reissuvippi.jpg
Suosituin laina

Edullinen reissuvippi 100 - 10 000€

Onko haaveissasi elämäsi matka? Laukutkin on jo pakattu ja passi hankittu, mutta rahoitus vain uupuu? Reissuvipillä voit toteuttaa villeimmätkin lomamatkahaaveesi ja paikata matkakassassa vielä ammottavan aukon. Edullinen reissuluotto voi olla käytössäsi muutamassa minuutissa siitä, kun olet täyttänyt nopean lainahakemuksen netissä.

Reissuvippi on 2000 € suuruinen joustoluotto tai 1000 - 10 000€ suuruinen kulutusluotto. Täytä hakemus ja saat meiltä henkilökohtaisen lainatarjouksen sinulle sopivasta lainasta.

Lainapalvelumme palvelee sinua 24 h vuorokaudessa ja rahan nostamiseen tarvitset vain toimivan yhteyden ulkomaailmaan. Rahaa voit nostaa netissä MySaldo-palvelussa tai tekstiviestillä riippumatta siitä missä päin maailmaa kuljet.

Hae reissuluottoa helpolla nettihakemuksella

Reissuluottoa voit hakea suomalaisen Vippi.fi-lainapalvelusta nettihakemuksella, jonka täyttämiseen sinulta kuluu vain hetki. Tulotositteita tai palkkakuitteja sinun ei tarvitse lähettää, sillä lainahakemuksessa kartoitamme taloudellisen tilanteesi.

Reissulaina, kuten kaikki Vippi.fi-palvelun lainat, on vakuudeton eli saat lainapäätöksen heti hakemuksen täytettyäsi. Voit käyttää lainan parhaaksi katsomallasi tavalla, joko matkan varaamiseen, matkan aikana aiheutuviin kustannuksiin tai vaikka johonkin aivan muuhun. Me myönnämme vipit, mutta sen käyttämisestä päätät sinä.

Kun olet valinnut tarvitsemasi summan, voit aloittaa itse hakemuksen täyttämisen. Hakemuksessa vastaat muutamaan yksinkertaiseen talouttasi koskevaan kysymykseen. Tämän tehtyäsi saa lainapäätöksen välittömästi. Lainapäätöksen yhteydessä lomalaina siirretään tilillesi heti jos niin haluat.

Reissuluotto kuljettaa sinut huolettomalle ja joustavalle lomalle. Saat mukaasi luotettavan matkakumppanin, joka kulkee siellä missä sinäkin ja avustaa tarpeen tullen muutamalla klikkauksella.

reissuvippi.jpeg

Mikä on reissuvippi?

Reissuvippi on kätevä tapa rahoittaa lomamatka tai varautua matkan päällä syntyviin kustannuksiin. Reissulainan avulla sinulla on mahdollisuus rahoittaa lomamatka osamaksulla ja jakaa matkan kustannukset useammalle kuukaudelle ja helposti budjetoitaviin kuukausieriin. Sinä päätät, kuinka paljon lomalainaa tarvitset.

Jos sinulla on olemassa pieni lomakassa, joka ei aivan riitä siihen unelmiesi matkaan, jonka haluat toteuttaa, voit ottaa käyttöösi reissuluoton. Lomaluotto voi antaa mahdollisuuden venyttää lomaa hiukan viikosta kahteen jopa kolmeen tai lennättää sinut kauemmaksi kuin säästöt.

Pieni laina pitkällä maksuajalla ei kaada kustannuksia yhden kuukauden niskaan, vaan voit maksaa lainaa joustavasti ja järkevästi omaan tahtiisi.

Tyypillisen 2000 € suuruisen lainan kuukausierä on 49 – 99 € riippuen avoimen lainan määrästä.

Matkan aikana voi myös sattua ja tapahtua. Reissuvippi on luottokumppanisi myös matkan aikana. Yllättävä haaveri voi aiheuttaa kustannuksia, joihin et ole osannut varautua. Reissuvippi on silloin apunasi ja voit siirtää rahaa käyttöösi muutamalla klikkauksella MySaldossa tai tekstiviestillä.

Joustava laina toimii kuin pikavipit, mutta sen nostamiseen et tarvitset matkan päällä enää uusia lainahakemuksia etkä välttämättä edes verkkopankkitunnuksiasi. Lainapäätöksen kerran saatuasi teet nostot omalta lainatililtäsi luottorajasi puitteissa. Nopein ja yksinkertaisin tapa nostaa rahaa on nostaa vippi tekstiviestillä.