saldon_yrityslaina.jpg

Yrityslaina 50 000€ asti Saldolta

Saldo Finance Oyj on laajentanut tuotevalikoimaansa yritysrahoitukseen. Voit hakea Saldon yrityslainaa 2000 - 50 000€ summille helposti Saldon yrityslainan tuotesivulta.

Yrityslainalle saat maksuaikaa jopa 12 kuukautta ja voit valita maksuajan vapaasti 1 - 12 kuukauden väliltä. Saldon yrityslainan lainahakemusprosessi on täysin automatisoitu, joten saat lainapäätöksen heti verkossa tehtävän lainahakemuksen päätteeksi. Hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen saat rahat yrityksesi tilille jo muutamassa minuutissa!

Hae Saldon yrityslainaa

Hae yrityslainaa näin

1. Siirry Saldon sivuille

Siirry Saldon sivuille ja tutustu yrityslainaan.

2. Täytä lainahakemus

Valitse tarvitsemasi lainasumma ja täytä lainahakemus huolellisesti.

3. Rahat tilille

Hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen saat rahat yrityksesi tilille jopa alle 5 minuutissa!

saldon_yritysrahoitus.jpg

Yrityslainat myöntää Saldo Finance

Yrityslainat myöntää luotettava suomalainen rahoitusalan yhtiö Saldo Finance Oyj. Yritys on tarjonnut joustavia ja edullisia lainatuotteita jo vuodesta 2006 lähtien. Saldon yrityslainaa voit käyttää yrityksesi perustamiseen, lisäinvestointeihin tai laajentamiseen. Yrityslaina sopii myös kassavirran hallinnointiin.

Saldolta voit hakea edullista yrityslainaa helposti ilman dokumenttien tulostamista tai pitkiä lainaneuvotteluita. Sinun tarvitsee vain täyttää hakemus verkossa ja saat lainapäätöksen samantien.

Tutustu Saldon yrityslainaan siirtymällä Saldon sivuille tästä!

Hae yrityslainaa 50 000€ asti Saldolta