikki pikavipit pitkällä maksuajalla, sillä voit maksaa kaikki tekemäsi nostot kohtuullisissa kuukausierissä. Tyypillisen Vippi.fi-lainan kuukausierä on 150 €.

Maksamalla lainaa takaisin maksuohjelman mukaisesti tai jopa nopeammin, palautuu Vippisi luottorajalle nostovaraa. Näin Vippi on käytettävissäsi yhä uudelleen ja uudelleen.

Hae helppo pikavippi Vippi.fi -sivuilta!